פורסם 2006 ביולי 1419 שנים הבעיה נפתרה שלום לחברי הפורום! מה שלומכם היום? 8) הלכתי לפי המלצתכם, והיום ,ברוב הדר ,הגיע אלי הוד מלכותו Samsung 940B. אני נורא מרוצה מהחדות שלו (אין לכם מושג איזה תענוג זה לכתוב עכשיו את ההודעה ). יש לי רק בעיה אחת - קיבלתי עם המסך כבל DVI,חיברתי בין המסך למחשב את הכבל ,אך משום מה המחשב לא רוצה להציג כלום,המסך משחיר,וישר מחליף לANALOG (שכרגע אני עובד עליו ,בעצם כבל RGB רגיל). יש לכם מושג מה הבעיה? התקנתי את הדרייבר של המסך ואני חושב שבדקתי די טוב תקינות חיבורים. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 6600GT 128 mb של GIGABYTE,אם זה משנה . צריך לעשות משהו מיוחד? :s05: אגב,שמתי לב שכאשר אני רק מדליק את WINDOWS ורק הDVI מחובר,אז את מסך הפתיחה ותחילת ההפעלה אני דווקא מקבל עד שזה מגיע למסך הWELCOME ושם זה נתקע משום מה . יש לכם עצות?
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר דרייברים של מה?אולי כדאי להתקין דרייברים אחרים של נוידיה?אילו הם הכי מומלצים?
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים תתקין את הדרייברים הכי חדשיםתבדוק שחיברת את הכבל DVI כמו שצריךאולי הכבל לא תקין
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר אבל הבעיה שבתחילת ההפעלה,כשיש ספירת זכרון ורואים רק את הלוגו של XP הוא עובד בסדר במצב DVI,וכשמופיע מסך הWELCOME הכחול פתאום הוא עובר לאנלוגי ! ???מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים 1) לבדיקת תיקנות המערכת ..כנס דרך האנלוגי ו בקש שישציג על שני המסכים (תאפשר מסך שני)2) תבדוק אם הדיגטילי עובד לך ..3) יכול להיות שזה בעייה חומרה ..אני יסביר בהמשך ..כאשר המחשב נדלק לראשונה הוא מדליק את שני המסכים האנלוגי והדיגטלי ובהם רואים אותו דבר כאשר אתה נכנס ל WINDOWS המחשב יודע על איזה כבל יש מסך ואל איזה לא..וכן בגלל בעייה מסוימת הוא תמיד בוחר את האנלוגי כי הוא חושב שיש שם חיבור ולכן אתה צריך לעשות את הבחירה בעצמך זה לכבות למעשה ב WINDOWS אתה המסך הראשון (האנלוגי) ולתת לו לעבוד עם האנלוגי (טעות זה דיגטלי)שנית אתה יכול עם הדריוורים של ה NVIDA להדליק את שני מהסכים שיראו את אותו הדבר וזה הפיתרון טוב.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים סתם ניחוש. לי יש סמסונג 730B, וכשהתקנתי דרייברים יכלתי לבחור בין 730B (Analog) לבין 730B (Digital). אני משתמש בחיבור אנלוגי ואצלי שניהם עבדו, תוודא שהדרייבר שלך הוא הדיגיטלי, במידה ויש הבדל בין השניים.בהצלחה
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר בהגדרות של הכרטיס מסך תגיד לו להוציא DVIאיפה בדיוק נמצאות ההגדרות האלה? :-[
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר אני שם,ואין לי מושג לאן ללכת משם. אני אנסה להתקין מחדש את הדרייברים,יכול להיות זה יעזור.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר אוקיי הבעיה נפתרה פשוט התקנתי מחדש את הדרייברים תודה לכל מי שניסה לעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.