עבור לתוכן

צריך מפרט למחשב נייד עם מטרות ספצפיות- תקציב: 7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מפרט למחשב נייד שישמש כמעט לחלוטין לעבודה משרדית- אופיס: וורד ואקסל, אינטרנט ויישומים לא גרפיים, אלא חישוביים. יכול להיות שישמש מעט לסרטים, אבל חוץ מזה שום דבר גרפי.

דרוש צורב רגיל וDVD, הארדיסק עם קיבולת גדולה, וכמובן שהמחשב יעמוד בWIN XP ומספר יישומים שפתוחים במקביל בצורה טובה. אין לי בעיה להתקין מערכת הפעלה בעצמי, ישנו מחשב שמגיע ללא אחת וזה מוריד במחיר.

התקציב: 7000 יהיה האופטימלי, אם אפשר בפחות, ועדיין לשמור על התנאים שהוצבו, יהיה אפילו יותר טוב. אם יש משהו ששווה השקעה נוספת ניתן לספוג עוד כמה מאות שקלים תוספת.

תודה לעוזרים.

פורסם

ב 7000 ש"ח נראה לי אפשר להשיג דגמים מכל החברות שיעמדו בכבוד בזה, משהו כמו 80 גיגה דיסק, 512 מגה זכרון (האמת אולי אפשר לדחוף גיגה), מעבד T2300 דואל קור, עם מאיץ בסיס GMA 950 שמספיק לעבודה משרדית, ומסך 15" רגיל.

ראיתי איזה דגם של lenvo בתיאור הזה ב 6500 ש"ח, שחכתי איזה בדיוק..

פורסם

איזה כיף שבקרוב כולם (טוב נו, הרוב) יקנו מחשבים ניידים במקום מחשבים רגילים (כולם חוץ מילדים שצריכים את הכרטיס מסך הכי טוב)...

פורסם
  • מחבר

המפרט נראה טוב, אולם מספר שאלות:

א. איפה ניתן לראות את אפשרות השדרוג ל1 GB?

ב. האם מעבד 1.66 והארדיסק ב5400RPM מספיקים?(האם זוהי המהירות המקסימלית של הארדיסק שניתן להשיג?).

פורסם

אנא הוסף את התקציב לכותרת.

כמה פעמים צריך לבקש?

פורסם

זה ה low end של המעבדים האלו.. מספיקים ? תלוי למה, לאופיס וכל זה בהחלט, גם לדברים אחרים, אבל מן הסתם דברים כבדים ירוצו יותר לאט.... לגבי ה 5400, יש 7200, אבל אין לי מושג בכמה זה מעלה את המחיר, ולשים גיגה, זה בסה"כ או לקנות עוד סטיק, או לבקש בזמן הקניה. (שוב, כל דבר כזה מעלה את המחיר בכמה מאות).

פורסם

המעבד הוא כפול ליבה, אני לא רואה צורך מהותי למשהו מהיר יותר.

יש דיסקים של 7,200 סל"ד, הם לא כל כך נפוצים בניידים עדיין. מחירם יקר יחסית.

שדרוג לג'יגה צריך לעלות באזור ה-50 עד 60 דולר. צריך לבקש זאת מהם טלפונית.

פורסם

אחי, יש לך מחשב נהדר ב6500 באופיס דיפו- הוא מופיע בפרסום שלהם משבת, כרגע אני לא מוצא ת'מפרט שלו

ולא ת'דגם...

מחר אני אביא, אלא אם יש לך ת'פרסום משבת.

הנתונים שלו בכללי- duo core 1.83GH

512 ram

nvidia 128 mb + 128 shared

wifi

blutooth

HD 80GB אני חושב

משהו כזה... אם לא תמצא מחר אוכל להביא לך יותר פירוט

במחיר של 6.5 מחנות פיסית ברשת זה לא רע לא?

וזההו... אז תבדוק ותראה, וכמו שאמרו- לצרכים שלך- זה אפילו מעל ומעבר

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תוכל להביא מודל מדויק בבקשה?

פורסם

בתקציב של 7000 ש"ח אפשר להביא מחשב נייד עם ATI X1300 או Geforce GO 7400, הם לא יהיו עדיפים על המובנה של אינטל?

פורסם

ה-NX הוא מחשב נייד בקטגוריית העסקים כבר.

מיועד להיות קצת יותר אמין ועמיד.

אם אין צורך בכרטיס מסך מעבר למובנה, עדיף אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים