עבור לתוכן

קירור מים בפעולה רציפה- איך הוא?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתכוון בקרוב לקנות קירור מים מחלקים, ורציתי לשאול אם יש למערכות קירור מים בעיות עם פעולה רציפה כל הלילה, או לפעמים מספר ימים.

כל החלקים במערכת שקטים, ככה שרעש זו לא בעיה.

החלקים הנעים במערכת:

משאבה- Thermaltake P500 (מזרימה 500 ליטר בשעה, באה בקיט של ה M-5). אורך חיים מוצהר- 80,000 שעות

מאווררים- Arctic fan 12, צמד של אלו. אורך החיים המוצהר שלהם עומד על מאות אלפי שעות (אם אני זוכר נכון, 400,000) והם על Fluid dynamic barring

ככה שרעש אין, ובעיות בשימוש אינטנסיבי- אין, אז השאלה מופנית בעיקר למשאבה..... מה אתם אומרים?

• תגובות 34
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי קונה משהו יותר איכותי מטרמלטייק...

חפש בחניות דגים...משאבות כל עדיף על טרמלטייק...(לדעתי..)

פורסם
  • מחבר

כסף כסף כסף, אומר לך משהו?

ה P500 מצוינת, קיבלתי עליה הרבה המלצות. מה שלא איכותי בת'רמלטייק זה הבלוקים שלהם בעיקר. סה"כ הרדיאטורים שלהם בסדר, והמשאבות שלהם של ה 400/500 ליטר לשעה טובות.

אני יודע שאפשר לקנות ב 200 שקל משאבה טבולה טובה שמזרימה 1700 ליטר בשעה, אבל אין לי איפה לתקוע פה משאבה טבולה.

אני נשאר עם ה P500, בבקשה להתייחס לנושא השאלה.

פורסם

משאבות מים מיועדות לעבודה רציפה במשך שבועות ואף חודשים, אז לילה שלם זה ממש בקטנה

פורסם

אין שום בעייה עם המשאבה.

ומשאבה טבולה(זו שקונים בחנות דגים) לא יותר איכותית/אמינה מהמשאבה שלך !!!!

פורסם
  • מחבר

לא יותר איכותית/אמינה, אבל אפשר להשיג טבולה שמזרימה מעל 1000 ליטר בשעה באותו מחיר. מצד שני, אני לא הולך לשבת כמו אידיוט עם דלי מים ליד המחשב.

בורקס פיצה- תודה על התשובה, עכשיו אני שקט עם עצמי :] אני מכבה את המחשב לפחות פעמיים בשבוע לכמה שעות, מה שאומר שהמשאבה לא תסבול יותר מדי.....

שאלה מס' 2-

האם ספק של 300w של HEC יחזיק את כל העסק? נראה לי שאני אצטרך להחליף ספק, אני בספק אם הוא יכול להחזיק את כל המחשב באוברקלוק+מערכת קירור מים

פורסם
  • מחבר

0.6?! בורקס פיצה, לא רק שאתה טעים, אתה עושה אותי מאושר כל פעם מחדש D:

המערכת תיקנה בתחילת אוגוסט, ב 5 באוגוסט אני מקבל את הכסף D:

צפו לתמונות של תהליך ההרכבה.

פורסם

אתה יכול לפרט על המצב של המאווררים- ככה שהם לא עושים רעש?

פורסם
  • מחבר

המיסב שלהם (החלק שעליו הם מסתובבים) זה לא ציר. זה כדור בתוך נוזל סיכה מסוים, ולכן זה כמעט חסר חיכוך. חוסר חיכוך= אין חום

אין חום+חוסר חיכוך= אין רעש+חיים ארוכים מ-א-ו-ד

אני מצדיע ל AC על השיטה הזו, זה המאוורר האולטימטיבי. שקט, חזק, ובעל חיים ארוכים בצורה יוצאת מהכלל.

פורסם

וואלה, לא ידעתי את זה

באמת נשמע אחלה פטנט

פורסם

ואיך אני מסב את המאווררים שלי שיפעלו ככה? אם בכלל? ואם לא אז איפה קונים אותם וכמה עולים?

תודה

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול להסב את המעבד שלך שיעבוד ככה

את המאווררים של Arctic Cooling ניתן לקנות במחיר הכי זול בנעה מחשבים

http://noacomp.co.il/category.asp?catcode=429

הכי טובים שיש, נקודה.

פורסם

חח עשית לי חשק להוסיף עוד שניים כאלה לרדיאטור

הבעיה שיש לי רק שני חיבורי 3-פינים על הלוח, והם כבר תפוסים ע"י המאווררים הנוכחיים

אולי מוכרים כבל מפצל איפשהו?

פורסם

חח עשית לי חשק להוסיף עוד שניים כאלה לרדיאטור

הבעיה שיש לי רק שני חיבורי 3-פינים על הלוח, והם כבר תפוסים ע"י המאווררים הנוכחיים

אולי מוכרים כבל מפצל איפשהו?

או ממיר מ-3 פינים ל-4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים