עבור לתוכן

תוכנה לעריכת תמונות דיגיטליות

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מקווה שזה הפורום המתאים (התלבטתי אם זה צריך להיות בצילום דיגיטלי או בתוכנה, ובסוף החלטתי שפה זה מתאים).

אני מחפש תוכנה שתהיה גם חזקה, וגם פשוטה לעריכת תמונות.

דוגמאות דברים שהייתי שמח שיהיו:

הסרת עיניים אדומות - עקרונית הבנתי ש- photoshop album - starter edition (חינמית) עושה את זה (היא עושה את זה טוב? עדיף להשתמש בתוכנה אחרת?)

הפיכת תמונה כך שתיראה כאילו היא ציור

יש עוד משהו שעושה את התמונה כולה מצבע אחד (למשל, אדום / ירוק / כחול) - אין לי מושג איך קוראים לזה...

הבנתי שפוטושופ אמורה לדעת לעשות את הדברים האלה, אבל מישהו אמר לי שבשביל לעבוד איתה צריך להשקיע הרבה זמן להתמקצעות

אז בגדול אני מחפש תוכנה שיהיה יחסית קל לעבוד איתה, אם יש דבר כזה בכלל.

אם יש תוכנה כזו חינמית, אז עדיף. אם התוכנות הטובות הן בתשלום אז גם אם זה אני אסתדר.

תודה מראש.

פורסם

קודם כל - ווידוי: אני חסיד מושבע של פוטושופ, והטענה שדרוש זמן ארוך להתמקצעות הוא לא נכון לדעתי, הכל תלוי ברמת הקליטה שיש לך לעינייני תוכנה חדשה...

ולעניינו - קיימות תוכנות נוספות, פשוטות יותר, שיכולות לענות על צרכים בסיסיים וקצת יותר לעריכת תמונה, המומלצת (אחרי הפוטושופ האלוהית, כמובן) היא ACDSee המפורסמת, במהדורה הרחבה שלה, שכוללת גם Editor לא רע בכלל. אבל בסופו של דבר, כדי לקבל תוצאות טובות ומקצועיות, אני הייתי משקיע את הזמן והמאמץ ללמוד תוכנה כמו פוטושופ...

פורסם

GIMP

חינמית ומקצועית.

http://www.gimp.org/

אלה אם כן אתה רוצה להשקיע 650$ (בארה"ב) בפוטושופ ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים