עבור לתוכן

עזרה בבנית מפרט עד 12K לא כולל מסך שישמש לעריכת וידאו.

Featured Replies

פורסם

שלום

אני בונה מחשב שישמש לעריכת וידאו (עם פרימייר).

ההתלבטויות שיש הם לגבי המעבד, הלוח והזכרון.

מעבד (חובה INTEL ההמלצה של ADOBE), הבנתי שבקרוב אינטל משיקה את המעבד החדש, אז אני מניח שכדאי להמתין לירדת מחירים.

(בכל מקרה אני לא אקנה את החדש בגלל בעיות תאימות שעלולות להתעורר עם התוכנות שאני משתמש).

לוח, כמובן לוח עם SATA II עם RAID על כל ארבעת ה SATA(האם אני צריך לוח עם 8 חיבורי SATA?)

שעליו יחוברו 4דיסקים של 400GB כ"א בתצורת RAID 0.

זכרון, 2GB אשמח להכוונה.

כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה מראש

שחר

פורסם

מה עם עכבר,מקלדת רמקולים?

למה לא לקנות את ה"חדש" הוא אמור להביא לך ביצועים כפולים מהנוכחים ולא יהיו שום בעיות תאימות

פורסם

אני גם עורך וידיאו במחשב שלי בפרימייר המלצה שלי

לוחם אם asus p5wd2 e-premium מהגירסאות שתומכות בקונרו לא זוכר את ה rev לשידרוג עתידי

זכרון אתה יותר צריך ללכת על נפח מאשר תזמונים אבל אני הרכבתי מחשב במחיר של 10K חדש דנדש לפני שבוע...

עם זכרונות 2GB של OCZ PC5400 מהסדרת gold preformance ddr2 שבאים עם תזמונים הדוקים

מעבד לקחתי את ה930 של אינטל לקחתי 2 הארדיסקים של 500G ואחד חיצוני בחיבור firewire של 250G

ספק של HEC win550w וקירור למעבד לקחתי את הביג טייפון ומה אני אגדי לך תענוג לעומת המחשב הקודם שלי

וכל זה פחות מ12K ועוד עם מסך של LG L1932TQ שהוא מסך מצויין לעריכה אני ממש נהנה ממנו עכשיו לגבי כרטיס מסך אתה מתכוון לעשות גם עריכה דיגטלית בסרטים או רק סרטים דגומים אתה מתכוון לערוך?

פורסם
  • מחבר

dbSir,

רמקולים, מקלדת, עכבר זה שטויות.

בקשר למעבד בוודאי שיכולות להיות בעיות תאימות, אם היתה לי אפשרות לנסות ובמידה ויש בעיות להחליף את המעבד אז הייתי מנסה,

אבל אני לא יכול לקחת את הסיכון.

הלוחות של היום מתאימים כבר למעבדים החדשים?

iziko,

כמובן שגם עריכה ולא רק דגימות.

בקשר למסך מה גרם לך לרכוש דווקא אותו?

שמתי עין על Mag T906W מכיוון שהוא רחב והרזולוציה שלו ממש גבוה יחסית 900*1440 (הוא נראה לי נותן את התמורה הכי גבוה לכסף)

אני מדבר על שני מסכים שיהיו מחוברים למחשב.

שחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים