עבור לתוכן

מפרט ב12K צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם

^^

בשביל מה המציאו את המודינג? :-\

• תגובות 46
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי דווקה לא..

חוץ מהזווית צפיה אני נהנה מאוד VX922 שלי :D

והמסך החדש של LG גם ניראה אחלה .. וגם לא יקר כ 2300 +- בפנדה .

הם משתמשים בשיטות מדידה שונות וכו' וכך יוצא 2MS.

פורסם

אביס היקר ,

אפשר להבין למה אתה כל כך לחוץ לקנות מחשב ? יש לך תקציב ענק (ימבא כסף במילים עדינות :silly:) , חכה קצת שהקונרו יצא, חכה קצת שככככככלל המחירים בשוק יירדו , ואז תוכל לקנות מערכת שתשרת אותך שנתיים ואפילו שלוש בכיף ! כסף בארץ לא צומח על העצים , וכדאי לך בכל זאת קצת לחכות , אם אתה לא בקטע של אוברקלוק, כדאי מאוד שתהייה כי זה דבר חזק , ואתה יכול לעשות לך אפילו קונרו EE 8200 (אני יודע שלא קיים כזה , אבל בעתיד...) מקונרו ממוצע (הee 6600 שכל כך רצית) שלא יעלה כמעט כלום יחסית לביצועים שהוא ייתן , בנוגע לספק , אתה כנראה מתכנן מערכת כבדה (דבה במילים יפות :hat:) אז כדאי שיהייה ספק חזק שייתמוך במערכת גם כשהיא תחת עומס רציני בשעות היום החמות (החברה פה שעושים את הביקורות משתמשים כבר המון זמן בOCZ POWER- 520W STREAM

והוא אף פעם לא עשה להם בעיות ! אפילו כשהם בדקו את הFX-60 המפורסם + את הכרטיס שאתה כל כך אוהב 7950gx2 תחת קלוק מסיבי) ובלי ספק ממש חזק ... בוא נגיד שהמערכת שלך תקדים בכמה חודשים את ל"ג בעומר... אותו דבר לגביי קרור , אובקלוק זה דבר חובה במערכת כזאת , לכן אתה צריך משהו רציני , בתקציב כמו שלך אתה יכול להנות משניי עולמות , גם שקט וגם ביצועים מעולים , אז אל תזלזל גם בקרור , ובאופן כללי , לא יזיק בכלל לעשות מערך CROSS-FIRE עם שניי ATI RADEON X1900XT , שיצא יותר חזק מאותו כרטיס רק עם עוד X אחד... יש לזה אחלה לוחות שגם בטוח ייתמחו בקונרו , בקיצור, אחריי ההשקה נהייה כולנו חכמים יותר , אז שווה לחכות (המלצה חמה : תקרא את המדריך של DR.n00b לבניית מפרט , את המפרט ייבנו לך פה אבל יש שם המון טיפים מסביב ששימושיים מאוד , :xyxthumbs:

עריכה : אה, ואם נשאר לך ככה על דרך 2000 שקל , אתה בכיף יכול לקנות לך כמה משחקים , BF2 וכמה הרחבות למשל , או אולי את scrolls of the elders iv : oblivion שקראתי עליו ביקורות מעולות

פורסם
  • מחבר

זה המפרט שאני קונה:

CORE 2 DUO E6600

DFI INFINITY 975X

G. SKILL DDR2 2GB 800MHZ DC

ANTEC P180

MAXTOR DIAMOND MAX 10

LG GSA-5196D

CONNECT 3D RADEON X1900XT + קירור

ENERMAX LIBRETY 500W

נשאר לי 1500 ש"ח

THERMALTAKE BIG TYPHOON

פורסם

לא כדאי לעשות CF או SLI בתקציב הזה?

פורסם
  • מחבר

אני קונה את הכרטיס מסך הזה בגלל שאמרו שבעוד כמה חודשים יצא DX10 ואני לא רוצה לבזבז תקציב ענק על כרטיס מסך שישמש לי לפחות משנה

פורסם

אני קונה את הכרטיס מסך הזה בגלל שאמרו שבעוד כמה חודשים יצא DX10 ואני לא רוצה לבזבז תקציב ענק על כרטיס מסך שישמש לי לפחות משנה

אוקיי סבבה..הגיוני...

אבל לפחות תעשה מפרט לא בזבזני..אפילו אם יש לך 12K..

ככה תוכל לשמור לך 1-2K אפילו לשידרוגים בעתיד..ותאמין לי..הם יבואו

פורסם
  • מחבר

אל תדאג יש לי עכשיו עבודה בקיץ עד סוף החופש אמורים להיות לי 5K אני אשמור חצי מזה לשדרוגים עתידיים

פורסם

סבבה אז זה המפרט הסופי שלך?

CORE 2 DUO E6600

DFI INFINITY 975X

G. SKILL DDR2 2GB 800MHZ DC

ANTEC P180

MAXTOR DIAMOND MAX 10

LG GSA-5196D

CONNECT 3D RADEON X1900XT + קירור

ENERMAX LIBRETY 500W

נשאר לי 1500 ש"ח

THERMALTAKE BIG TYPHOON

אני היתי קונה עוד HD ועושה RAID אבל ממש לא חובה..

ותקנה רמקולים טובים-חבל לבזבז ככ הרבה כסף על מחשב ולקנות משו סביר..תקנה משהו איכותי

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר רמקולים מעולים שקניתי לפני כחצי שנה של CREATIVE ויש לי עוד HD מהמחשב העכשווי

ותודה לך ולכל האנשים בפורום בלעדיכם הייתי קונה משהו נכה

פורסם

אנו בטוח שכולם היו שמחים לעזור לך לא לבזבז ת'כסף,תתחדש-אני בטוח שתהנה!

:hi:

פורסם

הצטרפתי קצת מאוחר אבל הכל זאת....

חוץ מהמערך RAID שאתה חייב לעשות אם ישאר לך משהו בתקציב לפי דעתי תגדיל את הזכרון ל-4GB כדי לחסוך לעצמך את זה בעתיד ולשפר את רוחב הפס של המחשב במולטי-טסקינג ובמשחקים (אפילו שיש כאלה שאולי יגידו שזה מיותר, שווה לבדוק את האופציה הזו..)

פורסם

אליאור-צדקת..אני באמת חושב שזה מיותר להרחיב ל4GB מה גם שניתן לעשות זאת בעתיד ואם אתה קונה עכשיו 2GB נוספים זה לא מוזיל לך עלויות או משהו בסגנון...

לגבי הRAID-אני מסכים..באמת כדאי לעשות מערך RAID 0 לדעתי...

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין מערך RAID 0 ל RAID 1??

פורסם

אני לא מבין גדול בעניין..

אבל לפי מה שהבנתי מחברי הפורום בהודעות שונות..אז מערך 0 הוא בעצם גורם למחשב לזהות את 2 ה-HD כאחד מהיר במיוחד...

ומערך 1 זה בעצם לגיבוי..ז"א כל פעולה שאתה "כותב" על HD אחד נכתבת מידית בHD השני לשם גיבוי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים