עבור לתוכן

בעייה הכי מוזרה בעולם צריך יעוץ

Featured Replies

פורסם

אני מריץ 3dmark 06 במהלך היום המבחן האחרון של hdr deep freez הכרטיס ניתקע לקראת הסוף ובלילה זה עובד רגיל כאילו אין תקלה זה הדבר הכי מוזר בעולם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות והכרטיס אותה טמפרטורה גם ביום וגם בלילה

פורסם

המחשב מחבב יותר את הלילה מאשר את היום.

:lol: ;D :lol:

פורסם

דאאאאא!!! כי ביום חם ובלילה יותר קר וזה אומר שיש לך בעית טמפרטורה הכרטיס מסך מיתחמם ואז הכרטיס קורס

פורסם

או שאולי בלילה פחות אנשים דורשים זרם מחברת החשמל ואז המתחים שלך לכל המחשב יותר יציבים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

גם בלילה אם אני מאמץ תכרטיס לרמה שהוא על 63 מעלות הכרטיס עדיין לא ניתקע בלילה חח מה זה יכול להיות ואם אם אובר קלוקינג והכול עדיין לא ניתקע רק במהלך היום לא בעייה של טמפרטורה עוד הצעה מישהו? הספק של טרמלטק 480 וואט נקי שמתי לב שהמעבד שלי בלילה על 34 מעלות וביום הוא על 39 יכול להיות היתחממות מעבד גורמת לקריסה של הכרטיס מסך?

פורסם

אם הם מסודרים בלוח ככה שהם קרובים אחד לשני , או שהסירקולציה של האוויר במארז שלך גרועה , אז כן... תשקול להפריד לכמה שעות את הלוח עם כל הרכיבים והמארז ולהתחיל לקדוח...

עריכה : תוקנו שתיי שגיאות כתיב

פורסם
  • מחבר

הסירקולציה שלי טובה יש לי טמפרטורות סבירות אתמול בלילה עבד המבחן כרגיל כרגע יום ולא עובד שוב חחח משגע לי את המוח טמפרטורות לא הישתנו כלל

פורסם

בכל זאת אני ממליץ לך ללכת לפורום מודינג , לתת שם את השם של המארז שלך , ושם אני מניח ימליצו לך לנתק את המערכת הבעייתית משהו מהמארז שלה, לקחת מקדחה ולתחיל לעשות חורים , או אולי פתרון פשוט אחר שנתקלתי בו ברשת , תוריד את אחת הצלעות של המארז ( או שזה נקרא כנף , לא בטוח) , ולשים ליד ה"חור" שנוצר מאוורר ביתי, ולהפעיל על עוצמה מלאה, דיי שקט, חסכוני (לא במקום) , ועונה על הצרכים , ספר איך היה אחר כך ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי מארז טרנספורמר 3 מאוררים 120 3 80 ו2 בספק שעובדים בתפוקה מלאה ועל המעבד סילנט קט

פורסם

תשנה לכותרת אינפורמטיבית בבקשה,

תודה.

פורסם

בכל זאת אני ממליץ לך ללכת לפורום מודינג , לתת שם את השם של המארז שלך , ושם אני מניח ימליצו לך לנתק את המערכת הבעייתית משהו מהמארז שלה, לקחת מקדחה ולתחיל לעשות חורים , או אולי פתרון פשוט אחר שנתקלתי בו ברשת , תוריד את אחת הצלעות של המארז ( או שזה נקרא כנף , לא בטוח) , ולשים ליד ה"חור" שנוצר מאוורר ביתי, ולהפעיל על עוצמה מלאה, דיי שקט, חסכוני (לא במקום) , ועונה על הצרכים , ספר איך היה אחר כך ! :xyxthumbs:

מאוורר ביתי שמכוון לתוך המארז ???

זה ייצור עיוות ברצף הזמן-אבק,

כך שתוך שבוע יצטבר על הרכיבים אבק של שנה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים