פורסם 2006 ביולי 1419 שנים לאחרונה התקנתי צורב של LG, ומאז המחשב מאוד איטי. (הוא גם ככה די ישן) האם יש קשר? ומה אני יכול לעשות למנוע את זה?
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אתה בטוח שמההתקנה זה קרה..?התקנת אותו על אותו כבל של הHD...?תעשה סריקה של וירוסים ותכונות ריגול....
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מחבר התוכנות האחרונות שהתקנתי היו אלה שבאו עם הצורב (נרו וכו'). אני אבצע סריקה, רק היה מוזר שמיד אחרי שהתקנתי הצורב היתה ירידה די משמעותית במהירות המחשב, אפילו בהעלאת קבצי WORD למשל
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אתה בטוח שמההתקנה זה קרה..?התקנת אותו על אותו כבל של הHD...?תעשה סריקה של וירוסים ותכונות ריגול....תענה על השאלה...הנ"ל^^^^^וג'מפרת אותו..?
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מחבר בקשר לכבל הHD נראה לי שכן, (יש לי גם כונן DVD רגיל). את הג'מפר הזזתי לאמצע כי המחשב לא זיהה את הצורב.
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים תנסה להתקין את הצורב והכונן DVD הרגיל על אותו כבל...ותHD על כבל נפרד....ותגמפר אותם בהתאם..
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר זה כבר סיפור לא פשוט:בשביל זה אני אצטרך לפרק את ה"שלדה" של המארז (ישן, בן 7 שנים) - הכוננים וחלק מלוח האם סגורים משני הצדדים ע"י לוח מתכת, אליו מוברגים הכוננים (לחבר את הכונן יחסית קל). כדי לשחק עם החיבורים של הכוננים אני אצטרך לפתוח אותו (איזה עשרים ברגים). יכול להיות שהצורב "חדש מדי" למחשב?
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים לא מאמין הבעיה היא כנראה שהוא מורכב על אותו כבל עם הHD....ושתדע לפעם הבאה לא מחברים כוננים אופטיים עם HD על אותו כבל (במקרה של IDE)..
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר אבל עד עכשיו היה לי צורב CD של HP על אותו חיבור והכל עבד חלק, רק החלפתי צורבים.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מחבר זה עדיין על DMA. יש רגעים (מעט) שהמחשב עובד בסדר, בשאר הזמן הוא איטי להחריד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.