עבור לתוכן

חיזבאללה: חטפנו שני חיילים; חילופי אש בגבול הצפון

Featured Replies

פורסם

בטוח שיש הוראה?

• תגובות 765
  • צפיות 53.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה מלחמה בחזקת 10

עכשיו חלק קטן מאוד מהמפעלים החל בציצמום הכמיות אבל עדיין יש מלא מאוד אמוניה שם ! פגיעה במיכלי האמוניה ובי בי לחיפה והקריות שלא נזכיר שיש שם מעפלי חמצן ובתי זיקוק קיצר אזור נפיץ שפגיעה בו מוחקת את כול הצפון

פורסם

בטוח שיש הוראה?

הרגע אמרו בערוץ 22

כנס למקלט אחי

פורסם

אין פה בחיפה בכלל מקלטים, רוב הבתים עוד מימי המנדט הבריטי.... כל קומות המקלטים (גם כן מקלטים) הוסבו לפני עשרות שנים לבתי מגורים.

פורסם

מכירים תמשפט מצפון תיפתח הרעה?

פורסם

אתם בבעיה גדולה!

לפחות יש סיכוי קטן שאתה תיפגע.

פורסם

זה מלחמה בחזקת 10

עכשיו חלק קטן מאוד מהמפעלים החל בציצמום הכמיות אבל עדיין יש מלא מאוד אמוניה שם ! פגיעה במיכלי האמוניה ובי בי לחיפה והקריות שלא נזכיר שיש שם מעפלי חמצן ובתי זיקוק קיצר אזור נפיץ שפגיעה בו מוחקת את כול הצפון

הם לא יכולים לרוקן\ להשמיד את החומרים האלה משהו? בסוף יתברר שהיה פה מחדל.

ואם זה קורה ישר להפגיז כל דבר שזז עם חומרים כימיים בחזרה.

פורסם

שמע אם תסתסתכל הם ירו לכיון הנמל איפה שנמאצים המפעלים הם מחפשים תמפעלים לא תאזרחים כי פגיעה במפעלים משמעות הרג בטוח של עשרות ומאות אלפי אזרחים!

פורסם

וזה רק עניין של זמן עד שהם יפגעו באחד המפעלים. רבאק איך לא חשבו על למגן או משהו? או שכן חשבו...

פורסם

לפחות יש סיכוי קטן שאתה תיפגע.

???
פורסם

ארץ אוכלת יושביה

כוס עמק אם ההיתי רמטכ''ל עכשיו ההיתי משטח את כול לבנון וסוריה אם איזה אטום חמוד!

אתם לא קולטים הא?

טיל אחד קטן שם במפעלים מביא לתגובת שרשרת קלטנית נפיצה שמרימה את כול חיפה הקריות ועכו לשמיים

לפחות 100 אלף הרוגים מיידית ועוד מאות אלפי פצועים ואני לא מגזים יש שם מצבורי אמוניה וחמצן ונפט וסולר וכול מה שמתפוצץ

וכזה דבר יחזק את ארגוני הטרור פי כמה שלא נדבר על זה שלא נראה לי שאנחנו ערוכים לכזה מגה פיגוע בחזקת 10

פורסם

עוד טיל על קריית אתא

פורסם

יש לי הרגשה עכשיו עם רדת הלילה צה''ל הולך לפקק את בירות ולהראות לנסראלה ת72 בתולות שלו

פורסם

שמע אנחנו נכנסים פה לעימות ארוך.ממשלת לבנון צריכה להפנים שאם היא רוצה שקט וכלכלה היא חייבת לפרק את חיזבאללה מנשקו.

פורסם

עוד טיל על קריית אתא

מאיפה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים