עבור לתוכן

מסך חדש מבית IIYAMA בארץ

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

"יכול להיות שהתכלתי בדגמים ישנים לא הקדשי לזה צומת לב רבה ולא התכלתי על הדגמים אבל את תקרא טוב אמרתי גם שהיוה שמה מסכים עם עיצוב יותר מתקדם ויפה יותר אבל עדיןן לדעתי הLG הם מסכים מצויינים ברמה של IIAMA ולא פחות וגם העיצוב שלהם הוא בין היפים (וגם הביצועים בין הטובים)

לגי KSP זו לפי דעתי החנות מחשבים אבל אפשר למצוע מספר דברים יותר זול ממה שמוכרים שם אבל הרוב אין יותר זול מהם"

בקשר ל"החנות מחשבים", אני חושב שהוא התכוון להגיד החנות מחשבים, זאת אומרת החנות הכי הכי, היות והוא לא הוסיף תיאור אחרי זה.....

קודם כל, אני לא יודע אם ראית מסכים של IIYAMA מסדרת PRO (המקצועית) או לא. בקשר לעיצוב, מה לעשות LG הקדישו לזה יותר זמן. אבל באיכות התמונה, תקרא את כל המאמרים שבעולם ואף אחד לא יגיד לך FLATRON יותר טוב מהמסכים של IIYAMA. בקשר לקצבי ריענון מה שאתה אומר זאת ממש בדיחה, לפלטרון אין קצבי ריענון גבוהים בכלל. ממוצע כמו כל המסכים... כן, מה ששמעת. קח לדוגמה את המסך SAMSUNG 757NF, מה יש בFLATRON שאין בו ? וזה מסך די רגיל.... לפלטרון אין קצבי ריענון מרשימים במיוחד. ובקשר למסך IIYAMA 413 PRO, אין לי ספק שהוא עובר כל FLATRON. חוץ מזה שראיתי הרבה פעמים FLATRON ואני יכול להגיד לך שהצבעים שלו יחסית מתים לשפורפרות כמו Dyana של סמסונג או Wega של סוני או Diamondtron בייחוד. ושתדע שלIIYAMA 413 PRO יש את השפורפרת Diamondtron M2-CRT שהיא שפורפרת משופרת של Diamondtron, שזה כבר עצום.

ואם כבר דיברנו על קצבי ריענון (מקודם אמרת שלFLATRON יש קצבים מאוד גבוהים), תציץ בבקשה בפרטים של המסך IIYAMA 454 PRO ותסתכל בבקשה על הקצבי ריענון שלו. גם לו יש את השפורפרת החדשה Diamondtron M2-CRT ויש לו את הקצבי ריענון הגבוהים בעולם למסך 19". בבקשה תשווה אותו לקצבי ריענון של LG FLATRON 915FT PLUS (ספינת הדגל של LG, זה המסך 19" הכי טוב שלהם. יש להם גם דגם שנקרא 995FT PLUS אבל שלא תתבלבלו, הוא פחות טוב מ915. יש לו רזולוציות וקצבי ריענון נמוכים יותר) ונראה מה יצא.

פורסם

יודע מה אתה והקט הטכני תביא מפרט ונראה כי אני ראיתה קצבי ריענון של 120 הרץ ברזולוציות די מכובדות לא זוכר באיזה דגם של LG ומה שאמרתה לגי הצבעים של השפורפרת תגזים תגזים יש לה מגוון צבעים אדיר יש לי את LG 775 בין הראשונים שהתחילו להגיע לארץ ואין שום בעייה בצבעים כמו שאמרתה

ותגיד לי משהו המסכים של IIYAMA הם שטוחים או מעוגלים כאלה?

כי הרוב שראיתי הKSP היו מעוגלים קצת

פורסם

100 מספיק..

מסך שיחזיק רזולוציה של עד 1280x1024 בתדר הריענון הזה שווה בהחלט את הקניה.

וכמובן רצוי שיהיה איכותי, מאוד איכותי!

פורסם
  • מחבר

"שאמרתה לגי הצבעים של השפורפרת תגזים תגזים יש לה מגוון צבעים אדיר יש לי את LG 775 בין הראשונים שהתחילו להגיע לארץ ואין שום בעייה בצבעים כמו שאמרתה

ותגיד לי משהו המסכים של IIYAMA הם שטוחים או מעוגלים כאלה?"

קודם כל, מגוון צבעים אדיר ??? כמו כל המסכים. עד 32bit. מה אדיר בזה ? אני מדבר על איך שהצבעים נראים.

בקשר למסכים של IIYAMA יש להם את המקצועיים, ואת הרגילים שהם לא שטוחים.

פורסם
  • מחבר

"שאמרתה לגי הצבעים של השפורפרת תגזים תגזים יש לה מגוון צבעים אדיר יש לי את LG 775 בין הראשונים שהתחילו להגיע לארץ ואין שום בעייה בצבעים כמו שאמרתה

ותגיד לי משהו המסכים של IIYAMA הם שטוחים או מעוגלים כאלה?"

קודם כל, מגוון צבעים אדיר ??? כמו כל המסכים. עד 32bit. מה אדיר בזה ? אני מדבר על איך שהצבעים נראים.

בקשר למסכים של IIYAMA יש להם את המקצועיים, ואת הרגילים שהם לא שטוחים.

פורסם

האיכותיים של IIyama עד כמה שאני מכיר אותם בדגמי 17" ו 19" הם:

17" - 410/413 VisionMaster PRO

19" - 451/454 VisionMaster PRO

לדעתי יש להם עיצוב מרשים ואיכות תמונה חסרת תקדים.

פורסם

אני הזמנתי את ה-PRO 451, האם יהיה את ה-454 בארץ בקרוב? האם הוא באמת יותר טוב בהרבה?

פורסם

הוא משתווה ל413 .

אני חושב שההבדל היחיד הוא ב Brightness.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים