פורסם 2006 ביולי 1719 שנים היי יש לי משתמש מוגבל והאמיניסטרטור במחשב עם סיסמא שאני לא יודע מה היא איך אני עוקף את זה ? מבטל את הסיסמא או משהו ?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים אם לא בא לך לפרמט, אז עד כמה שידוע לי כל שאר הדרכים לא חוקיות ( גוגל איט, זה לא קשה)
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר כן ממש לא לפרמט כי זה לא מחשב שלי של חברה שלי , וגיסה עשה קוד כדי שאחים שלה לא יתקינו אבל הוא שכח אותו....לא הבנתי מה התכוונת לגוגל איט ?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר אני לא יכול ליצור כי אני לא מנהל אני על משתמש מוגבל...אין איזה קובץ או קוד שרושמים ומבטלים את הסיסמא או מאפסים אותה ?
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים תוריד תתוכנה הזאת תצרוב על דיסק או דיסקט תעלה וזה יאפס לך את הסיסמא Passware.Windows.XP.2k.NT.Password.Recovery.Key.Enterprise
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים תוריד תתוכנה הזאת תצרוב על דיסק או דיסקט תעלה וזה יאפס לך את הסיסמא Passware.Windows.XP.2k.NT.Password.Recovery.Key.Enterprise איך אתה נותן לחלאת אדם הזה לפרסם WAREZ כאן ?
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים נניח ששם המשתמש הוא amit ואתה רוצה לשנות ל1234 אז תינס להתחל>הפעלה>CMD ותרשום ככה:net user amit 1234 ותלחץ אנטר.ועכשיו הסיסמא היא כבר מה שבחרת.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים נניח ששם המשתמש הוא amit ואתה רוצה לשנות ל1234 אז תינס להתחל>הפעלה>CMD ותרשום ככה:net user amit 1234 ותלחץ אנטר.ועכשיו הסיסמא היא כבר מה שבחרת.הוא חייב להיות אדמין בשביל לעשות את זה!
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים איך אתה נותן לחלאת אדם הזה לפרסם WAREZ כאן ?זה לא ווארזבוא בסה"כ נתן שם של תוכנההוא לא נתן לינק או משהו להורדה של התוכנה עצמה
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים הוא חייב להיות אדמין בשביל לעשות את זה!הוא לאאפילו עם חשבון אורח שזה החשבון בעל ההרשאות הכי נמוכות שיש אפשר לעשות את זה
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים איך אתה נותן לחלאת אדם הזה לפרסם WAREZ כאן ?לא צריך להגזים ולהתבטא בצורה כזאת, ובסופו של דבר אין שום דבר שקשור ל-warez בהודעה שלו... אפילו לא שם של קבוצה או משהו, בסה"כ שם וגרסה של תוכנה (אם כי צורת הכתיבה מסגירה מאיפה זה הועתק).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.