עבור לתוכן

בעיות חמורות בייצור הCELL

Featured Replies

פורסם

נראה כמו סתם שטות, יש עוד מקורות יותר מוקרים

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה כמו סתם שטות, יש עוד מקורות יותר מוקרים

מה ניראה כמו שטות?

פורסם

בקשר למעבד הזה אני זוכר שסוני אמרו שאם ליבה אחת לא תעבוד במעבד אז הוא יוכל להמשיך לעבוד והיא לא תחליף מעבד שליבה אחת בו תהיה פגומה, מסביר הרבה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אם ליבה אחת הייתה יוצאת פגומה הם היו במצב מעולה...

פורסם

מה ניראה כמו שטות?

לא מאמין שמעל 80% מנמעבדים יותאים דפוקים, משהו מוזר פה

יש עוד מקורו לכתבה

פורסם

יש עוד מקורו לכתבה

למה אתה לא מאמין?

הCELL זה טכנולוגיה חדשה הוא אולי מיתבסס חלקית על הפאוור PC

אבל בניגוד למעבד של ה360 ולמעבד בWII הCELL אמור להיות מאוד מורכב

ובטח יקח זמן עד שיצליחו ליצר אותו בכמויות

חוץ מיזה היום ראיתי תמחירים של סירטי בלו רי וזה ניראה מפחיד -

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8503

וזה המחירים בחול תבינו סרט זול בחול יעלה יותר מ120 שקל וזה לסרטים הזולים ביותר

סרטים נורמלים יעלו 180 שקל בחול

ורק תחשבו איזה מחירים הם יעלו בארץ :errrr:

פורסם

די, כבר מזמן וויתרתי על ה PS3. גם לא מת על הבוקס. WII HERE I COME.

פורסם

די, כבר מזמן וויתרתי על ה PS3. גם לא מת על הבוקס. WII HERE I COME.

:xyxthumbs:

Naruto.jpg

פורסם

ה XBOX וה WII זה כמו פלאפל וה PS3 זה ארוחת גורמה, תחכה ל PS#, בנתיים אתה יכול לאכול פלאפל

פורסם

שקט אתה(לא בנימה רצינית). עולה יותר מדי, אין מספיק משחקים מיוחדים אליו בינתיים, ואין לו יחוד. זה סתם חיית גרפיקה וביצועים.

גולם, נארוטו הוא גיי. :nono:

פורסם

ה XBOX וה WII זה כמו פלאפל וה PS3 זה ארוחת גורמה, תחכה ל PS#, בנתיים אתה יכול לאכול פלאפל

עוד פעם השטויות האלה :kopfpatsch:

וגם אם זה באמת היה נכון

לא לכולם יש כסף לגורמה על בסיס יומי ורוב האנשים גם ככה מעדיפים אוכל עממי

חוץ מיזה

זלדה+דרגון קווסט+WII ספורט על ההתחלה גורמים לי לירצות תWII יותר מכל קונסולה שרציתי הי פעם

ועל תיצחק על הגרפיקה בWII ספורט אולי הגרפיקה דפוקה אבל המישחק ניראה ממכר מאוד עם השליטה בידית של הWII

110506105158_3big.jpg

שקט אתה(לא בנימה רצינית). עולה יותר מדי, אין מספיק משחקים מיוחדים אליו בינתיים, ואין לו יחוד. זה סתם חיית גרפיקה וביצועים.

גולם, נארוטו הוא גיי. :nono:

הי הי הי

נארוטו הוא לא גיי והוא עוד יצא אם הינאטה

Hinata.jpg

פורסם

אני רוצה אותו בגלל זלדה וFIRE EMBELM. ודיייייייייייייייייייי מה קרה לעולם! אני עד היום משחק במשחקי N64 , אולי די עם הקיבעון לגרפיקה?!?!

פורסם

שמע,

אין לי שום דבר בשביל אף אחת מהקנסולות היו לי PS2 ו XBOX, וכמעט גם CUBE

חשבתי לקנות XBOX360, עברתי על רשימת המשחקים שלו ב Gamespot, וראיתי שאת כל המשחקים האלו

שחקתי כבר ב PC

:nixweiss:

ה WII, בגרפיקה כזאת אני לא מסוגל לשחק, זה בושה בשבילהם להוציא קונסולה עם גרפיקה כזאתי, ולא רק אני אלא מבינים פי 1000 עליי אומרים

זה כמו שמרצדס יוציא את הדגם החדש שלהם עם מנוע של 50 סמ"ק, בחייאת עם כל הכבוד לעיצוב ולנוחות אבל, אתם מזלזלים בעצמכם להוציא קונסולה

חדשה עם גרפיקה לפני שנתיים,

וכל אלו שאומרים וואי, אותי לא מענינת הגרפיקה אותי מעניין המשחק, זה כמו אלו שאומרים : "לא מעניין אותי אם חברה שלי יפה מעניין אותי האופי שלה".

וואלה מי לא היה רוצה חברה פצצה, כמו שראיתי היום בתחנת אוטובות, היו שם כמעט 8 תאונות

(2 בגללי, כנראה הומואים)

פורסם
  • מחבר

יש עוד מקורו לכתבה

מה כל כך קשה להאמין? הם הקציבו יותר מידי ליבות לגודל דיודה קטן מידי בליטוגרפיה גדולה מידי עם שימוש ברכיבים לא מדוייקים מספיק, זה מה שאתה מקבל, אי אפשר להמנע מזה.

פורסם

bobby,זה לא העניין,הגרפיקה כן חשובה לי...אחרי המשחקיות. אחרי. כמו שאמרתי, אני עדיין משחק במשחקי N64 לפעמים, ובמשחקים ישנים למחשב, וממש ממש לא אכפת לי מהגרפיקה שם.

ולהשוואה שלך, הכי עדיף חברה יפה עם אישיות טובה, אבל אני אעדיף חברה בינונית+ עם אופי מדהים מאשר כלבה סנובית שנראת פצצה.

גולם, נארוטו הוא כן גיי. דיי, אם כבר אנימה יש כל כך כל כך כל כך כלכך(להמשיך?) הרבה סדרות טובות הרבה יותר. נארוטו היה טוב עד פרק 17-18. הקטע עם האקו וזאבוזה. אחר כך, די.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים