עבור לתוכן

בעיות חמורות בייצור הCELL

Featured Replies

פורסם

שמע,

אין לי שום דבר בשביל אף אחת מהקנסולות היו לי PS2 ו XBOX, וכמעט גם CUBE

חשבתי לקנות XBOX360, עברתי על רשימת המשחקים שלו ב Gamespot, וראיתי שאת כל המשחקים האלו

שחקתי כבר ב PC

:nixweiss:

ה WII, בגרפיקה כזאת אני לא מסוגל לשחק, זה בושה בשבילהם להוציא קונסולה עם גרפיקה כזאתי, ולא רק אני אלא מבינים פי 1000 עליי אומרים

זה כמו שמרצדס יוציא את הדגם החדש שלהם עם מנוע של 50 סמ"ק, בחייאת עם כל הכבוד לעיצוב ולנוחות אבל, אתם מזלזלים בעצמכם להוציא קונסולה

חדשה עם גרפיקה לפני שנתיים,

וכל אלו שאומרים וואי, אותי לא מענינת הגרפיקה אותי מעניין המשחק, זה כמו אלו שאומרים : "לא מעניין אותי אם חברה שלי יפה מעניין אותי האופי שלה".

וואלה מי לא היה רוצה חברה פצצה, כמו שראיתי היום בתחנת אוטובות, היו שם כמעט 8 תאונות

(2 בגללי, כנראה הומואים)

אתה מיחס לגרפיקה של מישחקים חשיבות יותר מידי גדולה

לWII אולי אין תגרפיקה של ה360 או הPS3 וגם לא של מחשב חזק אבל הגרפיקה שלו בסדר

ולאופי יש חשיבות יותר גדולה מיופי בזוגיות ואני לא אומר שהיופי לא חשוב אבל יש דברים חוץ מיופי

לדוגמה מה עדיף לך בחורה יפה מאוד אבל שאין לך אף דבר משותף איתה או בחורה קצת יפה אבל שיש לכם הרבה מאוד דברים משותפים?

ואני מדבר לבחורה שאתה חי איתה יום אחרי יום ולא בחורה רק למין

אני חלק מהמישחקים הטובים ביותר ששיחקתי בשנים האחרונות שיחקתי דרך אמולטור של הGBA

וזה למרות גרפיקה מיושנת

גרפיקה יכולה להיות חשובה במישחקים מסוימים אבל בRPG יפנים אין לה חשיבות גדולה

במישחקי מרוצים הגרפיקה כבר הגיעה לרמה מספיק טובה מיבחינתי ועוד הרבה סיגנונות אחרים

ושיגיעה הזמן אני יקנה מחשב חדש למישחקי זונות גרפיקה

וישחק בWII מישחקים כמו זלדה מאריו RPG ספורט WII וכו

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הבעיה שלהם לתת אפשרות לגרפיקה יותר טובה בקונסולה, מה עושים את זה בכוונה :bash:, לא מחפש HDTV

ולא רזולוציות 125,000 על שבע מאות מליון, אבל תכבדו את עצמכם, אתם מוצאים קונסולה דור שלישי

שלפחות שלא תהייה לה גרפקיה של PS2, קצת כבוד עצמי, למה איזה מין בעיה זאת להשים צ'יפ יותר

חזק בכרטיס מסך, עוד 30 דולר (במחיר שזה עולה להם) אז יאללה תספגו את זה ואל תעשו בושות לעצמכם

להוציא קונסולה חדשה עם גרפיקה מעפנה,

תמאינו לי אני לא פריק של גרפיקה אבל לפחות משהו שיצדיק את זה שזה דור שלישי, מה הבעיה

פורסם

מה הבעיה שלהם לתת אפשרות לגרפיקה יותר טובה בקונסולה, מה עושים את זה בכוונה :bash:, לא מחפש HDTV

ולא רזולוציות 125,000 על שבע מאות מליון, אבל תכבדו את עצמכם, אתם מוצאים קונסולה דור שלישי

שלפחות שלא תהייה לה גרפקיה של PS2, קצת כבוד עצמי, למה איזה מין בעיה זאת להשים צ'יפ יותר

חזק בכרטיס מסך, עוד 30 דולר (במחיר שזה עולה להם) אז יאללה תספגו את זה ואל תעשו בושות לעצמכם

להוציא קונסולה חדשה עם גרפיקה מעפנה,

תמאינו לי אני לא פריק של גרפיקה אבל לפחות משהו שיצדיק את זה שזה דור שלישי, מה הבעיה

קודם כל הWII חזקה יותר מי כל קונסולה דור קודם

לWII יש כח של פי 2 עד 3 מהקוביה והקוביה היתה יותר חזקה מהPS2 ויחסית קרובה לXBOX 1

זה שבינתים לא רואים תכח של הWII זה ביגלל שהמישחקים דור ראשון פותחו בערכות פיתוח של הקוביה

בעינין הHDTV וכל היתר הWII תיתן 480P בכל מישחק זה אומנם לא HDTV כמו הPS3 או ה360 אבל זה רזולוציה מספיקה

בעינין מה שיצדיק -תיראה הWII אמורה להיות זולה מאוד ולתת שליטה חדשנית וזה מה שמצדיק מיבחינתי

יש תעינין של עלות תועלת ואם יהיו מישחקים טובים ולפי המישחקים שהוכרזו בינתים לWII יש לינופ מצוין

חוץ מיזה למי שיש תכסף לטלויזית HDTV אמיתית +PS3(ומוכנות לHDTV זה לא HDTV )

אז תאורטית אמור להיות לו מספיק כסף לWII

וזה עוד היתרון גדול הWII תימכר לאנשים כמוני שאין להם HDTV ורוצים דבר שונה מהPC

כקונסולה ראשית ולאנשים אחרים כקונסולה מישנית

ואם אתה חושב שגרפיקה כל כך חשובה אז תסביר לי למה הנינטנדו DS דורס את הPSP בכל העולם?

פורסם

עוד פעם השטויות האלה :kopfpatsch:

וגם אם זה באמת היה נכון

לא לכולם יש כסף לגורמה על בסיס יומי ורוב האנשים גם ככה מעדיפים אוכל עממי

חוץ מיזה

זלדה+דרגון קווסט+WII ספורט על ההתחלה גורמים לי לירצות תWII יותר מכל קונסולה שרציתי הי פעם

ועל תיצחק על הגרפיקה בWII ספורט אולי הגרפיקה דפוקה אבל המישחק ניראה ממכר מאוד עם השליטה בידית של הWII

110506105158_3big.jpg

הי הי הי

נארוטו הוא לא גיי והוא עוד יצא אם הינאטה

Hinata.jpg

מי שרואה נארוטו הוא גיי :cool2:

פורסם

מי שרואה נארוטו הוא גיי :cool2:

אם בנים היו ניראים כמו ריס וויטרספון לא היה לי בעיה להיות מיתרומם

אבל כל עוד אנחנו ניראים כמו קופים

בבקשה תיסתום תפה

פורסם

טוב שמע, סתם שאלה כללית....אתה בכלל ראית משהו אחר חוץ מנראוטו.? ולא, פוקימון לא נחשב.

ובנושא, אם ה PS3 היה זול יותר הייתי קונה כנראה, אבל הוא לא, ואני לא עשיר. והבעיית מעבדים הזהו לא תורמת...

פורסם

ואם אתה חושב שגרפיקה כל כך חשובה אז תסביר לי למה הנינטנדו DS דורס את הPSP בכל העולם?

בגלל היפנים המשוגעים, שמאכילים טמגוצ'י ומתאבדים אם הוא מת

סיבה מספיק טובה

פורסם

בגלל היפנים המשוגעים, שמאכילים טמגוצ'י ומתאבדים אם הוא מת

סיבה מספיק טובה

זה היה מסביר רק תהצלחה ביפן אבל לא תהצלחה הגדולה באירופה ובארצות הברית

אלה אם אתה חושב שרוב תושבי ארצות הברית ואירופה הם יפנים

בנוגע לPS3 אם היה לו ולמחירים של המישחקים שלו מחיר נורמלי גם אני בטח היתי קונה למרות שאני פאן של נינטנדו ומאוד מחכה לשליטה החדשה

רק ביגלל שאני יודע שבמחיר טוב יש לו סיכוי מצוין לידרוס תמיתחרים ביגלל המותג

אבל המצב שונה הPS3 יקר מאוד והמישחקים שלו אמורים להיות יקרים מאוד ככה שההצלחה שלו ביכלל לא מובטחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים