עבור לתוכן

מחפש משחקי multiplayer חדשים בסגנון sof2 הישן והטוב

Featured Replies

פורסם

אני מחפש משחקים שיש להם מולטיפלייר כמו בsof2-deathmatch טהור בלי כל מיני אובג'קטיבס וחארטות..רק חדש..משום מה בזמן האחרון אין בכלל משחקי fps שיש להם deathmatch טהור כיפי ונוראמלי (אני לא מדבר על prey,זה שונה לגמרי יש את המצב שהנשמה יוצאת וזה לא לעניין חח....) קיצר אני מחפש משחק fps עם deathmatch מהיר וטוב כמו בsof2 הישן והטוב...תודה לעוזרים

פורסם

לא יודע אם זה בדיוק מה שאתה מחפש, אבל אתמול יצא הבטא הפתוחה של WarRock.

http://www.warrock.net

פורסם

Unreal Tournament....רק תבחר שנה ;D

אני הייתי הולך על הקלאסי.

פורסם

CHASER, אני משחק אותו כבר שנים יש דמו להורדה, לא שיחקת קואנטר סטרייק אף פעם, אבל שמעתי שהוא ממש ברמה שלו.

פורסם

battlefield 2142 :xyxthumbs:

פורסם

battlefield 2142 :xyxthumbs:

איך אתה ממליץ לו על משחק שעוד לא יצא?

פורסם
  • מחבר

אחי באטלפילד וcs הם לא ממש מה שאני מחפש...כי צריך לחכות כל פעם עד שאפשר להמשיך לשחק וזה גם קבוצתי אני מחפש משחק שיש בו deathmatch שכולם נגד כולם זורם וחופשי כזה כמו בsof2....

פורסם

חחח זה אנטיקה אבל

Red Faction / Red Faction II

משחקים מהירים וקצביים , אבל די עתיקים

פורסם

יש את fear

פורסם

f.e.a.r דומה ל sof2 ?

לא יודע , לא נראה לי

פורסם
  • מחבר

כן פיר זה באמת לא כמו sof2....חח זה נראה לי משחק מיוחד במינו P: הורדתי את war rock וזה גם לא משהו זה נראה כמו חיקוי די עלוב האמת של cs...

פורסם

^ אם כבר אז חיקוי של BF2 ... אבל הוא מהנה בדרכו :)

פורסם
  • מחבר

כן אשכרה יותר כמו של bf בעצם כי בהתחלה שיחקתי בנטרול פצצות...

בכל אופן אין למישהו רעיון? חייב להיות משחק כמו sof2....

פורסם

WarRock סתם משחק , מהנה ל 10 דקות.

פורסם

אחי באטלפילד וcs הם לא ממש מה שאני מחפש...כי צריך לחכות כל פעם עד שאפשר להמשיך לשחק וזה גם קבוצתי אני מחפש משחק שיש בו deathmatch שכולם נגד כולם זורם וחופשי כזה כמו בsof2....

ב-CS:S יש לא מעט שרתים שיש להם DeathMatch MOD, מאוד כיף לדעתי!

WarRock - במשחק הזה יש DeathMatch, אני מזכיר שוב שהמשחק חינמי ואין סיבה לא לנסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים