פורסם 2006 ביולי 1619 שנים טוב אז ככה אני רוצה מפרט מחשב עם החלקים הכי טובים מעבד הכי טוב כרטיס מסך הכי טוב הכל הכי טובכולל מסך LCD בלי עכבר ומקלדת רמקולים וכו'תודה רבהעריכה:המחשב מיועד למשחקים
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים עוד שנה תהיה מוכן להשקיע ת'סכום הזה? כי ייצא דיירקטס 10...זה בזבוז כסף, ב10000 אפשר לבנות מחשב מצויין שיריץ לך היום הכל באופן חלק.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מחבר עוד שנה תהיה מוכן להשקיע ת'סכום הזה? כי ייצא דיירקטס 10...זה בזבוז כסף, ב10000 אפשר לבנות מחשב מצויין שיריץ לך היום הכל באופן חלק.אני מעדיף להשקיע תכסף עכשיו אתה אומר עוד שנה יצא דירקט 10אבל כל הזמן יש חידושים אין מה לעשות
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אני מעדיף להשקיע תכסף עכשיו אתה אומר עוד שנה יצא דירקט 10אבל כל הזמן יש חידושים אין מה לעשותעוד חודש תהיה קפיצה ענקית בתחום המעבדים [יגיעו לארצנו מעבדי הקונרו]
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אני מעדיף להשקיע תכסף עכשיו אתה אומר עוד שנה יצא דירקט 10אבל כל הזמן יש חידושים אין מה לעשותכמו שכתבו עוד חודש הקונרויים מגיעים לארץ וגם שנה הבאה תהיה קפיצה ענקית בתחום הגרפי..
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים תגיד..עשית טעות כשרשמת שלושים אלף? התכוונת ל3000? או שאתה באמת הולך להשקיע 30 אלף שקל במחשב... אני לא יודע מה יותר גרוע
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים בישביל מה צריכים מפרט ב30 אלף שקל לא הבנתי..מזה הבזבוז כסף הזה...כמו שאמרו לפניי ב9-10 אפשר לבנות משהו חזק ביותר...שמור את העשרים אלף שלך ותשדרג דברים כל שנה שנתיים...דמתי יוצא קונרו עוד חודש? :'(הקונרו כבר יצא...תיראה בZIGZG...רק נדמה שלי שהוא לא במלאי או משהו כזה..לא יודע בדיוק..בכל מקרה גם אם אין במלאי או משהו כזה..הוא צפוי לצאת עוד עשרה ימים ולא עוד חודש
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אני עם האנשים שאומרים לחכות. זאת תקופה של חידושים ושינויים. במיוחד עם ה DX10, והמעבדים החדשים. קצת סובלנות בינתיים תקרא ספרים ועיתונים ולך לים קצת...
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים COBRA CHOPPERאתב מספים ללא הרף. שום הודעה שלך בטרד הזה לא תרמה דבר לטרד. 7 הודעות מיותרות בשני עמודים.1) יש לך אזהרה על ספאם. זוהי האזהרה השלישית שלך.2) כל ההודעות שלך תמחקנה מהטרד.
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים כל הטארד הזה ספאם כל כמה זמן בא אחד גאון וכאילו רוצה לקנות מחשב ב25-35 אלף ש"ח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.