עבור לתוכן

בעיות חמורות בייצור הCELL

Featured Replies

פורסם

אז ידענו שלCELL יש YEILDS נמוכים מאוד (כמות המעבדים התקינים שיוצאים מכל וופר) , אז לא התפרסמו נתונים רישמיים,

אז היום גם זה השתנה:

http://www.tgdaily.com/2006/07/14/ten-to-twenty-percent_yields_for_cell_in_ps3/

היילדס עומדים על 10%!!! לטובת אלו שאין להם פרופורציות, מעבד רגיל עומד על עד 80% , IBM מייצרת את המעבדים שלה ב95%.

מה שזה אמור, שאם הם לא ייפתרו את זה עד נובמבר (מה שכנראה לא יקרה) , לא רק שהם לא יוכלו להוזיל את הקונסולה אלא שהם יצתרכו לייקר אותה.

לשם השוואה, מעבד כמו קונרו שעומד על 85% ונמכר ב300$~ , יצתרך לעלות יותר בסביבות ה2000$ ביילדס של 10%.

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה הגיוני, כי אם צרכים לייצר 8 ליבות ונגיד שההסתברות ליצור ליבה אחת זה 80 אחוז אז לייצר 8 לא פגומות זה הרבה יותר קשה. אם אני עדין זוכר הסתברות, אז הסיכוי ליצור 8 טובות ברציפות זה 0.8^8 שזה יוצא בערך 0.16 אחוז

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה להוציא וופר לוקח לכל הפחות שבועיים, יש להם פחות מארבע חודשים להוציא את הקונסולה ולא רק שהם לא התחילו את הייצור, הם גם לא מוכנים להתחיל אותו כי הם רחוקים מלפתור את כל הבעיות.

פורסם

טוב,ובזאת אפשר להספיד סופית את PS3.

פורסם

ראיתי את זה כבר ולא רציתי ליכתוב כלום כי מספיק ליכלכתי על הPS3

אבל מבחינתי זה היה צפוי שיהיו בעיות גדולות לPS3 והוא לא הולך להיות מוצלח כמו הPS2 ו1

גם ה360 במצב לא טוב כרגע כי המכירות שלו נמוכות מהצפוי אפילו בארצות הברית

ככה שנישאר לחכות מה יקרה אם הWII ואני מאוד מקווה שהWII כן יצליח

כרגע המכשירים היחידים שבאמת מצליחים בשוק זה הPS2 והרבה יותר הנינטנדו DS שבחודש הקודם מכר 600 אלף בארצות הברית

וביפן הוא בדרך כלל מוכר ככה

חוץ מיזה יש עוד דבר בקשר לסוני וזה עוד תביעה גדולה נגדם על גניבת פטנטים

ובתביעה האחרונה הם הפסידו וביטלו תרטט בPS3

פורסם

ps2 גרפאיקה מענפנה

מחשב שולט + איזה xobx360 והכול בסבבה

פורסם

^^^

מצדיק ומחזק

אם מפתחי המשחקים היפנים הם מספיק חכמים,הם כבר צריכים להבין שיש צורך דחוף להקפיא את פיתוח המשחקים שלהם ולהעביר אותו למחשב ולXBOX360 [אני מדבר על מלקקי הביצים של סוני,כמו הידאו קוג'ימה שעומל בימים אלו על MGS4]

פורסם

ווואיי כמה בעיות יש להם...איך הם רחוקים מלהיות מוכנים ואני חשבתי בזמנו ש ps3 ו x360 יגיעו ביחד :kopfpatsch:

פורסם

^^^

מצדיק ומחזק

אם מפתחי המשחקים היפנים הם מספיק חכמים,הם כבר צריכים להבין שיש צורך דחוף להקפיא את פיתוח המשחקים שלהם ולהעביר אותו למחשב ולXBOX360 [אני מדבר על מלקקי הביצים של סוני,כמו הידאו קוג'ימה שעומל בימים אלו על MGS4]

על מה אתה מדבר ה360 הוא כישלון צורם ביפן

ובהרבה מיקרים המפתחים היפנים מפתחים קודם כל לשוק היפני ומישחקים אם פוטנציל להצליח במערב מתורגמים ומצונזרים למערב

כדי לפתח ל360 הם צריכים לחשוב שיהיו מספיק רווחים מיזה ולפתח ישר למערב

מה שכן הרבה מפתחים שפיתחו בעיקר לסוני עברו לפתח גם לWII וסקוור איניקס מפתחת 2 מישחקי RPG גדולים לWII

חוץ מיזה היתי מאוד רוצה שהיפנים יפתחו לPC ושנינטנדו תפתח גם לPC אבל זה חלום ולא מציאות

תחשוב על הנונצקו+מישחקים של נינטנדו בPC

ממממממממממממממממממממממ

פורסם

למה אתה אומר כישלון צורם, השבוע המכירות הכפילו את עצמם ונמכרו 1900 קונסולות (לעומת 270 אלף בארהב, או 150 אלף DS או 25 אלף פס2)

פורסם

למה אתה אומר כישלון צורם, השבוע המכירות הכפילו את עצמם ונמכרו 1900 קונסולות (לעומת 270 אלף בארהב, או 150 אלף DS או 25 אלף פס2)

הDS כבר מוכר באופן רגיל 150 אלף בשבוע ביפן

והחודש מכר 600 אלף בארצות הברית

ותוך זמן קצר הDS ניכנס מאוד טוב לטבלות מכירות התוכנה ב3 האזורים העיקרים

ועל תבין לא נכון אני לא חושב שיפסיקו לפתח מישחקים ל360 -סך הכל מיקרוסופט הוכיחו בדור הקודם

כמה הם מוכנים להוציא על הקונסולות שלהם אבל במכירות עלובות כאלה שהם לבד בשוק כבר הרבה זמן

לא ניראה לי שהם יתנו ביכלל לחימה לנינטנדו >:D >:D >:D

פורסם

הייתי ציני כמובן

למיקרוסופט יש שורה של מפתחי עלית כמו ביו וור וליוןהד שידאגו למשחקי איכות

את השוק האמריקאי הוא יקח הפעם, באירופה יהיה תיקו מתוח בין כולם וביפן הויי יקח

פורסם

הייתי ציני כמובן

למיקרוסופט יש שורה של מפתחי עלית כמו ביו וור וליוןהד שידאגו למשחקי איכות

את השוק האמריקאי הוא יקח הפעם, באירופה יהיה תיקו מתוח בין כולם וביפן הויי יקח

שלא תבין לא נכון אני אישית חושב שה360 עושה את מה שהוא אמור לעשות-

לתת חווית מולטיפליר מאוד טובה

אם כל הLIVE שלו ומישחקים טובים שתומכים בה

אבל ל360 יש בעיה גדולה בכמה תחומים אחרים לדוגמה

בRPG יפנים הוא זבל \המחיר לחבילה הנורמלית גבוה ב100 דולאר מימחיר עממי \ודבר אחרון הוא לא מוכר מספיק

ואני יודע שחלק לא קונים כי הם רוצים ליראות מה יקרה עם הPS3 אבל עדין הוא עוד לא הגיעה ל5 מיליון בארצות הברית שזה האזור החזק ביותר שלו

וזה בלי תחרות אמיתית ביכלל

והשעון מתקתק חברות המישחקים נותנות תתמיכה החזקה ביותר בקונסולות שנותנות להם תרווחים הגדולים ביותר

ככה שאם הWII יצליח כמו הDS מיקרוסופט תיצתרך ליפתוח כיס עוד יותר עמוק בישביל ליתחרות

וכבר ראיתי שמועה על חבילת פרימיום+מישחק מירוצים מאוד טוב ב400$ בחול וזה לפני שיצאו הPS3 והWII

פורסם

שps3 יצאו וכולם יראו תמחיר שלו ואת החסרונות שלו ה xbob360 יחטף כמו לחמניות חמות הרבה אנשים מחכים שה ps3 יצא ולהשוות ולקנות את מה שיותר שווה במחיר ובבביצועים

פורסם

שps3 יצאו וכולם יראו תמחיר שלו ואת החסרונות שלו ה xbob360 יחטף כמו לחמניות חמות הרבה אנשים מחכים שה ps3 יצא ולהשוות ולקנות את מה שיותר שווה במחיר ובבביצועים

זה חלקית נכון לערכתי

לפי דעתי ה360 ימכור יותר טוב לקהל מסוים שחיב גרפיקה חזקה וHDTV וכל הדברים האחרים

שאנשים יבינו שהPS3 לא שווה תמחיר

אבל ביפן הסיכוים של ה360 מאוד נמוכים

והרבה מאוד חושבים ליקנות תWII בכל העולם

אם לא בתור מכשיר עיקרי אז בתור מכשיר מישני

ואם תיראה איך נינטנדו מצליחה אם הDS והWII "גונב" תאסטרטגיה שלו-

מישחקים חדשנים וזולים על חשבון הגרפיקה

אז אולי תבין איזה פוטנציל יש לWII

אפילו נדב חושב ליקנות WII כמכשיר נוסף

(אבל בטח הוא לא יקנה ביגלל הנידנודים שלי :lol: :'( :lol: )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים