עבור לתוכן

כמה טנקים ומטוסי קרב מבצעים ברשות צה"ל כיום?

Featured Replies

פורסם

אני אוהב תמשפט

if you can talk with them, nuke them

• תגובות 185
  • צפיות 19.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני אוהב תמשפט

if you cant talk with them, nuke them

kawaii כן זה מה שהתכוונתי :xyxthumbs:

פורסם

הנה ציטוט שלפי דעתי מאפיין מאוד את המדינה שלנו... חבל רק שיש אנשים שלא מקשיבים לו ומתעסקים בדברים אחרים מלבד המטרה הראשית והיחידה

There is only 1 rule in a war, never lose !

פורסם

הנה ציטוט שלפי דעתי מאפיין מאוד את המדינה שלנו... חבל רק שיש אנשים שלא מקשיבים לו ומתעסקים בדברים אחרים מלבד המטרה הראשית והיחידה

כן פעם זה היה ככה היום במיוחד אחרי הנשק הגרעיני שכל זבל יכול להשיג אז התחילו לכתוב חוקים מה מותר מה אסור, אבל כבר עכשיו מלא עוברים על החוקים פעם למשל אסור היה להשתמש בנשק אוטומט כי זה היה נחשב גם להרג המוני. את האמת שאנחנו גם לא במלחמה כוללת בגלל זה אי אפשר להוריד פצצות על שטחים ולמחוק ערים שלמות.

בטח לא עכשיו שהתמיכה שיש לנו רובה על תנאים.

פורסם

החוק היחיד שיש במילחמה הוא שבמילחמה אין חוקים ;D

פורסם

איזה באסה שאולמרט לא גולש ב hwzone אם הוא טיפה היה מקשיב לנו המצב היה ניראה אחרת היום

פורסם

איך אתה יודע שהוא לא גולש פה?

פורסם

אולי הוא היה כאן וברח מהעויינות של חלק מהאנשים כלפיו...

פורסם

אויי מסכן... אני מקווה שלא פגענו בו :-\

דא ליברמן בלאט !!!!!!!!

פורסם

דא ליברמן בלאט !!!!!!!!

אני באמת חושב שלאור הדרדרות אחוזי התמיכה באולמרט ובפרץ מתחילת הקמפיין בפרט (למעשה נמחקה התמיכה בפרץ הבובה הפוליטית הזאת) ועלתה התמיכה הדרסטית בליברמן הבחור צודק. גם אני הצבעתי לו, ואני מצטער על כל רגע שהוא לא ראש הממשלה. לא שזה משנה כי ע"פ האמור לעיל, הוא יהיה אחד כזה בעתיד.

אגב, השתחררתי היום, והיום סוף סוף אני יכול להתחיל לחייך. 2003 2004 2005 2006 . . . ה' ירחם כמה זמן זה . . .

עד מתי אוגוסט 2003 ?! עד היום ! ! ! - משפט שאפשר לצעוק ולרשום רק פעם אחת בחיים שלך למשך יום שלם . . . היום :-)

לצעירי אוגוסט 06 (אלוהים אדירים) - תהיו חזקים. אתם הדור השני של לבנון . . .

פורסם

מה עם צעירי אוגוסט 2008 ?

פורסם

מה עם צעירי אוגוסט 2008 ?

אתם תעשו שמירות במקום אוגוסט 06 בעוד שנתיים כשהם יהיו ב"וותיקות" ואתם תבואו לנגב להם את הטוסיק אחרי שהם יעשו קקי . . . ;D

וחוץ מזה, מה זה החוצפה הזאת שטרם נראתה כמותה להזכיר מחזור שעוד לא נולד ואפילו עוד לא בתכנון?! :lol:

סתם, אחי . . . קודם תעלה לכיתה י"א בסוף החופש הגדול ואח"כ נראה . . . חח :xyxthumbs:

פורסם

עזוב... זה הצעירות... את המכות הוא יקבל כשיתגייס וידבר ככה... :smile1:

ספט' 03'... כבר הייתי יכול לקרוא "עד מתי" אם לא הייתי בדח"ש :-\

פורסם

שמע בנוגע למכות גם פלוגה שלמה לא יכולה עלי D:

פורסם

:lol: נראה אותך מדבר כש30 גולנצ'יקים עצבניים רודפים אחריך....

בהגנה על קדושת ה"עד מתי" אפילו ג'ובניקים חצי נכים ימצאו את הכוחות כדי להסביר לך שאתה צעיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים