עבור לתוכן

מהוא הכרטיס מסך הכי טוב בשוק (למשחקים)

Featured Replies

פורסם

אוקי רציתם שאפרט על המחש שלי בכללי אז.. ישל לי מעבד - אינטל 3 ג'יגה הרץ - לוח אם של - ASUS - ישל - 512 מגה ביית רם - פנטיום 4 - אקס פי כמובן..

וזה מה שאני יודעה על המחש שלי ... אין לי מושג בדברים האלה אז על תשלחו לי כל מני שמות מפחידם כומו - "APG" - וואת דה פאק ???

אתה בטוח שאתה תסתדר עם להחליף את הכרטיס בעצמך...? :-\

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואאאוווו חברה אני ממש לא מבין בדברים האלה... אוף בסך הכול רציתי כרטיס מסך טוב ... מזה לעזעזל APG SM3 אני ממש דפוק בקטע הזה .. תודה רבה על העזרה בכול מקרה.. אולי מישהו מוכן להסביר מה הולך פה אם כל השמות מהעתיד האלה.. (ולזה ששאל אם אני יתקין את הכרטיס בעצמי אז .. ממש לא ! אני יהרוס לעצמי את כל המחש .. שדרך אגב גם ככה הוא די דפוק.. ) למה המחשבים האלה צריכים להתחדש כל הזמן ולמה צריך כל פעם להמציא את השמות המוזרים האלה???

אוף !

לא חשבתי שזה כל כך מסובך..

טוב אבל דותה בכול מקרה .... ביי..

פורסם

דן היקר , אם אתה באמת רוצה לרכוש כרטיס טוב ואיכותי ששווה את הכסף

אז אתה צריך לשתף פעולה וקצת לחקור , אנשים זורקים פה מילים שזרות לך כמו AGP או SM3 , אתה יכול לעשות חיפוש קצר ולקרוא להתעניין , או להקשיב לאנשים פה .

בהבטחה זה עדיף מאיזה נוכל בחנות מחשבים שיגיד לך שיש לו

כרטיס לא משולב מהיר + 128MB !!!! הכי מהיר בעולם
ותקבל בסוף 5200FX או משהו זבלה בסגנון , עכשיו הטרנד החדש שלהם זה X300 ורק במחיר במצע של 600 ש"ח

תקרא קצת תלמד , לא יזיק לך תרגיש שאתה קונה משהו שבאמת שווה את הכסף

וכהתחלה , AGP זוהי תושבת שמחברת בין הכרטיס ללוח אם והיא מיושנת והים במחשבים החדשים יש תשובת שנקראת PCI-EXPRESS , לא נדבר על היתרונות , אלא זה יותר חדש . המחשב שלך ישן לפי התיאור שלך ולכן אתה צריך לחפש כרטיס שהוא AGP

את יכול לקנות 6600GT או X800GT X1600PRO או 6800GS תראה בדיוק מה התקציב שלך ולפי זה תחליט

פורסם

אז ככה, באופן כללי , SM הם ראשי תיבות של shader model (או משהו כזה) והגרסא האחרונה היא 3.0 , כדאי לקנות כרטיס שתומך בזה, ו AGP 8X הוא החריץ שהיה מיועד לכרטיסי מסך עד שהעולם עבר ל PCI-E 16X ולPCI-X לשרתים , עוד משהו , אצל Nvidia , באופן כללי , ככל שהמספר שבא אחריי המילים GE FORCE יותר גבוה , ככה הכרטיס יותר חזק (הכרטיס החזק ביותר שלהם , והיקר ביותר שלהם , נקרא Nvidia ge force 7950gx2 , והוא ללא ספק הכרטיס החזק בעולם נכון להיום) אצל ATI , באופן כללי , הסדרה ששולטת בתחום המשחקים היא סדרת ATI RADEON X1XXX , כששוב , ככל שהמספר מרובע הספרות יותר גבוהה ,ככה הכרטיס יותר טוב (נכון להיום , הכרטיס החזק ביותר של ati , ומשנהו של הכרטיס של Nvidia , הוא ATI radeon x1900xtx , וכיף אפילו לכתוב את השם שלו...) , עוד דבר אחד , אם אתה רוצה משחקים , אז אל תקנה כרטיס מסדרת ge force quadro או fire GL , כי הם מיועדים לאדריכלים , גראפיקאים , וכל אלא שאייכות העיבוד הגראפי חשובה להם יותר ממהירותו ) דבר אחרון , כמו במעבדים , גם בכרטיסי מסך כבר מגרדים את המקסימום של היכולת שלהם , אז במקום לעשות כרטיסים יותר חזקים , עושים יותר כרטיסים על אותו לוח , זה נקרא SLI אצל Nvidia , וCROSS-FIRE אצל ATI , לכל אחד יש כמה ייתרונות וכמה חסרונות , אבל אני לא אכנס לזה כי כבר כואבת לי היד , מקווה שעזרתי לך :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אז ככה, באופן כללי , SM הם ראשי תיבות של shader mark [glow=red,2,300]shader modell[/glow] (או משהו כזה) והגרסא האחרונה היא 3.0 , כדאי לקנות כרטיס שתומך בזה, ו AGP 8X הוא החריץ שהיה מיועד לכרטיסי מסך עד שהעולם עבר ל PCI-E 16X ולPCI-X לשרתים PCI-X [glow=red,2,300]לא קשור בכלל לגרפיקה[/glow] , עוד משהו , אצל Nvidia , באופן כללי , ככל שהמספר שבא אחריי המילים GE FORCE יותר גבוה , ככה הכרטיס יותר חזק (הכרטיס החזק ביותר שלהם , והיקר ביותר שלהם , נקרא Nvidia ge force 7950gx2 , והוא ללא ספק הכרטיס החזק בעולם נכון להיום ) אצל ATI , באופן כללי , הסדרה ששולטת בתחום המשחקים היא סדרת ATI RADEON X1XXX , כששוב , ככל שהמספר מרובע הספרות יותר גבוהה ,ככה הכרטיס יותר טוב (נכון להיום , הכרטיס החזק ביותר של ati , ומשנהו של הכרטיס של Nvidia , הוא ATI radeon x1900xtx , וכיף אפילו לכתוב את השם שלו...) , עוד דבר אחד , אם אתה רוצה משחקים , אז אל תקנה כרטיס מסדרת ge force quadro או fire GL , כי הם מיועדים לאדריכלים , גראפיקאים , וכל אלא שאייכות העיבוד הגראפי חשובה להם יותר ממהירותו ) דבר אחרון , כמו במעבדים , גם בכרטיסי מסך כבר מגרדים את המקסימום של היכולת שלהם , אז במקום לעשות כרטיסים יותר חזקים , עושים יותר כרטיסים על אותו לוח , זה נקרא SLI אצל Nvidia , וCROSS-FIRE אצל ATI , לכל אחד יש כמה ייתרונות וכמה חסרונות , אבל אני לא אכנס לזה כי כבר כואבת לי היד , מקווה שעזרתי לך :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים