פורסם 2006 ביולי 1519 שנים אנשיםטבריה מופצצת כרגע, עכשיו שקטאני חי, ואני אעדכן ברגע שאני אדע משהואני חוזר טבריה הופצצה כרגע
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר http://news.walla.co.il/?w=//940783אני יכול לאשר 2 פגיעות חזותית כיוון איצטדיון טבריה וכיוון יער שוויץ (אם אני לא טועה בשם)לגלח את לבנון עכשיו!!!
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים חבר שלי בכנרת עכשיו הוא גם ראה, הגיע הזמן להשטיח להם שמה כמה איזורים.ד"א אני לא יודע אם זה בתגובה לטבריה או לא אבל הנה עלו לאוויר 6 מטוסים, מעניין מי הולך לקבל בראש
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים לזיין את כל לבנון!!!!!!!!!!! לשלוח את כל חייל האוויר של ישראל . :bash: :bash: NO WARNING !!!!!!!!!!! NO MERSY !!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים אני לא יהיה מופתע אם הם יגיעו לירושלים ותל אביב.... 35 ק"מ עד לטבריה ואלו הקטיושות המיושנות, הם עוד לא השתמשו בטילים ארוכי הטווח :-\
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים זה כנראה גראד עם ראש נפץ מוקטן.לירושלים ות"א הם לא יגיעו, הרקטות שלהם מגיעות ל 80 ק"מ גג. רקטות מתוצרת איראן, מסוג אל פאג'ר 7.בשביל להגיע לת"א/ירושלים, הם צריכים רקטות עם טווח של 150 ק"מ*חשוב לציין: טילים, לא רקטות! שיהאב 3 זה טיל. גראד זו רקטה. יש הבדל עצום.אני גר ממש ליד רמת דוד, כרגע יצאו 2 חוליות של 4 מטוסי F-16, בהזנקה (יצאו בהמראה במהירות גבוהה)כנראה פעולת תגמול. בימים האחרונים למרות שלא נפלה פה אף רקטה, אני באמצע שדה הקרב |: שיירות מסוקים, מטוסי קרב, הכל X_X
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים זה כנראה גראד עם ראש נפץ מוקטן.לירושלים ות"א הם לא יגיעו, הרקטות שלהם מגיעות ל 80 ק"מ גג. רקטות מתוצרת איראן, מסוג אל פאג'ר 7.בשביל להגיע לת"א/ירושלים, הם צריכים רקטות עם טווח של 150 ק"מ*חשוב לציין: טילים, לא רקטות! שיהאב 3 זה טיל. גראד זו רקטה. יש הבדל עצום.אני גר ממש ליד רמת דוד, כרגע יצאו 2 חוליות של 4 מטוסי F-16, בהזנקה (יצאו בהמראה במהירות גבוהה)כנראה פעולת תגמול. בימים האחרונים למרות שלא נפלה פה אף רקטה, אני באמצע שדה הקרב |: שיירות מסוקים, מטוסי קרב, הכל X_Xרקטה זה טיל ברוסית אם לא ידעת כך שזה אותו דבר
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים חבר שלי בכנרת עכשיו הוא גם ראה, הגיע הזמן להשטיח להם שמה כמה איזורים. ד"א אני לא יודע אם זה בתגובה לטבריה או לא אבל הנה עלו לאוויר 6 מטוסים, מעניין מי הולך לקבל בראש זה כנראה גראד עם ראש נפץ מוקטן. לירושלים ות"א הם לא יגיעו, הרקטות שלהם מגיעות ל 80 ק"מ גג. רקטות מתוצרת איראן, מסוג אל פאג'ר 7. בשביל להגיע לת"א/ירושלים, הם צריכים רקטות עם טווח של 150 ק"מ *חשוב לציין: טילים, לא רקטות! שיהאב 3 זה טיל. גראד זו רקטה. יש הבדל עצום. אני גר ממש ליד רמת דוד, כרגע יצאו 2 חוליות של 4 מטוסי F-16, בהזנקה (יצאו בהמראה במהירות גבוהה) כנראה פעולת תגמול. בימים האחרונים למרות שלא נפלה פה אף רקטה, אני באמצע שדה הקרב |: שיירות מסוקים, מטוסי קרב, הכל X_X אולי לא תודיעו להם מי מגיע ומתי
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר בקיצור... יש הוראה להיכנס למקלטיםאני לא מתכנן לעשות את זה... אם הגיע זמני אז לא יעזור כלום
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים אתה חושב שהם לא יודעם? איך הם ידעו לכוון את הקטיושות לחיפה? בעזרת מזל"ט. TO IAKOV: MK2 MUST LIVE!
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים בקיצור... יש הוראה להיכנס למקלטיםאני לא מתכנן לעשות את זה... אם הגיע זמני אז לא יעזור כלוםתכנס למה לקחת צ'אנס?
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר אני לא אתן לשום בן זונה להפחיד אותיאין בי פחד ולא במשפחה שלי (הם עברו דברים יותר גרועים לפני שעלינו לפה) (אבל את סבתא אנחנו מתכננים להעביר לנתניה)ופאקאין להם בושה MK2 שלי נדפק בגללם, אני נשבע כי לבנון תגולחאוי אני שומע כרגע בחדשות שמפציצים אותם עכשיו... והם בורחים... אין לאן לברוח... ישראל תמצא כל אחד ואחד ותטפל בהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.