פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אכן פורט גרוע, יש צניחות FPS מטורפות בלי קשר לרזולוציה של המשחק, העניין האבסורדי הוא שאת צניחת ה FPS גורמים משום מה קבצי ה Sound במשחק שקודדו בצורה הכי גרועה שיש בפורמט ogg. אם תוציאו את קבצי ה Sound מהספריה של המשחק אתם תבחינו בקפיצה מטורפת של FPS - מ 20 ל 60 ברוב המקרים. אפשר למחוק רק את הקבצים האלה: אין בהם הרבה קטעי סאונד רלוונטים ויש שיפור ניכר במשחקיות
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מחבר Capcom אבל סיים שיט, גם קונאמי לא ממש משקיעים בפורטיםמה זה משנה קונאמי או קאפקום...כולם מלוכסני עיניים,וכולם לא יודעים לעשות פורט [כמו שאמרת]anyway-עדיין לא קלטתי מה לעזאזל קורה בעלילה...איפה כל המשחק ממוקם ובאיזה תקופה...למה הכל הרוס ולמה בכלל וירג'יל חזר..ומי זו לעזאזל הכוסית היפנית הזו עם האקדחים [טוב,לא כוסית..נראית יותר כמו ילדה קטנה...*אני לא פדופיל*]
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מה זה משנה קונאמי או קאפקום...כולם מלוכסני עיניים,וכולם לא יודעים לעשות פורט [כמו שאמרת]anyway-עדיין לא קלטתי מה לעזאזל קורה בעלילה...איפה כל המשחק ממוקם ובאיזה תקופה...למה הכל הרוס ולמה בכלל וירג'יל חזר..ומי זו לעזאזל הכוסית היפנית הזו עם האקדחים [טוב,לא כוסית..נראית יותר כמו ילדה קטנה...*אני לא פדופיל*]הבעיה שחלק מהחברות נותנות למפתחים סוג זין לעשות תפורט למחשב וזה מה שדופק תפורט אבל במישחקים מסוימים כמו ספורט ומרוצים לדוגמה בדרך כלל עושים פורט טוב
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר אחרי שהגעתי לשלב 9 והתקדמתי במשחק...אני חייב להודות-אני חוזר בי,המשחק פשוט ענק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.