עבור לתוכן

נגן MP3 חדש-מבוסס הארד דיסק?

Featured Replies

פורסם

אני טס לארה"ב ומתכנן לקנות שם נגן חדש, חשבתי על הארקוס בנפח של 10GB

יש הצעות אחרות??

חשבתי על הIpod אבל הוא יקר בהרבה ובמקרה ונגמרת הבטריה אתה תקוע...

פורסם

מצד שני, הiPod טוב בהרבה מכל שאר הנהגנים, בנוחות, משקל, ופיצ'רים. כמה אתה מוכן לשלם?

הten gigs iPod הוא לא סתם MP3 player, הוא חוויה.

פורסם
  • מחבר

כמה שפחות...אין סכום מדוייק... מה עם הארקוס? הם לא טובים?

פורסם

יש כמה אנשים שלא אוהבים אותם כ"כ... מסיבות כאלו ואחרות...

פורסם
  • מחבר

אוקי ומה עם עמידות?? נפילה אחת והלך, או שהם קצת יותר עמידים? ואני מדבר פה על כל סוגי הנגנים מבוססי ההארד דיסק

מה עם הנגנים של קריאטיב?

פורסם

רגע, תן לי שנייה ליזרוק את הIPOD שלי על הריצפה,,,,

הקיצר ההארדדיסקים הרבה יותר רגישים ובאמת קיים חשש שנפילה תשבית אותם או תיפגע בהם, אני שמעתי רק על מישהו אחד שנפל לו והמשיך לעבוד כרגיל - אבל אלוהים יודע.

ד"א הארכוס הוא נגן דיי חרא עד כמה שאני יודע, כלומר די רחוק מלהיות מוצר איכותי - למרות שהוא לא זול, איכות סאונד לא משהו - ווליום נמוך, צריכת בטרייה אדירה, קצת באגים פה ושם, גדול ומכוער. אם אתה מחפש איכות אז תחשוב פעמיים.

האייפוד לעומתו הוא עולם אחר ומהפכה בדרך שבא הוא יודע לעבוד עם כל השירים שיש בו, ומכל בחינה אחרת. -הוא כבר ממש יקר אבל בהחלט מצדיק את המחיר.

פורסם

נכון להיום, אין נגן יותר טוב מהiPod. נקודה. (במיוחד שאוטוטו יהיה בו קצת יותר מקום לשירים.. ש... לא שמעתם את זה ממני)

פורסם

מישהו יודע כמה עולה הipod עם ה10 ג'יגה?

בארץ אני לא מעיז לשאול כמה הוא עולה, אם הוא בכלל קיים פה, אבל בחול?

פורסם

דווקא בארץ הוא עולה בדיוק כמו בחו"ל... 400 דולר (399..)

www.yeda.co.il

:o לא האמנתי, תודה!

פורסם

כדאי תמיד לקנות את גרסאת הPC, כי היא מגיעה עם מיוזק מאטצ' לווינדוס, ועובדת בכל מק עם iTunes.

פורסם

אני לא מתכוון אפילו להתקין את MusicMatch כשהוא יגיע, שונא את התוכנה הזאתי, ותמיד שנאתי אותה.

תוכנה צד שלישי - Ephpod, מקבלת המון שבחים.

נחכה ונראה..

פורסם

אז היית קונה את זה למק, יש לו כזה נרתיק יפה שהוא בא אתו (בגרסאת הווינדוס מגיע CD במקום, אררג.).

דווח לנו, בהצלחה.

פורסם

הקיצר ההארדדיסקים הרבה יותר רגישים ובאמת קיים חשש שנפילה תשבית אותם או תיפגע בהם, אני שמעתי רק על מישהו אחד שנפל לו והמשיך לעבוד כרגיל - אבל אלוהים יודע.

לא במקרה שלי.

יש לי Nomad Jukebox 1 וכבר קרה לי לפחות פעמיים שהוא נפל לי (פעם אחת מאופניים נוסעות) וחוץ מכמה שריטות לא קרה לו כלום. עובד כמו מלך ;D

אבל אי אפשר לדעת, יכול להיות שמכה אחת והוא יגמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים