עבור לתוכן

כרטיסי מסך Galaxy=משהו ????

Featured Replies

פורסם

הסתכלתי בKSP וראיתי שהם מפרסמים כרטיסי מסך של חברת Galaxy

מישהו יש לו ניסיון איתם \ המלצות?

דגש על ה?6800XT 128MB DDRIII, TV, DVI, PCI-E? ב640 ש"ח שווה משהו???

זו חברה גנרית?

בחיפוש שערכתי באתר מצאתי דעות חלוקות החל מ"חברה מעולה מהמובילות בארה"ב"

ועד "חברה על הפנים בין הגרועות בשוק לא להתקרב"

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

החברה חברה מצויינת, הכרטיס לא כזאת מציאה.

כדאי יותר לקחת 7600GS במחיר של כ-600שח.

פורסם

חברה ידועה ומעולה.

פורסם
  • מחבר

חברה ידועה ומעולה.

החברה חברה מצויינת, הכרטיס לא כזאת מציאה

אתם אומרים את זה על סמך ניסיון?

יש לכם הוכחות לזה?

כי אני חיפשתי ולא מצאתי מלבד ביקורת אחת על ה7600 GS שלהם

פורסם

לא ממש מכיר את החברה , אבל הכרטיס לא משתלם לפי דעתי במילא.

החברה חברה מצויינת, הכרטיס לא כזאת מציאה.

כדאי יותר לקחת 7600GS במחיר של כ-600שח.

:xyxthumbs:

פורסם

החברה מצויינת אבל היו מקרים (בארץ לפחות) של כרטיסים שהיתחממו יותר מידי וכל מיני כאלה וזה היה רק עם הכרטיסים שלהם (הם מחליפים את הגופי קירור).

פורסם

אם אנחנו אומרים את זה אז בטוח שזה על סמך משהו. לאו דווקא נסיון.

יש ברשת הרבה בנצ'מארקים, אם יש לך עוד דברים שאפשר להסתמך עליהם, שתף אותנו.

פורסם
  • מחבר

אם אנחנו אומרים את זה אז בטוח שזה על סמך משהו. לאו דווקא נסיון.

יש ברשת הרבה בנצ'מארקים, אם יש לך עוד דברים שאפשר להסתמך עליהם, שתף אותנו.

אף אחד לא הראה שום לינק לבנצ'מארקים ואף אחד לא הראה שום הוכחה ולאף אחד אין נסיון איתו אז למה אנשים סתם אומרים שזו חברה מעולה? לפי מה?

אני לא מבין?

כל אחד אומר שהוא שמע שזו חברה טובה אבל אף אחד לא יודע מהיכן

פורסם

כל אחד אומר שהוא שמע שזו חברה טובה אבל אף אחד לא יודע מהיכן

למה אתה כל כך בטוח?

אף אחד לא הראה שום לינק לבנצ'מארקים ואף אחד לא הראה שום הוכחה ולאף אחד אין נסיון איתו אז למה אנשים סתם אומרים שזו חברה מעולה? לפי מה?

אני לא מבין?

מה שאמחנו אומרים, זה לא הוכחה מספיקה בשבילך? אם לא, למה אתה בכלל מבקש עזרה בפורום?

פורסם
  • מחבר

למה אני מביע ספק במה שאנשים אומרים??? אם הם אומרים משהו לא על סמך נסיון ולא על סמך הוכחות??????

אז על סמך מה אני אמור לסמוך???

לא חסר פה ילדים בני 12 שלא מבינים מהחיים שלהם שנותנים פה עצות לאנשים שאני קורא אותם ובא לי לבכות על הפגנת הבורות וההטייה שלהם

אפילו אם מדובר על אנשים שיש להם 1000 תגובות ומעלה ואני לא אומר זאת סתם ראיתי לא מעט אנשים שניכוו מתגובות שגויות לכן

ההגיון אומר שאם אתה חושב שיש משהו שאתה ממליץ עליו אז יש לך גם איך לגבות אותו זה לא איזשהי תקלה שאתה צריך לפתור על סמך ההגיון

שאלתי אם מישהו יש לו נסיון אם החברה הזו דבר שלאנשים אין עד כה!!

ודבר שני ששאלתי האם מישהו יכול לתמוך את דבריו בהוכחות גם כאן איש לא הביא הוכחות!!!

אז על סמך מה להאמין???? על סמך שאלמוני פלוני אומר שהיא חברה טובה?????

ועוד דבר חלק מהאנשים רשמו שהם ממליצים על החברה וחלק לא המליצו ואף סיפרו על בעיית התחממות שלו!!!

פורסם

אז על סמך מה להאמין???? על סמך שאלמוני פלוני אומר שהיא חברה טובה?????

אז שוב אני שואל, למה אתה מבקש עזרה בפורום אם לכל מה שאנחנו אומרים את לא מאמין? מה ההגיון שלך?

אם מישהו אומר שטויות, יש מספיק משתמשים בפורום שיתקנו, ולא קרה פעם אחת שמישהוא אמר שטויות ולא תיקנו אותו.

ודבר שני ששאלתי האם מישהו יכול לתמוך את דבריו בהוכחות גם כאן איש לא הביא הוכחות!!!

איזה הוכחה אתה רוצה? קישור לפורום אחר שבו מישהו אמר שהחברה היא טובה? או קישור למאמר "Galaxy חברה טובה" באתר חומרה מסויים?

פורסם

דבר ראשון אין דבר כזה חברה גרועה יש רק חברה יותר טובה כי בסוף בכל מקרה הכרטיסים מבוססים על אותו דבר.

מביקורות באתרים מחו"ל שאני ראיתי יש מקומות שממליצים על גלקסי יש מקומות שמגדירים אותה חברה טובה להיה שום מקום שהיא הוגדרה חברה בעייתית.

פה בפורום היה אחד שהייתה לא בעיה עם כרטיס שלהם. או שהוא היה פגום או שספציפית הדגם הזה (זה היה 7600GS) היה בעייתי.

החברה בדרך כלל משתמשת בגוף קירור אחר ולא המקורי והרבה פעמים עובדת עם חברות גדולות כמו זלמן מה שמראה על איכות גבוה של גוף הקירור ובסופו של דבר גם עליה באיכות המוצר הסופי (כרטיס המסך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים