פורסם 2006 ביולי 1719 שנים היי אני חושב לבנות מערכת קירור מים מישהו יכול להמליץ על משאבה שנמכרת בארץ שעובדת על 12V? איך הבלוק הבא למעבד? [אני יכול לארגן תבלוק הזה...] בתיכנון לשים ראדיאטור עם 2 מאווררי 120 מ"מ... השאלה הכי חשובה האם זה שווה? האם יהיה שיפור טמפרטורות רציני לעומת קירור אוויר?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מישהו יכול להמליץ על משאבה שנמכרת בארץ שעובדת על 12V? מה התקציב? איך הבלוק הבא למעבד? [אני יכול לארגן תבלוק הזה...] בלוק איכותי עם ביצועים טובים, רובו הגדול עשוי מנחושת אבל המכסה מאלומיניום דאג מראש לנוזל אנטי-בקטריאלי כדי למנוע קורוזיה דבר נוסף, אם אתה משיג אותו במחיר שהוא עולה בחנויות כבר עדיף ללכת על Swiftech Storm כי הבלוק הזה יקר מאוד השאלה הכי חשובה האם זה שווה? האם יהיה שיפור טמפרטורות רציני לעומת קירור אוויר? זה תלוי אם אתה מקרר מעבד חם או באוברקלוק כבד אתה תבחין בשיפור דרסטי בטמפ' אבל אם אתה מצליח לשמור את המעבד על פחות מ50 על אוויר, לדעתי אין טעם לעבור למים (אלא אם אתה מחפש את השקט)
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר לא מעל ל 300 ש"ח למשאבה...אני משיג את הבלוק בזול יחסית אז עדיף לי אותואני תכלס מחפש את השקט.ומתוכנן OC בעתידחשבתי ללכת על Scythe NINJA איך הוא?
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים יש רק אפשרות אחת בתקציב הזה והיא אקוואביי M5http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CL-W0103אבל איזה מעבד אתה מתכנן לקרר?אולי תוכל להסתפק בקירור אוויר ואז יש שלל אופציות אחרות
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים אז באמת שאין צורך בקירור מיםאם בכל זאת אתה מעוניין בשקט מוחלט וביצועים ללא פשרות, לך על ביג-טייפון + מאוורר Arctic Cooling 120 - ואתה מסודר
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר אני יכול להשיג אותו בסביבות ה 160 ש"ח...ולשים לו מאורר בעל שליטה במהירות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.