פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אני מדבר מניסיון אישי עם נועה ,אין לי ניסיון אישי עם זיגזאג למרות שהם גם נראים מאוד מקצועיים ויכול להיות באמת שאתה צודק
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים גם אני תושב אילת וסובל מהמצב הרע של חנויות המחשבים באילת.את המחשב שלי קניתי בחנות Best4You מחשבים שנסגרה לצערי כעבור שנה - זו הייתה חנות לא רעה בכלל אבל נסגרה כנראה בגלל חוסר פרסום ומיקום רע.בכל זאת, יש אלטרנטיבה (אם כי לא כ"כ איכותית) לחנויות שהציעו כאן - AC מחשבים.חנות קטנה עם מלאי לא גדול, אבל אפשר לבצע הזמנות עם תיאום מראש ומחירים לא רעים בכלל -רק צריך לעדכן אותם קצת לגבי מוצרי החומרה החדשים - והם כבר יבדקו עם הספקים שלהם.מקווה שעזרתי.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים עוד חודש מישהו בא לחנות הזאתי ואומר אני רוצה לקנות מעבד קונרו הם אומרים לו מה זה אין לנו דבר כזה לא משענו על זה הוא מסביר להם מה זה והם אומרים אוי יש דבר כזה אנחנו נבדוק ונזמין לך חחחחחחחחחח
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים גם אני תושב אילת וסובל מהמצב הרע של חנויות המחשבים באילת.את המחשב שלי קניתי בחנות Best4You מחשבים שנסגרה לצערי כעבור שנה - זו הייתה חנות לא רעה בכלל אבל נסגרה כנראה בגלל חוסר פרסום ומיקום רע.בכל זאת, יש אלטרנטיבה (אם כי לא כ"כ איכותית) לחנויות שהציעו כאן - AC מחשבים.חנות קטנה עם מלאי לא גדול, אבל אפשר לבצע הזמנות עם תיאום מראש ומחירים לא רעים בכלל -רק צריך לעדכן אותם קצת לגבי מוצרי החומרה החדשים - והם כבר יבדקו עם הספקים שלהם.מקווה שעזרתי.אתה מתכוון לחנות שבשחמון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.