פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מה זה מעניין מה המהירות ההכי גבוהה יש היום כ"כ הרבה מעבדים שיותר חזקים מה 3.8 בכל תחום אפשרי ויש להם פחות מה"צ
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אבל באוברקלוק 7658 אבל להיום אפשר לשבור את זה אם זיכרונות של PC2-8000 ותשפר וחנקן נוזלי אבל כמו מערכת של מים לעשות וגם לציפס ותגיעה ליותר : נראה לי יש רעיונות לשיפור? :s05:
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מה זה מעניין מה המהירות ההכי גבוהה יש היום כ"כ הרבה מעבדים שיותר חזקים מה 3.8 בכל תחום אפשרי ויש להם פחות מה"צנו ומה הקשר לשאלה שלו?
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים המעבד המהיר ביותר למכירה סדרתית-3.8GHZ, אבל יש מעבדים ב2.5 GHZ שבהרבה יותר חזקים ממנו.היה OC ל7 או 8 GHZהיה איזה ניסוי שעשו בו כמה מאות ג'יגהרצים עם איזה מעבד לא מובן. אבל אין על זה יותר מידי פרטים.אבל בכללי יש יותר ויותר מ4 פשוט לא ליצור סדרתי ולא ללקוחות פרטיים, וכמובן שהמהירות לא קובעת!
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים 350GHZ טמפ' החדר500GHZ חנקן נוזליתפסיק להפיץ את הידיעה הזו. מה שהיה שם זה לא מעבד ומדובר סה"כ בניסוי...
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים 1.בפעם האחרונה שבדקתי יכלתי להגיד מה שבא לי!אז אתה לא תגיד לי מה להגיד ומה לא2.אמנם זה לא מעבד שמיוצר סדרתית אבל זה קיים
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים 1.בפעם האחרונה שבדקתי יכלתי להגיד מה שבא לי!אז אתה לא תגיד לי מה להגיד ומה לאתפסיק להתנהג כמו ילד קטן2.אמנם זה לא מעבד שמיוצר סדרתית אבל זה קייםכמה פעמים צריך להגיד? זה לא מעבד...בדיון שהועלתה בו הכתבה נאמר לך עשרות פעמים על ידי כמה אנשים שזה לא מעבד ואתה ממשיך להתעקש.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אני יודע שזה לא מעבדאמנם זה עדיין CONCEPT (אם אפשר לקרוא לזה ככה) אבל אתה בהחלט לא יכול להגיד שזה לא קייםאתה יודע מה בא לא נכנס לויכוח מיותרתדר הכי גבוהה למעבדים קימים ומיוצרים סדרתית ללאOC הוא : 3.8GHZ
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים המעבד עליו מדובר הוא מעבד לכל דבר.הוא לא ניסיוני הוא פשוט לא לצרכן.מה שהם עשו זה ללכלך את הסילוקון עם גרמניום מה שמוריד את זליגת האנרגיה ואת העמידות של הסליקון אך באותו זמן מייקר אותו מאוד בגלל התהליך הקשה (לגרמניום יש בעיה להקשר לחמצן).המעבדים האלו קיימים כבר 10 שנים~ פשוט לא לצרכן, יותר במקומות שתקציב לא מפריע להם כמו צבא.ד"א זה אידיוטי להגדיר מהירות של מעבד = תדר , זה כמו שאני אגיד שמהירות מכונית = מספר סיבובים מקסימלי של גלגל לדקה.התדר הוא חלק ממה שקובע מהירות, אך הוא בטח לא מה שמקביל לקמ"ש במעבדים.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים כן אבל לא כולם יודעים מה זה תדר שעוןתשאל מישהו מה תדר השעון של המחשב שלו ותגיד לי אם הוא לא אמר לך משהו בסגנון "רבע לשתיים"
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים בכל זאת הדבר הראשון שכולם ענו למישהוא ששאל מה המעבד המהיר ביותר זה את התדר המהיר ביותר למרות שבאותה מידה יכלו לתת את מספר צינורות העיבוד או רוחב הפס של הזיכרון שלו.
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים כמו שאמרתילא כולם יודעים מה זה תדר שעוןדבר שני מהירות המעבד זה התדר שבו הוא עובדמהירות המחשב שבו מותקן המעבד היא תלויה בכמה גורמיםובהשוואה שלך למכוניות זה לא אותו דבר כי מכונית זה הדבר הגדול זה לא כמו המעבד זה יהיה כמו המחשב עצמוהמעבד במכונית יהיה רק המנועואם אתה אומר המנוע הכי מהיר (למרות שאף אחד לא מדבר ככה) זה סל"ד של המנועמהירות המכונית נקבעת לפי המשקל, חוזק המנוע (שבאופן אינדיבידואלי מושפע מהסל"ד), תבת הילוכים, צמיגים,גודל גלגלים וכו' וכו'....אותו דבר במחשבהמהירות של מחשב נקבעת לפי חוזק המעבד(שבאופן אינדיבידואלי מושפע מהתדר), זכרונות, לוח וכו' וכו'.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.