עבור לתוכן

קירור מים בפעולה רציפה- איך הוא?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש ממירים. אפשר לקנות מפצל מולקס+כמה ממירים

יש את זה בכל חנות מחשבים טובה.

*את ה Arctic fans אפשר להוסיף רק על הצד האחורי של המארז, כלומר- הם לא סימטריים. מאחורה יש להם צד שטוח שאותו מרכיבים על מה שרוצים, מקדימה יש להם "כלוב" בולט

שימו לב שהעובי שלהם הוא 38 מ"מ. זה למה הם כל כך שקטים ועדיין חזקים.

ה AFים הפשוטים יותר הם סימטריים, ועדיין שקטים וחזקים (למרות שטיפה פחות שקטים מה Arctic fans. כלומר- במקום לא לשמוע את זה בכלל, תוכלו לשמוע את זה רק אם תצמידו אוזן :xyxthumbs: )

• תגובות 34
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא קיימת בעית הברגה שדבק לא יכול לפתור angry-smiley-014.gif

מקסימום אני אקלף את המאווררים עם סכין יפנית בעתיד

פורסם

אל דאגה, לAF12025 יש מסגרת עם משטח משני הצדדים

פורסם
  • מחבר

נכון, כי הוא ניתן להברגה מ 2 הצדדים, הוא מאוורר סטנדרטי יותר :S

מצטער להרוס לך את הכיף שבחיתוכים והתעללויות במאווררים

פורסם

מחכה לתמונות :xyxthumbs:

אני מתכנן בעצמי לשדרג את המערכת שלי בקרוב מה735 למערכת שתכלול בלוק לכרטיס מסך וצ'יפסט.

תביא הרבה תמונות כדי שאוכל לראות את כל התהליך וללמוד מהנסיון שלך ;D

אגב, למי שיש NF4 יש בלוק מיוחד שלא מפריע לכרטיסי מסך ארוכים (כמו X1800 ומעלה או 7900 ומעלה) ואפילו בלוק מיוחד ללוח SLI-DR של DFI וללוח A8N-SLI של ASUS מיוצרים ע"י DD.

פורסם
  • מחבר

אגב, הלוח שלי הוא Gigabyte K8NF-9

חרא לאוברקלוקינג

מישהו יודע איפה הביוס הערוך שלו שפוח את אפשרויות האוברקלוקינג כמו שצריך?

פורסם

אגב, הלוח שלי הוא Gigabyte K8NF-9

חרא לאוברקלוקינג

מישהו יודע איפה הביוס הערוך שלו שפוח את אפשרויות האוברקלוקינג כמו שצריך?

כמו בכל לוח של GB - תלחץ Ctrl + F1 והאופציות תיפתחנה.

פורסם
  • מחבר

האופציות הנוספות יעזרו אפילו טיפה באוברקלוקינג? כרגע הוא זוועתי. אי אפשר אפילו להוסיף מתח X_X

סה"כ NF4x בלוחות אחרים (לדוגמה זה של אלבאטרון) מראים ביצועים מעולים ב OC.

פורסם

cltr+f1 לא יעזור לך...זה רק יפתח אפשריות אחרות בביוס..

אתה צריך למצוא את הביוס הערוך כי עם אתה נשאר עם הביוס המקורי...הוא לא עובר את שלב הבוט אפילו אחרי באס של 210...

פורסם
  • מחבר

לכלכת.

עם הסיילנסר האומלל ב 55 שקל שיש לי על המעבד (בעצם לא אומלל, הוא עושה את העבודה יפה. הפתיע אותי בביצועים) שיחקתי קצת באוברקלוק

העליתי את הבאס ל 220, והמחשב עלה כרגיל, אבל אני מתכנן אוברקלוק רציני. משהו כמו Ghz שלם, לא 200 מגהרץ. זה למה אני מוכן לקנות בלוק למעבד ב 300 שקל ולא מתפשר על Bigwater 745 ב 820 שקל שגם ככה עושה עבודה מעולה.

פורסם

^^^

למה לכלכתה...מניסיון...הוא אומר כזה:

המעבד בסכנה!! הוא נמצא באוברקלוק!!!!! אהההההה ואז הוא חוזר על שלבי הבטו עוד ועוד ועוד...חחחח דפוק לגמרי..וזה ככה גם אצל שתי חברים שלי וגם אצל אחותי..חח

פורסם

^^^

למה לכלכתה...מניסיון...הוא אומר כזה:

המעבד בסכנה!! הוא נמצא באוברקלוק!!!!! אהההההה ואז הוא חוזר על שלבי הבטו עוד ועוד ועוד...חחחח דפוק לגמרי..וזה ככה גם אצל שתי חברים שלי וגם אצל אחותי..חח

כל לוח בנפרד, זה לא לוח רע בכלל. מאוד נפוץ ואמין.

תעדכן BIOS, זה קודם כל, GB הוסיפו אפשרויות להוסיף יותר מתח ולשחק יותר עם המחלקים, אז תעדכן.

אח"כ Ctrl + F1 יפתחו לך את כל האופציות הללו, של מתח, מחלקים ועוד הרבה תפריטים שהכרחיים ל OC טוב.

פורסם

cltr+f1 לא יעזור לך...זה רק יפתח אפשריות אחרות בביוס..

אתה צריך למצוא את הביוס הערוך כי עם אתה נשאר עם הביוס המקורי...הוא לא עובר את שלב הבוט אפילו אחרי באס של 210...

יש לי את הלוח הזה והוא יציב ב277.

פורסם
  • מחבר

277 כפול כמה...?

יש לי A64 3200+

מכפלה של 10, אני מתכנן לרוץ איתו בקיץ על 2600Mhz (תדר מקור 2000) ובחורף לעלות ל 3000. את הכרטיס מסך אני הולך לדחוף 5 מה"ץ מתחת לגבול האפשרי שלו, וזה יהיה ככה כל השנה, הוא הוכיח את עצמו כיציב מאוד.

*דבר אחד שאני חייב לציין לגבי הלוח- עדכון הביוס שלו גאוני, לא מסבך מי שלא יודע. מגיע עם תוכנה בשם @bios שעושה הכל אוטומטית, מורידה את הביוס החדש ביותר (אתה בוחר מקור הורדה) ומתקינה אותו, כל מה שנשאר למשתמש לעשות זה ללחוץ על "Reset computer now"

עדכנתי מ F4 ל F7 ככה, עכשיו אני אעדכן להכי חדש שיש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים