עבור לתוכן

סרטים נחתכים ב-Dual View

Featured Replies

פורסם

אני מריץ מערכת עם שתי מסכים בתצורת DUAL VIEW

הכל עובד סבבה ודופק כמו שעון

רק שבסרטים שאני מנסה לפרוס על שתי המסכים במסך אחד רואים חצי מהסרט ובמסך השני רואים עוד חצי אבל כולו מושחר (כלומר לא רואים)

שאני משחק עם החלון של הנגן בין המסכים התצוגה של הסרט עוברת לאיפה שנמצא רוב השטח של חלון התצוגה והשני מושחר באיזור שאמור להתנגן הסרט.

יש למשהו פתרונות?

פורסם

יתכן שאני טועה, אבל בכרטיסי מסך עם dual view לרוב ניתן לראות overlay מואץ רק באחד מהמסכים ברגע נתון, ולכן תמיד השני לא יראה דברים כמו סרטים וכו' (בצורה נורמלית).

מה שכן אפשר לעשות זה בנגן (או בהגדרות כרטיס מסך), לבטל את ההאצה הגרפית, דבר שלדעתי יאפשר זאת (אבל במחיר של תמונה יותר מגעילה אולי ו/או ביצועים ירודים יותר).

פורסם
  • מחבר

סרטונים ב-YouTube.com מתנגנים ב-Dual view מלא.

איפה מבטלים האצה גרפית? לא נראה לי שלמעבדים בימינו יש בעיה להסתדר עם XviD\Divx (אגב, לא חושב שזה מוריד ביצועים, פשוט כל החישובים נופלים על המעבד)

עריכה: הרצתי עכשיו סתם סרטון של כמה דקות בפורמט WMV שהיה לי במחשב ו-WMP10 איפשרה לי לראות אותו ב-WS על שתי המסכים,

אבל ב"גיבוי" DIVX שעשיתי ל-DVD של DOOM ועוד כמה סרטי DIVX\XVID אין אפשרות להריץ את הסרט על שני המסכים

פורסם

youtube משתמש ב flash, יכול להיתו ששם זה שונה...

ב wmp יש לך באפשריות משהו כמו hardware acceleration, אותו דבר יש בכל מאפייני תצוגה של כרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים