עבור לתוכן

איזה נעליים יש לכם?

Featured Replies

פורסם

c3_1_b.JPG

40_1_b.JPG

fb_1_b.JPG

נראה לי שהפסיקו לייצר אותם.. מצאתי באיביי עכשיו את התמונות.

• תגובות 301
  • צפיות 42.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך אתה יודע?

כי במקרה אמא שלי הביאה לי אותם ואת השוקס שיש לי עכשיו, הסוליה שלהם מתחילה להתפרק אחריי כמה ימים של ריצות.

פורסם

אז בטח אצלך הם מזויפות :lol:

פורסם

Ranger14.jpg

כשבועטים למישהו בביצים, זה מצלצל. :smile1:

אווווווצ' נראה כואב...

פורסם

לגבי מי שרשם ש150 דולר על נעליים זה בזבוז אז ככה...

אם אין לו בעיות עם כסף אז זה לא ממש יזיז לו!

זה כמו שתגיד שBMW לא שווה את הכסף שלה....

פורסם
  • מחבר

מכיוון שיש לי קשרים אז הבאתי אותה בפחות היא נעל ממש יפה על הרגל ואל תשווה את הכחולה לשחורה בכלל,את הכחולה לא הייתי קונה ב-2 שקל וחצי היא ממש מגעילה השחורה הרבה יותר יפה ועושה רושם ממש טוב היום נכנסתי לאנג'ל(מאפיה)ובדיוק חזרתי מקבלת המשלוח אז המוכר של אנג'ל אומר לי מה זה nike אני אומר לו כן הוא אומר לי אפשר לראות אני אומר לו בוודאי אז הוא אומר לי ואיייי נעליים יפות אז הוא שואל אותי אותי כמה?

אני אומר לו 900ש"ח באותה רגע אני קולט אותו מחליף צבעים כאילו התחלפו המולקולות בגוף אז הוא אומר לי הוא לא עשה לך הנחה?

אני אומר לו זה יבוא אישי מחו"ל אז הוא אומר לי מה נסעת לחו"ל בשביל נעליים פה הוא פוצץ אותי מצחוק הסברתי לו אז הוא הבין ואמר תתחדש ויצאתי לשלום.

פורסם

אווווווצ' נראה כואב...

Ranger14.jpg

וואחד נעל..

מצאו את ההבדלים בין הנעל הנ"ל - לנעל הצבאית, (אחח, אם החיילות היו במיני ועם המגפיים האלה :smile1: )

בכל מקרה, הנעל שלי ליציאות:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

arkadur חחח איזה סטילייסט ככה צריך להיות.

גם לא יש נעלי שפיץ אבל לא מגף אלה מוקסיניות סיגנון שפיץ כזה משהו יפה.

פורסם

מכיוון שיש לי קשרים אז הבאתי אותה בפחות היא נעל ממש יפה על הרגל ואל תשווה את הכחולה לשחורה בכלל,את הכחולה לא הייתי קונה ב-2 שקל וחצי היא ממש מגעילה השחורה הרבה יותר יפה ועושה רושם ממש טוב היום נכנסתי לאנג'ל(מאפיה)ובדיוק חזרתי מקבלת המשלוח אז המוכר של אנג'ל אומר לי מה זה nike אני אומר לו כן הוא אומר לי אפשר לראות אני אומר לו בוודאי אז הוא אומר לי ואיייי נעליים יפות אז הוא שואל אותי אותי כמה?

אני אומר לו 900ש"ח באותה רגע אני קולט אותו מחליף צבעים כאילו התחלפו המולקולות בגוף אז הוא אומר לי הוא לא עשה לך הנחה?

אני אומר לו זה יבוא אישי מחו"ל אז הוא אומר לי מה נסעת לחו"ל בשביל נעליים פה הוא פוצץ אותי מצחוק הסברתי לו אז הוא הבין ואמר תתחדש ויצאתי לשלום.

נמאס לי מאנשים הומואים, שפותחים תרדים הומואים על דברים שלא מעניינים אף אחד.

פורסם

נמאס לי מאנשים הומואים, שפותחים תרדים הומואים על דברים שלא מעניינים אף אחד.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;D

פורסם

נמאס לי מאנשים שחושבים שלקנות דברים יפים וטובים ללבוש\לנעול זה הומואי

פורסם

נמאס לי מאנשים הומואים שקוראים לאנשים אחרים הומואים כי הם בעצם מנסים להסתיר את זה שהם הומואים ובכך קוראים להם הומואים כי הם פותחים ת'ראדים הומואים (שבעצם הם קוראים לת'רד הומו כי הם בעצמם מתביישים שהם הומואים) תצאו כבר מהארון!!!!!!!!! שונא הומופובים.

עכשיו בואו כבר נחזור לענין. נעליים.

פורסם
  • מחבר

Street-Fighter עם נמאס לך אז למה אתה כל פעם מגיב בהם?

פורסם

stop feeding the troll.

back on topic.

פורסם

על איזה טרול אתה מדבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים