פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אני מחפש כרטיס מסך למשחקיםהתקציב הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שלדעתכם שווה תתוספת של עוד כמה מאות שקלים אז תגידו...אני מחפש גם אתרים איכותים ואמינים עם ביקורות על כרטיסי מסךואם אתם מכירים איזה אתר שמראה איך משחקים שונים נראים עם הכרטיס מסך הזה בהגדרות שונות...נ.ביש לי LCD 12MS, זה אלול לפגוע בביצועי הכרטיס מסך? אם כן באיזה צורה? (משמעותית?)תודה רבה ויום טוב לכולם =)
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אני מניח שיש לך AGP (כי זה מה שבד"כ יש למי שלא אומר אם יש לו PCI-E או AGP שהם החיבורים לכרטיסי מסך בלוח אם).אני ממליץ לך על ה - X800GTO שהוא הכרטיס הטוב ביותר בסביבות ה - 800 ש"ח ועולה 826 ש"ח.לינק - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579מקווה שעזרתי לך.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר או קיי רק עוד שתי דברים קטנים אם אפשרא. יצא לי להתסכל בפורם ודירגתם את ה6800 בדירוג יותר גבוה ממה שהמלצתם, למה?כתוב שם שזה לא תומך בHDR ו SM3, זה הסיבה?או למה בכל זאת הוא יותר טוב?דבר שני אתם מכירים אתר שאפשר לרואת בו ביקורות על הכרטיס מסך ואיך נראת הגרפיקה של משחקים שונים שמשתמשים בכרטיס מסך הזה?ושוב פעם תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.