עבור לתוכן

בעיה בחיבור לאינטרנט + אימיול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מודם ADSL. הבעיה שנוצרת היא שאחרי כמה שעות של חיבור לאינטרנט החיבור "נופל" - יש סימן תקלה על החיבור LAN, ורק RESET למחשב מאפשר חיבור חזרה.

עשיתי כמה בדיקות - וגיליתי שרק כשהאימיול פועל ברקע התופעה נוצרת. אם אין אימיול - החיבור לא ייפול.

עשיתי את הבדיקה הבאה - לא הפעלתי אימיול, אבל במקום זה יצרתי סקריפטים שיבצעו בLOOP הורדה והעלאה של קבצים גדולים בFTP בקצב גבוה. רציתי לראות אם כל TRAFFIC יפיל את החיבור.

התוצאה - אין בעיה!!. המחשב שלי מבצע DOWNLOAD ן-UPLOAD כבר יומיים בלי בעיה.

כלומר - האימיול גורם לזה.

ברקע רץ לי FW של מקאפי.

הדרייברים של הכרטיס רשת עודכנו.

האימיול הוסר והותקן מחדש, והTEST PORTS שלו תקין. הPORTS שבחרתי עבורו הם 2801 ן-2802.

מה לדעתכם הסיבה? מה עוד אפשר לבדוק?

פורסם

לבטל את ה FW ולראות אם זה עוזר... להחליף את המודם/כרטיס רשת ולראות אם זה עוזר...

להגביל את כמות החיבורים ש emule עושה ולראות אם זה עוזר...

פורסם

אולי תחליף את המוד של החמור?

פורסם
  • מחבר

לבטל את ה FW ולראות אם זה עוזר... להחליף את המודם/כרטיס רשת ולראות אם זה עוזר...

להגביל את כמות החיבורים ש emule עושה ולראות אם זה עוזר...

את המודם החלפתי - לא עזר.

כרטיס רשת - זו תהיה האופציה האחרונה - למרות שאם TRAFFIC של FTP לא גורם לבעיה, אז זו כנראה לא בעית חומרה של כרטיס הרשת..

ללא FW - האם זה בריא לעבוד בלי FW למשך יממה? גם עם אנטי וירוס?

ולמגיב DIMER - "לשנות את המוד של החמור" - למה הכוונה?

פורסם

1. אם אתה יודע מה שקורא אצלך במחשב אז זה לא נורא... גם תבדוק בתוכנה הזו אם יש אפשרות לא לנטר אחר ה EXE של ה emule, תקרא על זה..

2. יש כל מני גרסאות שונות של emule קוראים להם mods, נסה אחד אחר.

3. אמרתי לך לנסות להגביל את כמות החיבורים, זה איפשהו בהגדרות..

פורסם
  • מחבר

1. אם אתה יודע מה שקורא אצלך במחשב אז זה לא נורא... גם תבדוק בתוכנה הזו אם יש אפשרות לא לנטר אחר ה EXE של ה emule, תקרא על זה..

2. יש כל מני גרסאות שונות של emule קוראים להם mods, נסה אחד אחר.

3. אמרתי לך לנסות להגביל את כמות החיבורים, זה איפשהו בהגדרות..

סליחה על הבורות, אבל תוכל להסביר לי לגבי התוכנה (איזו תוכנה?) ולגבי לא לנטר אחר הEXE של ה אימיול?

פורסם

1. לא יודע.. תחפש ב firewall / antivirus שלך איך עושים זאת (או שתגיד מה יש לך או שתחפש פה, יכול להיות שבעבר רשמו לגבי התוכנה שלך)

2. חפש אמיול mods בגוגל.

3. אני מבין שכבר ניסית להגביל את כמות החיבורים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים