עבור לתוכן

מפרט ב12K צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם

וגם עם אחד מתקלקל , יש לך את השני פעיל , חוץ מזה, בתקציב כזה הייתי בונה מערך SLI של שניי 7900GT

• תגובות 46
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוי אוי אוי אוי אוי אוי :s07: :s07:

הצטרפתי קצת מאוחר אבל הכל זאת....

חוץ מהמערך RAID שאתה חייב לעשות אם ישאר לך משהו בתקציב לפי דעתי תגדיל את הזכרון ל-4GB כדי לחסוך לעצמך את זה בעתיד ולשפר את רוחב הפס של המחשב במולטי-טסקינג ובמשחקים (אפילו שיש כאלה שאולי יגידו שזה מיותר, שווה לבדוק את האופציה הזו..)

אין טען לקנות היום 4GB. היום אין צורך בזה, ובעתיד גם המהירות של הזכרון תגדל, ככה שארבע ג'יגה של זכרון היום לא יהיו רלוונטיים בעתיד.

RAID של שני כוננים קשיחים הוא לא יעיל ולא נחוץ. לי יש RAID וההבדל [glow=red,2,300]לא מורגש[/glow].

וגם עם אחד מתקלקל , יש לך את השני פעיל , חוץ מזה, בתקציב כזה הייתי בונה מערך SLI של שניי 7900GT

לך אתה תשרוף כסף על שני 79GT, ואל תעשה שטויות בכסף של אחרים.

CORE 2 DUO E6600

DFI INFINITY 975X

G. SKILL DDR2 2GB 800MHZ DC

ANTEC P180

MAXTOR DIAMOND MAX 10

LG GSA-5196D

CONNECT 3D RADEON X1900XT + קירור

מפרט טוב. תוסיף קירור למעבד (בתקציב כזה תשקיע ב-9500CNPS של זלמן או ב-BT) או אם אתה רוצה תקנה קירור מים איכותי (למשל apex של סוויפטק או שתבנה לך מה שתרצה בתקציב שלך).

למפרט הייתי מוסיף creative x-fi xtreme music. הוא מוסיף המון לחווית המשחק ומוריד עומס מהמעבד (לא שהמעבד שלך יועמס באיזשהו מצב :-X)

חוץ מזה, תתחדש.

אגב, אם אתה תצבור 5K נוספים עד סוף החופש תשמור אותם.... או אם אתה OCer תצטרף אלי בפרוייקט קירור גז שאני עושה :cool2:

אבל זו רק הצעה. 5K זה המון כסף. תחסוך את זה ל-R600. ואל תבין אותי לא נכון, X1900XT הוא לא כרטיס מסכן. בכלל לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים