פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני לא מאמין שמשקל כ"כ מסווגוגם אין בעיה לפוצץ טנק על מטען, כי הבטן שלו פגיעה
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים קודם כל, 200 קילוגרם של חומר נפץ תקני יעשו שמות בכל טנק, בפרט מרכבה 4 (שהוא באמת טנק מצויין, אבל הוא לא "סופרטנק").דבר שני, לפי משקל טנק, אתה יכול לכוון מטען שיתפוצץ מטנק, ולא מהאמר ממוגן (למשל). למרות שהאוייבים שלנו נוטים להיות פרימיטיבים ולהפעיל מטענים שכאלה באופן ידני, עדיין...
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לבני זונות יש ביציםמטחי קטישות בכיף 10 קטיושות לעבר בסיס ומחוללת שם שריפת ענקמטח קטיושות נוסף לכיון נהריה ישנם 5 פצועים מתוכם אישה בת 40 פצועה קשהמטח קטיושות נוסף לכיון שלומי וקריית שמונה
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מטח קטיושות נוסף לכיון נהריה ישנם 5 פצועים מתוכם אישה בת 40 פצועה קשהאני לא יודע איפה אתה חיי, אבל בערך שעה לפני שכתבת את ההודעה הזאת (ב-8:30 בדיוק) אותה פצועה קשה נפטרה, ויש הרבה יותר מ-5 פצועים. היו 20 בבית החולים בנהריה בשעה 9:30 בערך.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אחד מהחטופים אתמול הוא מנהריה.אני מכיר את הבחור + אח שלו חבר ממש ממש טוב שלי.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני לא מבין דבר אחד, נסראללה היה במסיבת עיתונאים, אני מתאר לעצמי שהיו כתבים זרים, אם כן, מה הבעיה להכניס "כתב זר" משלנו, לוודות את מקום הנחש נסראללה, ולאחר המסיבה לפוצץ לו את האוטו (איתו בפנים כמובן)?
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים 1. בעיה.2. הוא מופיע בעצרות של החיזבאלה כל הזמן, למצוא אותו זה לא קשה.3. לא הורגים אותו כי זה יגרום לחיזבאלה לשגר עלינו את כל מה שיש להם.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לא הורגים אותו כי יכול לבוא אחד יותר גרוע - בדיוק הסיבה שלו הורגים לדעתי את מנהיג החמאס בגדה.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לא הורגים אותו כי לא יכולים, הסיסמה שצה"ל יכול להגיע לכל מקום כבר מזמן לא רלוונטיתישנה ירידת רמה מדאיגה בצבא+רמטכל gay הסברה כאילו יקום אחד יותר גרוע לא תופסת פה-הכלב הזה מבעיר את כל המזרח התיכון במיומנות גבוהה מאודהוא הפך את האירגון למקצועי מאוד, מצוייד ונחוש.ולגבי מנהיגי החמאס-מדברים על זה שאוטוטו מוחמד דאף מקבל 72 בתולותהפציעה אנושה.אז נא להחזיק אצבעות שאכן ימות הכלב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.