פורסם 2006 ביולי 2819 שנים יפה מאוד רק תכין מתאם לבלוק כמו שאליאור אמר.גומיות זה משהו שלא כדאי לסמוך עליו בנושא
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר אני אקמבן כבר משהו..הגומיות באמת לא משהו...קיצר אני הולך ליומים עכשיו אחזור ביום שבת בערב...בי לכולם ועידכונים בהמשך
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אחלה של טמפ' אבל כמו שאמרו מקודם תחליף את הבלוק CPU במשהו שכן מתאים לסוקט כי הוא לא נראה יציב (טבען של גומיות להשחק ולהקרע עם הזמן) ואם אתה רוצה תוספת ביצועים תיפטר מהמרפק שמתחבר לבלוק GPU כי הוא פשוט רוצח את הזרימה
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים ???!!!ציפיתי למשהו הרבה יותר ייצוגי. (אני מדבר על המראה של המערכת ולא על הביצועים שנשמעים סבירים , במיוחד בהתייחס לבלוק של הCPU שמחובר עם גומיות?#$%!"
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים How did he drill a hole in this video card : Especially so close to the core, the thing is swarming with closed by printed circuits!!! Even if he found little place to drill between them, how did he know it wouldnt affect them? I mean there are a lot of factors, the drill generates magnetic and electrical fields, which could affect the circuits nearby and cause them to be more magnetic and 'leak' electrons from one another... The point is, how does he know drilling the hole wont do any of the affects I listed above?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים תקרא עוד פעםהוא קדח חורים בבלוק לא בכרטיס מסךאני לא חושב שמישהו מספיק דפוק בשביל לקדוח בכרטיס מסך ;D
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר kris....אני מאוכזב ממך...עם הייתה קורא את ההודעה שלי היתה מבין שהכל זמני ואני מחכה לחבילות שלי ואז אני מרכיב את הכל...בינתים זה רק ניסוי...נ.בהטמ"פ טיפה גבוה בגלל שהטמ"פ בחדר שלי היא 31...(מזגן מקולקל..)
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים kris....אני מאוכזב ממך...עם הייתה קורא את ההודעה שלי היתה מבין שהכל זמני ואני מחכה לחבילות שלי ואז אני מרכיב את הכל...בינתים זה רק ניסוי...נ.בהטמ"פ טיפה גבוה בגלל שהטמ"פ בחדר שלי היא 31...(מזגן מקולקל..)עדיין. אני מצפה לקצת יותר ממה שראיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.