עבור לתוכן

מה דעתכם על המחשב 1300$

Featured Replies

פורסם

היי הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הזה...

מארז - Sonata II w/ 450watts

לוח אם - DFI LANParty UT NF4 ULTRA-D

מעבד - AMD Athlon 64 X2 3800+ או AMD Athlon 64 3800+ תלוי במחירים אחרי יציאת CONROE

זכרון - Samsung PC3200 512MB X2

דיסק קשיח - Western Digital 250GB HDD

כרטיס מסך - EVGA E-GEFORCE 7600 GT KO

צורב NEC ND-3550A - DVD

מסך - Samsung 740N 17IN LCD

תודה!

פורסם

היי הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הזה...

מארז - Sonata II w/ 450watts

לוח אם - DFI LANParty UT NF4 ULTRA-D

מעבד - AMD Athlon 64 X2 3800+ או AMD Athlon 64 3800+ תלוי במחירים אחרי יציאת CONROE

זכרון - Samsung PC3200 512MB X2

דיסק קשיח - Western Digital 250GB HDD

כרטיס מסך - EVGA E-GEFORCE 7600 GT KO

צורב NEC ND-3550A - DVD

מסך - Samsung 740N 17IN LCD

תודה!

אחרי יציאת קונרו קונים קונרו.

מאיפה המפרט הזה ? כל החלקים שם יוצא 1300$ ?!

פורסם

בא נתחיל במה שטוב:

דיסק קשיח טוב, כרטיס מסך טוב, צורב טוב, לגבי המסך, לא בדקתי, אבל אני חושב שהוא טוב.

מה שלא טוב זה:

הספק, לפי הבנתי הוא גנרי, לוח אם בעל תושבת ישנה, וכמובן המעבד שאתה רוצה נותן ביצועים פחות טובים מאשר E6300.

פורסם

הספק רחוק מלהיות ג'נרי (של ANTEC), אבל אם כבר מחכים אז קונים קונרו, ובכל אופן, מסך זה הדבר האחרון שאתה רוצה לקנות בחו"ל, ובמיוחד LCD (לא בא לך לשלוח אותו לארה"ב של כל שלושה פיקסלים שרופים, נכןו?)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות...

המפרט יוצא בסביבות 1200$(קנדי) אבל אין לי בעיה להשקיע קצת יותר(150$ לכל היותר).

שמתי לב שהצעתם לי לקנות את קונרו ואין לי שום בעיה לקנות אותו אבל האם זה באמת משתלם לקנות כרטיס רק מספר ימים אחרי שהוא יוצא? ובהנחה שאני נגיד אקנה את E6300 איזה לוח אם יתאים בדיוק? וכמה לדעתכם המעבד עצמו יעלה?

הייתי גם רוצה לשמוע מכם המלצות על לוחות אם(כאלה שיתאימו לקונורו או במידה ואני לא אקנה יתאימו למפרט הנ"ל).

הספק אגב כפי שיואב אמר אינו ג'נרי ובקשר לקניית מסך מחו"ל - המחשב אף פעם לא יובא לארץ הוא לשימוש בחו"ל כך שאין בעיה עם זה.

אז לסיכום הייתי רוצה לדעת קצת יותר בהרחבה מה אתם אומרים על המעבד והלוח אם והאם יש לכם המלצות מסוימות.

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים