עבור לתוכן

3DMARK שאלה

Featured Replies

פורסם

כשרוצים לבדוק ציון של כרטיס מסך אז מריצים את התוכנה על איזה הגדרות? יש שם בחירת רזולוציה ופילטרים אז מה הם ההגדרות הסטנדרטיות שכולם בודקים איתם?

ולמה צריך לבדוק עם פילטרים ועם רזולוציה גבוהה יותר?

פורסם

בעיקרון אם אתה עושה תבדיקות לעצמך (ולא לאיזה ביקורת באתר..וכו)...

אז תריץ את אותם בדיקות על אותם רזולוציות שאתה משחק...רק פעם עם פילטרים ופעם בלי....(וגם בפילטרים יש כמה רמות)...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל מה ההגדרות הסטנדרטיות שכולם בודקים איתה ומראים את התוצאה?

ומה נותן לי הבדיקה העצמית? שאני שם את זה כמו ההגדרות של המשחק זה יראה לי על מה יעבוד המשחק? זה לא נראה לי קשור כי כל משחק זה משהו אחר

פורסם

אוקיי אבל מה ההגדרות הסטנדרטיות שכולם בודקים איתה ומראים את התוצאה?

ומה נותן לי הבדיקה העצמית? שאני שם את זה כמו ההגדרות של המשחק זה יראה לי על מה יעבוד המשחק? זה לא נראה לי קשור כי כל משחק זה משהו אחר

אנשים לא משנים רזולוצית בכול משחק...(כמו שהם לא מחליפים מסך כול משחק)..

הרזולוציה (ברוב המקרים) נשאר קבועה רק הפילטרים משתנים....

אין הגדרות קבועות לכולם..כול אחד ומה שהכרטיס/מערכת שלו סוחבת...(כמובן תלוי גם במסך)...

והבדיקה נותנת לך אינדיקציה והשווה של המערכת שלך לגבי מערכות אחרות....ואם הכרטיס שלך מתפקד טוב...

פורסם
  • מחבר

ומומלץ לשחק במשחק עם הרזולוציה שיש לך בשולחן עבודה ולא לשנות נכון?

פורסם

למה לא? שחק באיזו רזולוצייה שמתאימה לך ושהמחשב שלך יסחוב סבבה.......אני בשולחן עבודה ברזולוצייה 1440*900.......אבל אני לא יכול להיות עם הרזולוצייה הזאת במשחקים כי אז הכרטיס לא סוחב.

פורסם
  • מחבר

למה לא? שחק באיזו רזולוצייה שמתאימה לך ושהמחשב שלך יסחוב סבבה.......אני בשולחן עבודה ברזולוצייה 1440*900.......אבל אני לא יכול להיות עם הרזולוצייה הזאת במשחקים כי אז הכרטיס לא סוחב.

והרזולוציה בשולחן עבודה קשורה למסך או לכרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים