פורסם 2006 ביולי 1819 שנים שלום לכולם היום קיבלתי X1600PRO 512MB חדש ויש לי כמה שאלות:1) דבר ראשון בקשר לחיבור של הכרטיס למחשב, את החיבור לספק עשיתי עי כך שהוצאתי את החיבור של ה-FLOPPY וחיברתי אותו לכרטיס מסך-זה בסדר?2)לא עשיתי פורמט למחשב אלא מחקתי את הדרייברים הקודמים והתקנתי את החדשים (כרטיס מסך קודם גם מסדרת RADEON) להשאיר ככה או בכל זאת לפרמט?3)מה אמורות להיות מהירויות השעון של הכרטיס? (לפי ATI TRAY TOOLS זה 500\800 ?)4)מבחינת ביצועים איך הכרטיס אמור להיות? GHOST REACON:AW לדוגמא מקרטע על רזולוציות גבוהות (1024X768) כשכל השאר על MAX כנ"ל לגבי PREY יש גם קירטועים ב-TITAN QUEST וגם בFEAR במיוחד כשאני מפעיל SOFT SHADOWS כרגע אני משתמש בדרייבר של אומגה שמבוסס על קטליסט 6.4תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים 2. זה בסדר, לא חייב לפרמט.3. מהירות שעון, המהירות בה עובדת הליבה או הזיכרון של הכרטיס. 4. תחפש בנצ'מארקים ברשת, אי אפשר להסביר במילים.
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מחבר אני יודע מה זה אומר מהירויות שעון השאלה שלי הייתה מה אמורות להיות המהירויות בכרטיס שלי שזה כבר לא כל כך משנה כי מצאתי את התשובה.דבר שני כל הבעיות שהיו לי בביצועים של הכרטיס סודרו ע"י התקנת דרייבר חדש.סה"כ אחלה כרטיס סוף סוף אני יכול לשחק ב-GR:AW ו OBLIVION משהו שלא ממש התאפשר לי עם ה-9600XT
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מבין אותך , גם לי היה 9600xt עד לא מזמן , רק שהשתדרגתי למשהו קצת יותר חזק :] אבל הכרטיס שלך אחלה, תתחדש
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים המהירות סטוק בסדר...והכרטיס הוא כרטיס בינוני+ ככה שאל תצפה לביצועים של 7900GT..ביחס לרמה שלו הוא הכי טוב...
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אחי הבעיות שהיו לך במשחקים כמו GHOST REACON:AW הסתדרו?זה מעניין אותי לדעת כי גם אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.