עבור לתוכן

spellforce 2 בעיה קשה במשחק בבבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם תראו אני קניתי את המשחק שבכותרת ממש קניתי אותו מקורי 200 שקל..באמת..עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה והתחלתי לשחק ויש לי בעיה עם הווליום כאילו הקול של המשחק עצמו עובד אבל כשאני לוחץ על חייל או מפקד הוא אמור להגיד משו תמיד זה ככה בכל משחקי האסטרטגיה...וכאן הוא לא אומר כלום!!! ר פשוט לא מדבר רק הקול של המשחק עובד וזהוווו לא עובד הקול שאם נגיד אני לוחץ על חייל אז הוא אומר משו...תראו אני ממש ממש ממש עצוב ומבואס כל כך ממש בא לי לבכות כי חיכיתי 3 חודשים למשחק הזה וסוף סוף שיש ל אותו הוא לא עובד לי כמו שצריך אז בבקשה איך אני מסדר את הבעיה עם הקול בבקשה תעזרו לי מה לעשות??

(יש לי כרטיס קול מובנה עם הלוח אם כמו להרבה...עם directx 9 האחרון)

בבקשה אם תעזרו אני כל כך יודה לכם אין לכם מושג כמה כי זה כל כך חשוב לי שאני מוכן לעשות הכל באמת בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר

יש לי מחשב עם ווינדוס xp

כרטיס קול

Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI

אממ 512 מגה בייט זיכרון

פנטיום 4 3.00GH

אממ באמת מחשב טוב אממ לוח אם:

MSI 865PEM3-ILS MS-7037

ובאמת אני ממש מבקש ושוב בקצרה למי שלא הבין כשאני לוחץ על מפקד או חייל במשחק הוא לא מדבר זז והכל אבל לא מדבר והוא אמור כי זה אסטרטגיה ואני גם יודע וראיתי שהוא אמור לדבר...אז בבקשה אני כל כך יודה לכם בבקשה עזרה סופר דחופה

פורסם

תבדוק באתר 3dgamers.com אם יש למשחק פאץ'. אם יש, אז תוריד ותתקין.

חפש בתפריט האפשרויות סאונד של המשחק אם יש איזה אפשרות ששולטת בקולות היחידות או משהו דומה.

אגב, יכול להיות שהחיילים לא אמורים לומר משהו?

פורסם
  • מחבר

תראה צריך שיהיה קול אפילו יש באפשרויות משו ששולט בקול והוא על גבוהה וכיאלו זה עדיין לא עובד ואני לא שומע כלום וזה נורא מבאסססס בבקשה עוד פתרונות אנשים אני חייב לפתור את זה בזה באמת מפריע ליי...ומעציב אותי בבקשה עוד עזרה...ואם יש פאץ' למישו בבקשה שיתן שמתקן את זה...אז באמת אני מחכה בקוצר רוח

פורסם

זה נשמע כמו משהו חריג נורא מכדי שיהיה בעיה

יתכן שפשוט אין קול של היחידות...

פורסם
  • מחבר

תראו זה קרה לי במשחק אחר וזה בעיה שחוזרת על עצמה..ובאמת נאיח ייב לתפור את זה ולהבין מה זה ואיך לפתור בבקשה תנסו שוב לחשב על עזרה

פורסם

חיפשת פאץ'?

בדקת באפשרויות? ואני לא מתכוון רק לווליום המשחק. תמיד בתפריט של אפשרויות הסאונד יש כל מיני כפתורים ומכוונים.

לדעתי לשלוח מייל לתמיכה הטכנית של אולפן הפיתוח של המשחק יהיה מאוד היגיוני.

נסה גם להתקין תא המשחק אצל חבר, לבדוק אם הבעיה קיימת גם שם, ולא רק אצלך.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם פאץ' יעזור והקטע שבכל תפריט הסאונד במשחק זה בסדר כאילו הכל עובד חוץ מזה...וגם במשחק אחר שהיה לי זה לא עבד ואני לא מצליח להבין מה הבעיה בבקשה יש אולי איזה טכנאי שיכול לתקן את זה או לא יודע באמת אני עשה הכל בשביל לפתור את זה...עוד הצעות?

פורסם

נראה לי שהיחידות פשוט לא אמורות להגיד משהו :screwy:

פורסם

באיזה עוד משחק זה לא עבד לך?

פורסם
  • מחבר

זה לא עבד גם ב dragonshard ששמה בטוח החיילים מדברים כי את זה בדקתי אצל חבר וזה עבד וכיאלו אצלו הם דברו ואצלי לא..וכאילו גם עכשיו במשחק הזה שלי זה לא עובד ואני לא מזהה את הבעיה בבקשה מבינים? מה אני יכול לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים