עבור לתוכן

מחשב עזרה בהוזלת מפרט (מ2800 ל2500 בערך)

Featured Replies

פורסם

HWZONE שלום,

בעקבות ההודעה הקודמת שרשמתי פה בפורום, הבנתי שאין לי סיכוי למלא את הדרישות שלי למחשב ב1500 ש"ח, והחלטתי להגדיל את התקציב ל2500 ש"ח, אבל אין באפשרותי לחרוג ממנו כמעט.

אני כן מעוניין ללכת על המעבד :

Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775

ולהרכיב מפרט בהתאם, שיכלול בתוכו לוח אם שיתמוך בDDR2 ובSATA2, ובכך לאפשר לי שדרוגי זכרון והארד דיסק לשנתיים הקרובות לפחות.

את המעבד הזה מוכרים בפנדה במחיר נוכחי של 1076 ש"ח, לאחר ההוזלה (22%), זה בערך 840 ש"ח.

את אותו המעבד ראיתי שמוכרים בזיגזג 2000 במחיר נוכחי של 888 ש"ח, לאחר הורדה של 22%, זה בערך 700 ש"ח.

האם זה הגיוני שיהיה הפרש מחירים של כמעט 150 ש"ח בין 2 חברות?

בכל אופן, עד כה הצלחתי להרכיב את המפרט הבא:

מעבד: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 Box: בזיגזג2000 לאחר הורדה של 22% שאמורה להיות - 700 ש"ח

לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL LGA 775 - בפנדה 610 ש"ח

מארז: Compucase 6K31 Micro Atx Silver/Black 300W - בפנדה 300 ש"ח (יש מארזים יותר זולים?)

זכרון: GeIL 512MB (2x256MB) PC2-4300 533MHz DDR2 Dual Channel - בפנדה 380 ש"ח (בכוונה מופרדים, בשביל "ערוץ כפול")

כרטיס מסך: (לא רציתי מובנה, אני קונה חיצוני הכי זול שיש) LEADTEK WinFast PX6200TC 128MB PCIe Bulk - בפנדה 270 ש"ח

כונן קשיח: Westren Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM WD800JD - בפנדה 364 ש"ח

צורב DVD פשוט: NEC ND-3550 Dual Layer 16X Bulk (חשוב לי הכונן DVD, אני מתפשר על הביצועים של הצורב למרות שהוא די סבבה) - בפנדה 200 ש"ח.

מחיר סופי סה"כ : 2800 ש"ח

בעיה 1: המעבד מגיע ביחד עם קירור? ביחד עם מאוורר? או שאני צריך לקנות?

בעיה 2: אני אצטרך כנראה לקנות מאווררים נוספים למארז, עוד 50 ש"ח...

בעיה 3: חורג מהתקציב שלי ב300 ש"ח.

ההרכבה היא הרכבה עצמית, אין לי בעיה עם זה.

האם מישהו רואה טעויות במפרט? חלקים שאינם תואמים?

האם ישנם אי אילו הסתייגויות לגבי רכיבים? חומרה בעייתית, או מוצרים שעדיף להתרחק מהם (חברות שידועות במוצרים לא איכותיים למשל...)

האם חסרים לי חלקים על מנת שהמחשב יעבוד?

וכיצד אני יכול להוזיל את המחיר שלו משמעותית? או מחנויות אחרות, או ממוצרים אחרים (למשל מארז זול יותר או משהו...)

בתודה,

אייל

פורסם

לדעתי פיצול חנויות יוזיל לך את העניין...

דבר ראשון שראיתי...הHD...שמונים גי'גה 364 ש"ח?! זה מלא

בKSP יש לך בערך במאה שקל פחות של WD...

אותו דבר זיכרונות..יש לך של TWINMOS בKSP ששני סטיקים של 256 יעלו לך 280 שקל... הינה עוד חיסכון של מאה שקל..

בקיצור מר בחור..פשוט לחפש כל דבר בנפרד בכמה חוניות ולראות איפה הכי זול..אני בטוח שזה יעזור לך להוזיל את העניין..

נ.ב...בKSP הלוח אם עולה 550..הינה עוד חיסכון של 60 שקלים...

וחוץ מזה שמת ספק ג'נרי שזה מאוד לא מומלץ...

ועוד משהו אחרון..למה לקחת D820 לא הצלחתי להבין...עדיף לקחת כבר 805 ומקס' לעשות לו OC מתון עד למהירות של ה820..וה805 הוא עם מחיר התחלתי של 700 בKSP ולכן אם אתה לוקח בחשבון את ההזולה וכו' זה גם יחסוך לך עוד כמה גרושים.

בהצלחה

פורסם

אולי במקום קונספירציות על הורדותמחירים שלא יודעים כמה הם ישפיעו, אולי נחכה שהם ירדו ונראה מה קורה?

פורסם

אולי במקום קונספירציות על הורדותמחירים שלא יודעים כמה הם ישפיעו, אולי נחכה שהם ירדו ונראה מה קורה?

אני בכלל בעד...פשוט לקחתי את מה שהבחור אמר..לא רציתי להווכח..

בכל מקרה גם אם הוא לא נוגע במעבד..פשוט פיצול חנויות יעשה את העבודה..על הHD חוסך 80 על הלוח אם 60 על הזיכרונות 100 בערך..וכל הלאה..רק לא להתעצל.

פורסם
  • מחבר

כמובן שנחכה שהמחירים ירדו :xyxthumbs:

אבל אני לא מסוגל להתאפק...

אחרי 6 שנים עם פנטיום 3 איטי, אני כבר חייב לפחות להתחיל לחקור

פורסם

אם סחבת 6 שנים, אני בטוח שעוד שבועיים-חודש לא יעשו שום דבר ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים