עבור לתוכן

חנויות חומרה באילת ובכלל

Featured Replies

פורסם

תאחלו לי כרטיס מסך לא מקולקל ומסך בלי פיקסלים שרופים !

בשביל זה יש Dead Pixel Buddy (מצורף להודעה)

[attachment deleted by admin]

• תגובות 36
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בשביל זה יש Dead Pixel Buddy (מצורף להודעה)

מגניב !!!!

תודה D:

פורסם

למה זה נשמע לי מוכר?

כי ככה הרוב המוחץ של החנויות בארץ

דווקא יש לי היכרות עם כמה חנויות שלא מתקרבות לאיכות שירות ומקצועיות ירודות כל כך.

אני מאוד הופתעתי מהאיכות הירודה של הטכנאים בפטקום וחוסר המקצועיות ששלט שם בחנות... לא ראיתי כזה אפילו באייבורי.

פורסם

באייבורי כל יום לומדים משהו חדש....

למשל אתמול הם למדו שלוחצים על DEL בהתחלה זה מעלה מסך כחול מגניב, עכשיו הם חוקרים מהזה...

חן

פורסם

Chura . קרעת אותי :lol:

פורסם

אתם יודעים מה הכי מצחיק בכל זה?

אבא שלי תכנאי מחשבים (מהסוג שבא ובודק לך תמחשב ומתקן ולא מנסה לדפוק אותך וגם מלמד אותך בדרך דברים בשביל שבפעם הבאה תוכל לעזול לעצמך) ומכל הפעמים שהוא עבד על מחשבים רק פעם אחת הוא לא הצליח וזה היה עם המחשב שלנו וזה היה אחרי שרמתי לא נזק ממש רציני (לא אהבתי אותו חחח).הוא הלך לחפש עבודה בחנות מחשבים או במעבדה וכל מקום שהוא הלך אמרו לו שהוא לא מתאים וניסינו להבין למה המפרים שעובדים שם יותר מתאימים ממנו.

פורסם

כי כנראה הוא כן יודע מה זה המסך בהתחלה אחרי הDEL, חחחח

הם לא מוכנים לרמה כזאת גבוהה :-)

פורסם

chura - חזק. בחיים שלי לא פגשתי חוסר מקצועיות כמו באייבורי. בנוסף לכך אם אתה קונה את המחשבים הגנריים שבמבצע

ופותח אותם אתה רואה שהמאוורר של המסך זה אוגר שרץ על גלגלת

פורסם

חחחחח ואי זה בטח איזה 1000DB ו5CFM

בדוק יש להם אחד מבוסס סוס או חמור למעבדים בOC

נראה לי אפשר לשנות את שם האשכול ל"קטילות של אייבורי"

פורסם

Newron = רמה

הייתי שם לא מזמן.. קניתי DOD.. המוכר הבין על מה הוא מדבר וגם התחלנו לדבר על הקונרו

פורסם

מה Newron עוד קיימים?. פשוט לא נתקלתי בחנות שלהם מזמן...

פורסם

קיימים מאוד.

יש לי סניף ליד הבית אולי פעם אני ילך לבדוק מה יש שם.

פורסם

חחח באמת ?

חשבתי שהם מוכרים רק בערוץ הקניות...

פורסם

Newron = רמה

הייתי שם לא מזמן.. קניתי DOD.. המוכר הבין על מה הוא מדבר וגם התחלנו לדבר על הקונרו

לא נכון

אולי יש להם הרבה משחקי פלייסטישן 2 ומשחקי PSP וקצת מצלמות אבל בכל מה שקשור למחשבים הם פשוט לא

אין שם בכלל חומרה של מחשבים חוץ משתי כרטיסי מסך אחד מהם זה 5200 והשני זה 7300GS

גם המסכים שלהם לא משהו..עד לפני כמה חודשים היה להם LG עכשיו הם מתחילים להתעסק עם AOC ו MAG וכל החרא הזה

החנות היחידה שבאמת אני יכול להגיד שהיא מקצועית בארץ היא נועה מחשבים יובל הבעלים שם פשוט מבין במחשבים כמו רובנו כאן ויש לו ידע נרחב

ואתה לא צריך לשבור את הראש בגלל המוכר הנוב

פורסם

mardona כניראה שאתה לא מעודכן. יש חנות מחשבים שעולה על נועה עשרות מונים. ויותר מכך, נעה מחשבים אפילו לא מתקרבת אליה מבחינת שירות. אחריות, ומיקצוענות. כמובן "זיגזג".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים