עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך מארצות הברית.

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם, אוקי אני רוצה לקנות כרטיס מסך מארצות הברית, מחנות שנמצאת בלוס אנגלס, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1000-1200 שקל, ומאיזה חנות?

תודה רבה לכולכם.

פורסם

X1800XT או 7900GT. בארה"ב הם נכנסים בול בתקציב שלך. (בניואג 7900GS עולה 280 דולר)

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי על ה-1800GTO2, הוא יותר חזק מ-7900GT.

ויש לו גם 512 זיכרון, והוא יותר זול ממנו?

אבל אולי יש עוד חנות שנמצאת בלוס-אנגלס? חוץ מה-NEWEGG שהיא נמצאת קרוב לשם..

פורסם

אני יודע רק על ניואג :P

בכל מקרה, לא בטוח שהGTO2 חזק מה79GT - אין עדיין בנצ'ים נורמליים מספיק ברשת :P אגב, אם מתוכנן OC, כדי מאוד לשקול X1900GT - אחרי פתיחת צינורות הוא הופך לX1900XT עם 256 מגה.

פורסם
  • מחבר

לעשות OC, אני ממש לא רוצה.

אבל שמעתי שפתיחת צינורות זה פשוט, ועדיין נשאר ביטוח במקרה ושזה נהרס או משהו כזה.

נכון?

פורסם

אני לא יכול לומר לך ב100%. אם אינני טועה, אחרי פתיחת צינורות הX1900GT חזק מה X1800GTO2.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה בכול מקרה על העזרה.

אני יחכה לעוד תגובות, אבל כנראה שאני ילך על ה-X1800GTO2, כי אני אוהב את ATI.

והוא אחלה של כרטיס מסך, בערך כמו 7900GT, ויש כאלה שאומרים יותר טוב.

פורסם

גם X1900GT של ATI :P

בכ"מ, חכה באמת לעוד תגובות. אולי אני אשלח ה"פ לסגי, יש לו X1900GT, נראה מה הוא אומר עליו ;D

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה, אבל חשוב שיהיה פה תגובות עד הערב, כדי שיהיה לי כבר תשובה לאחותי.

פורסם

הם שניהם מצויינים, nVidia מריץ את רוב המנועים יותר טוב ונותן וידאו עדיף אבל ATI תומך ב- AA ו- HDR ביחד מה שמשפר את איכות התמונה במשחקים. זה עניין של טעם, אני יותר אוהב את nVidia כי ב- mid-range הם יותר טובים, וכן, אני בטוח שחצי מכם לא מסכימים איתי על זה...

בכל מקרה, מה שאני ממליץ לך, זה לפני שאתה קונה ב- Newegg, תחפש ב- eBay. אני כל שנה קונה שם (גם לי אחות בארה"ב). המחירים שם יותר טובים ועם קצת סבלנות אתה מוצא מחירים מטורפים, לדוגמא: BFG GeForce 7600GT OC PCI-E 256mb Video Card NEW ב- $122.50+ $15.00 משלוח!

ללא ספק רכישת השנה...

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אחותי נמצאת שם בנסיעה, לא משלוח.

לכן אני רוצה שהיא תקנה מחנות, בכול מקרה אלה מחירים זולים.

עכשיו אני יודע שאחותי לא תחזור ללוס-אנגלס, יש אולי חנות טובה בניו-ירוק שאתם ממליצים עלייה?

פורסם

הם שניהם מצויינים, nVidia מריץ את רוב המנועים יותר טוב ונותן וידאו עדיף אבל ATI תומך ב- AA ו- HDR ביחד מה שמשפר את איכות התמונה במשחקים. זה עניין של טעם, אני יותר אוהב את nVidia כי ב- mid-range הם יותר טובים, וכן, אני בטוח שחצי מכם לא מסכימים איתי על זה...

בכל מקרה, מה שאני ממליץ לך, זה לפני שאתה קונה ב- Newegg, תחפש ב- eBay. אני כל שנה קונה שם (גם לי אחות בארה"ב). המחירים שם יותר טובים ועם קצת סבלנות אתה מוצא מחירים מטורפים, לדוגמא: BFG GeForce 7600GT OC PCI-E 256mb Video Card NEW ב- $122.50+ $15.00 משלוח!

ללא ספק רכישת השנה...

אפשר לסכם את כל מה שאמרת במילה אחת.

*בולשיט* .

פורסם
  • מחבר

נו, אז מה אתם אומרים?

פורסם

כמה דברים שכדאי שתדע על x1900gt:

1)אחוזי פתיחת הצינורות בו עומד על 10% בלב

2)הוא אוברקלוקר מדהים!!!!

3)הקירור סטוק שלו שקט למדי

4)הוא מציג ביצועים מרשימים אפילו בסטוק

5)תעשה תשיקולים שלך...רק אם אתה קונה מחנות שמבטיחה לך פתיחת צינורות לך על ה-x1900gt

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה על העזרה שלכם.

כנראה שאני ילך על ה-X1800GTO2

כי אני לא עושה OC, ושמעתי שהוא כרטיס מסך בן-זונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים