פורסם 2006 ביולי 1519 שנים היי אנשים , לפני 3-4 חודשים קניתי את BF2 , שיחקתי קצת , מאז הפסקתי.היום התקנתי אותו שוב , התקנתי את ה 1.3.אלו הנתונים של המחשב שלי : Amd 3500 \ 512X2 \ X850 XT |\ MSI k8n platiniumבכל מקרה , אני משחק על הגדרות של 1024\768רוב הדברים שם נעים בין medium ו highאת ה dynamic shadow הורדתי לגמרי.מה שמוזר לי , המשחק כאילו עובד חלק לרגעים מסויימים.אבל מידי פעם יש כמו תקיעה של חצי שניה כזה... כל כמה שניות יש את התקיעה הזאת , שמים לב לזה במיוחד אם מסתכלים על הריצפהתוך כדי ריצה , אז לפעמים רואים שממש לרגע קטן אחד יש את התקיעה הזאת , וזה קורה כל הזמן.הכרטיס מסך מגיע ל 70-75 מעלות , ועובד עם הדרייברים הכי חדשים.יש לכם רעיונות איפה הבעיה?דרכים לשיפור?זה ממש ממש מרגיז לשחק ככה , ומוריד את כל ההנאה מהמשחק.תודה :-*
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים א. תבדוק שאין לך ויורסים / ספייואר.ב. תסגור את כל התכונות ברקע לפני שאתה מריץ את המשחק.ג. תוריד את הטקסטוטורות והכלד. תקנה עוד גיגה זכרון.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים אני לא יודע אם "חרא של תיכנות" כמו שזה "מיועד לחומרה mid עד high-end"עם מחשב חזק (ו-2gb זכרון) אתה נהנה מאוד מהמנוע של המשחק. המנוע עצמו הוא טוב, אולם יש לו דרישות יחסית גבוהות.אני מסכים אבל שהתיכנות של התפריטים הוא חרא
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים בין היתר....והיה מספיק לי לשחק את המשחק עם מנוע כמו של HL2 שנראה לא פחות יפה, ורץ על המחשב הכי חרא... משמע עשו חרא של תכנות (בכוונה ברור, כדי שאנשים יקנו מחשבים חדשים, או כדי להרוויח הרבה כסף על קצת פיתוח).
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים אני רוצה לראות שמשהו יעשה MOD ל-HL2 שיגיע לרמה של BF2.בכל אופן, אני מסכים של-HL2 יש מנוע יעיל יותר. מה לעשות, שכולם יקנו את המנוע הזה ? וכל המשחקים יהיו רק HL2 like.
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים וואלה אני לא מבין...איך מערכות חלשות יותר משל הבחור עם כרטיס מסך 6600GT\X800GT משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר עם 50-70fps ואצלו יש לאגים עם המערכת שלו?X850XT אמור להעיף את המשחק הזה לכול הרוחותהתקנת פאצ'ים?http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/pc-x800gt_6.html
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים איך יכנסו וירוסים, אם אתה לא מוריד / מריץ משהו ? (בהנחה שהמערכת נקייה עד הביטול)
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מה לא הבנת... בכל מקרה, אם המחשב שלך נקי ואין לך שטויות, אין בעיה להסיר לסירוגין כל הגנה שהיא, אם לא עושים שטויות.
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים אחרי כל גלישה אני מוחק הכל TEMPORARY FILES עוגיות ,יש לי KASPERSKY 6,AD_AWARE שאני בודק כל יום פעמים איתו ;Dאז אני משחק בלי הגנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.