פורסם 2006 ביולי 1219 שנים הבעיה נמצאה ב2 המשחקים (CS:S ו DOD:S ) מצורפות תמונות על הבעיה 1. 2. ידוע לי שהבעיה היא בVAC והמערכת טוענת שהשתמשתי בCheats אבל אף פעם לא שיחקתי עם צ'יטים למי אני יכול לפנות בקשר לזה ? חיפשתי אי מייל באתר ובFAQ והיה רשום שלגבי הנושא לא תנתן תמיכה באי מייל בתודה מראש לכל העוזרים אלירן
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים לך לsteampowered.comיש שם אפשרות ליצירת "כרטיסי שירות"אתה כותב כרטיס לוואלב,והם משיבים לך לאחר שצוות התמיכה קורא את הכרטיס.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר logic - תוכל לתת לי יותר מידע על הכרטיסי שירות האלה או לינק מדוייק כי לא מצאתי כלום בנושא EliaV-PeretZ - לא נראה לי שזה יעזור כי גם במחשב של אחי זה לא עובד
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים ב- steampowered.com יגידו לך מה הסיבה שבגללה נתנו לך באן מ- VAC.יכול להיות ששיתפת את החשבון עם מישהו?או שניסית להפעיל ציטים בתוך משחק ברשת הביתית?
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר לא הגיוני שיתנו לחשבון באן בגלל שיתוף כי לי ולאחי יצא הרבה פעמים להתחבר לאותו חשבון ביחד (על חשבון אחר , לא זה שקיבל באן)ולא ניסיתי בכלל להעיל צ'יטים בשום דרך ובשום אופןאיפה אני יכול לשאול בsteampowered.com ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.