עבור לתוכן

מהירות המעבד הגבוהה ביותר

Featured Replies

פורסם

מהי מהירות המעבד הגבוהה ביותר?

• תגובות 40
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

של אינטל (ללא אובר קלוק) 3.8

פורסם

מה זה מעניין מה המהירות ההכי גבוהה יש היום כ"כ הרבה מעבדים שיותר חזקים מה 3.8 בכל תחום אפשרי ויש להם פחות מה"צ

פורסם

אבל באוברקלוק 7658 אבל להיום אפשר לשבור את זה אם זיכרונות של PC2-8000 ותשפר וחנקן נוזלי אבל כמו מערכת של מים לעשות וגם לציפס ותגיעה ליותר ::)

נראה לי יש רעיונות לשיפור? :s05:

פורסם

מה זה מעניין מה המהירות ההכי גבוהה יש היום כ"כ הרבה מעבדים שיותר חזקים מה 3.8 בכל תחום אפשרי ויש להם פחות מה"צ

נו ומה הקשר לשאלה שלו?

פורסם

המעבד המהיר ביותר למכירה סדרתית-3.8GHZ, אבל יש מעבדים ב2.5 GHZ שבהרבה יותר חזקים ממנו.

היה OC ל7 או 8 GHZ

היה איזה ניסוי שעשו בו כמה מאות ג'יגהרצים עם איזה מעבד לא מובן. אבל אין על זה יותר מידי פרטים.

אבל בכללי יש יותר ויותר מ4 פשוט לא ליצור סדרתי ולא ללקוחות פרטיים, וכמובן שהמהירות לא קובעת!

פורסם

350GHZ טמפ' החדר

500GHZ חנקן נוזלי

פורסם

350GHZ טמפ' החדר

500GHZ חנקן נוזלי

תפסיק להפיץ את הידיעה הזו. מה שהיה שם זה לא מעבד ומדובר סה"כ בניסוי...

פורסם

1.

בפעם האחרונה שבדקתי יכלתי להגיד מה שבא לי!

אז אתה לא תגיד לי מה להגיד ומה לא

2.

אמנם זה לא מעבד שמיוצר סדרתית אבל זה קיים

פורסם

1.

בפעם האחרונה שבדקתי יכלתי להגיד מה שבא לי!

אז אתה לא תגיד לי מה להגיד ומה לא

תפסיק להתנהג כמו ילד קטן

2.

אמנם זה לא מעבד שמיוצר סדרתית אבל זה קיים

כמה פעמים צריך להגיד? זה לא מעבד...

בדיון שהועלתה בו הכתבה נאמר לך עשרות פעמים על ידי כמה אנשים שזה לא מעבד ואתה ממשיך להתעקש.

פורסם

אני יודע שזה לא מעבד

אמנם זה עדיין CONCEPT (אם אפשר לקרוא לזה ככה) אבל אתה בהחלט לא יכול להגיד שזה לא קיים

אתה יודע מה בא לא נכנס לויכוח מיותר

תדר הכי גבוהה למעבדים קימים ומיוצרים סדרתית ללאOC הוא : 3.8GHZ

פורסם

המעבד עליו מדובר הוא מעבד לכל דבר.

הוא לא ניסיוני הוא פשוט לא לצרכן.

מה שהם עשו זה ללכלך את הסילוקון עם גרמניום מה שמוריד את זליגת האנרגיה ואת העמידות של הסליקון אך באותו זמן מייקר אותו מאוד בגלל התהליך הקשה (לגרמניום יש בעיה להקשר לחמצן).

המעבדים האלו קיימים כבר 10 שנים~ פשוט לא לצרכן, יותר במקומות שתקציב לא מפריע להם כמו צבא.

ד"א זה אידיוטי להגדיר מהירות של מעבד = תדר , זה כמו שאני אגיד שמהירות מכונית = מספר סיבובים מקסימלי של גלגל לדקה.

התדר הוא חלק ממה שקובע מהירות, אך הוא בטח לא מה שמקביל לקמ"ש במעבדים.

פורסם

כן אבל לא כולם יודעים מה זה תדר שעון

תשאל מישהו מה תדר השעון של המחשב שלו ותגיד לי אם הוא לא אמר לך משהו בסגנון "רבע לשתיים"

פורסם

בכל זאת הדבר הראשון שכולם ענו למישהוא ששאל מה המעבד המהיר ביותר זה את התדר המהיר ביותר למרות שבאותה מידה יכלו לתת את מספר צינורות העיבוד או רוחב הפס של הזיכרון שלו.

פורסם

כמו שאמרתי

לא כולם יודעים מה זה תדר שעון

דבר שני מהירות המעבד זה התדר שבו הוא עובד

מהירות המחשב שבו מותקן המעבד היא תלויה בכמה גורמים

ובהשוואה שלך למכוניות זה לא אותו דבר

כי מכונית זה הדבר הגדול זה לא כמו המעבד זה יהיה כמו המחשב עצמו

המעבד במכונית יהיה רק המנוע

ואם אתה אומר המנוע הכי מהיר (למרות שאף אחד לא מדבר ככה) זה סל"ד של המנוע

מהירות המכונית נקבעת לפי המשקל, חוזק המנוע (שבאופן אינדיבידואלי מושפע מהסל"ד), תבת הילוכים, צמיגים,גודל גלגלים וכו' וכו'....

אותו דבר במחשב

המהירות של מחשב נקבעת לפי חוזק המעבד(שבאופן אינדיבידואלי מושפע מהתדר), זכרונות, לוח וכו' וכו'.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים