עבור לתוכן

FIREFOX 2 BETA 1

Featured Replies

פורסם

http://www.mozilla.org/projects/bonecho/releases/2.0b1.html

מעניין מאוד אם בדיקת האיות בדפדפן תעבוד (עם תוסף מתאים כמובן) בעברית... יכול להיות מאוד שימושי.

בסה"כ נראה כי חלק גדול מהשיפורים היו כבר בתור תוספים לFF.

מישהו התקין?

יש חוויות והתרשמות ראשונית?

פורסם
  • מחבר

ראיתי את זה אבל זה פורסם כאשר הבטא ל אהייהת רשמית.

עכשיו כשהיא כן מעניין אותי לדעת מה חושבים עליה...

פורסם

אני מסכים עם מה שנאמר ברשת.. עדכון חביב, לא משהו מהפכני (עיקר הדברים יגיעו ב firefox 3 שנמצא בפיתוח מקביל), ועדיין IE7 יאכל הרבה מהמשתמשים חזרה... (מה לעשות שיש לך צוות פיתוח הרבה יותר גדול ומאוחד).

אם כי ל FF עדיין יש את הדבר היחידי (והמשמעותי) שעדיין אין לאחרים וזה ההרחבות extentions והאפשריות שאפשר לעשות איתם בגלל איך שבנוי העסק, כך למי שמשתמש בהם הרבה עדיין יהיה מה לעשות איתו.

פורסם

50% ממשתמשי FF עושים את זה מתוך אידיאל.

פורסם

בסדר, אנשים משועממים תמיד יהיו... ומשום מה נראה לי ש 50% זה מופרך (גם אי אפשר לבדוק את זה)... אולי בהתחלה כשהיה לזה שוק של 4% זה היה 50% (וזה בטח נשאר ככה+- כלומר יחסית לאז).

פורסם

אני מכיר בערך 20 משתמשי FF שיצא לי לשאול אותם למה הם משתמשים בזה, ובערך חצי מזה אמרו שזה בגלל שהם שונאים את מיקרוסופט

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני משתמש בפיירפוקס רק כי הוא הרבה יותר נוח ומהיר מאינטרנט אקספלורר

פורסם
  • מחבר

גם אני משתמש בFF בגלל המהירות והנוחות, אבל אם IE7 ישתפר בTABBING שלו ובזמני טעינת הדפים (שמבחינתי אלו 2 הפלוסים הגדולים ביותר מבחינתי בFF), אני כנראה אחזור לIE...

בכל מקרה, זה לא נושא הדיון...

אז יש מישהו שהתקין את הבטא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים