פורסם 2006 ביולי 1519 שנים תאחלו לי כרטיס מסך לא מקולקל ומסך בלי פיקסלים שרופים !בשביל זה יש Dead Pixel Buddy (מצורף להודעה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים למה זה נשמע לי מוכר?כי ככה הרוב המוחץ של החנויות בארץדווקא יש לי היכרות עם כמה חנויות שלא מתקרבות לאיכות שירות ומקצועיות ירודות כל כך.אני מאוד הופתעתי מהאיכות הירודה של הטכנאים בפטקום וחוסר המקצועיות ששלט שם בחנות... לא ראיתי כזה אפילו באייבורי.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים באייבורי כל יום לומדים משהו חדש....למשל אתמול הם למדו שלוחצים על DEL בהתחלה זה מעלה מסך כחול מגניב, עכשיו הם חוקרים מהזה...חן
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים אתם יודעים מה הכי מצחיק בכל זה?אבא שלי תכנאי מחשבים (מהסוג שבא ובודק לך תמחשב ומתקן ולא מנסה לדפוק אותך וגם מלמד אותך בדרך דברים בשביל שבפעם הבאה תוכל לעזול לעצמך) ומכל הפעמים שהוא עבד על מחשבים רק פעם אחת הוא לא הצליח וזה היה עם המחשב שלנו וזה היה אחרי שרמתי לא נזק ממש רציני (לא אהבתי אותו חחח).הוא הלך לחפש עבודה בחנות מחשבים או במעבדה וכל מקום שהוא הלך אמרו לו שהוא לא מתאים וניסינו להבין למה המפרים שעובדים שם יותר מתאימים ממנו.
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים כי כנראה הוא כן יודע מה זה המסך בהתחלה אחרי הDEL, חחחחהם לא מוכנים לרמה כזאת גבוהה :-)
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים chura - חזק. בחיים שלי לא פגשתי חוסר מקצועיות כמו באייבורי. בנוסף לכך אם אתה קונה את המחשבים הגנריים שבמבצעופותח אותם אתה רואה שהמאוורר של המסך זה אוגר שרץ על גלגלת
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים חחחחח ואי זה בטח איזה 1000DB ו5CFMבדוק יש להם אחד מבוסס סוס או חמור למעבדים בOCנראה לי אפשר לשנות את שם האשכול ל"קטילות של אייבורי"
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים Newron = רמההייתי שם לא מזמן.. קניתי DOD.. המוכר הבין על מה הוא מדבר וגם התחלנו לדבר על הקונרו
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים Newron = רמההייתי שם לא מזמן.. קניתי DOD.. המוכר הבין על מה הוא מדבר וגם התחלנו לדבר על הקונרולא נכוןאולי יש להם הרבה משחקי פלייסטישן 2 ומשחקי PSP וקצת מצלמות אבל בכל מה שקשור למחשבים הם פשוט לאאין שם בכלל חומרה של מחשבים חוץ משתי כרטיסי מסך אחד מהם זה 5200 והשני זה 7300GSגם המסכים שלהם לא משהו..עד לפני כמה חודשים היה להם LG עכשיו הם מתחילים להתעסק עם AOC ו MAG וכל החרא הזההחנות היחידה שבאמת אני יכול להגיד שהיא מקצועית בארץ היא נועה מחשבים יובל הבעלים שם פשוט מבין במחשבים כמו רובנו כאן ויש לו ידע נרחבואתה לא צריך לשבור את הראש בגלל המוכר הנוב
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים mardona כניראה שאתה לא מעודכן. יש חנות מחשבים שעולה על נועה עשרות מונים. ויותר מכך, נעה מחשבים אפילו לא מתקרבת אליה מבחינת שירות. אחריות, ומיקצוענות. כמובן "זיגזג".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.