עבור לתוכן

Battlefield 2 v1.4 BETA-פאטץ חדש?

Featured Replies

פורסם

אחי זה BETA ויודעים על זה כבר :-*

פורסם

בטא של BF2? :errrr:

פורסם

אז בגלל זה הם הוציאו BETA 1\2 כדי לראות מה אנשים רוצים לשפר והם תקנו את ההתרסקויות :xyxthumbs:

פורסם

שיתקנו את המנוע הדפוק של המשחק לפני שהם מתקנים כל דבר אחר.

פורסם

שיתקנו את המנוע הדפוק של המשחק לפני שהם מתקנים כל דבר אחר.

למה מנוע דפוק אפשר לשאול אותך HOMIE? :biggthumpup:

פורסם

רץ על הפנים על המחשב לי בלי שום סיבה הגיונית (בהשוואה לHL2 או D3).

פורסם

LOL?

זה מנוע מאוד כבד ולך יש 6600 GT BRO אז :bash:

פורסם

ב1024X768 עם הכול בHIGH וAAX4 , - האלף לייף 2 ודום 3 רצים חלק, הייתי רוצה לראות את BF2 גם רץ ככה.

פורסם

על 6600 GT? ;D

לא נראה לי?

פורסם

מנוע כבד ללא סיבה, סתם DICE מקבלים הוראה מ EA לעשות פיתוח בזמן שיא של המחשק בכוונה כדי למקסם רווחים על חשבון פיתוח....

אז בגלל זה הם הוציאו BETA 1\2 כדי לראות מה אנשים רוצים לשפר והם תקנו את ההתרסקויות :xyxthumbs:

אתה חי בסרט... המשחק החרא הזה נעשה פחות יציב מגרסא לגרסא

פורסם

אחרי 1.4 לא נראה לי :-\ :jump:

פורסם

פאצ' מלא וסופי של DICE לבאטלפילד הוא בערך כמו פאצ' בטא...ככה שפאצ' בטא אמור להיות שווה לערך של פאצ' PRE ALPHA

זו התאבדות להתקין את החרא הזה :screwy:

פורסם

רץ על הפנים על המחשב לי בלי שום סיבה הגיונית (בהשוואה לHL2 או D3).

למה אנשים משווים מנועים שמיועדים לשטחים פתוחים וגדולים (עם פי 2-3 שחקנים ומידע זורם) אל מול מנועים שמיועדים לשטחים סגורים? ומי שיקפוץ ויגיד "HL2 שטחים פתוחים" --> לא ברמה של BF2 ולא כל הזמן! HL2 תוכנן לתת הרגשה של שטחים פתוחים, אך אם תתחמו את איזורי הגישה בקירות גבוהים - תראו שזה ממש לא קרוב ל-BF2.

כל עוד לא ראיתם משחק שאפשר להשוות אותו ל-BF2 (מכל הבחינות) שרץ טוב יותר --> ס'תמו תפה ותשחקו במקום להתלונן.

בעניין הפאצ'ים אני מסכים, יש הרבה בעיות ואנחנו מצפים להרבה יותר (יש מתחרים יעילים בהרבה בנושא הזה). לפחות עובדים על זה, זה מה יש. כשאתם משחקים אני יכול לחתום שאתם נהנים ושוכחים מהר מאוד את כל השלילי (מלבד התנתקויות כמובן :) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים