עבור לתוכן

מהוא הכרטיס מסך הכי טוב בשוק (למשחקים)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי רציתם שאפרט על המחש שלי בכללי אז.. ישל לי מעבד - אינטל 3 ג'יגה הרץ - לוח אם של - ASUS - ישל - 512 מגה ביית רם - פנטיום 4 - אקס פי כמובן..

וזה מה שאני יודעה על המחש שלי ... אין לי מושג בדברים האלה אז על תשלחו לי כל מני שמות מפחידם כומו - "APG" - וואת דה פאק ???

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

אבל הכרטיס שהוא הביא זה לא 7900GTX ::)

אבל הוא הציע לו את הכרטיס מבלי לברר איזה אפיק יש לו (ולפי ההודעה של פותח התראד יש לו AGP).

מי אמר שהוא הציע לו בכלל? :kopfpatsch::s07:

פורסם

אני לא כל כך מעודכן במחירים של היום, אבל אני חושב שה-X800GTO עולה קצת יותר מה-1000 שקל. אני אבל יודע שה-7600GS רוב הסיכויים שהוא ניכנס לתקציב של ה-1000.

אז לפי דעתי אם הוא יכול לחרוג קצת ללמעלה, ממסגרת התקציב אז שילך על ה-X800GTO. (תגידו הוא יותר טוב מה-7600GS?. אני לא בטוח).

פורסם

7950 GX2 איזה כרטיס מפלצתתתת אלוהיםםם ..

הלוואי עליי הכרטיס הזה .. הלוואיייייי

אין לי את המערכת המתאימה אפילו .. מבחינת סלוט ..

אני עדיין תקוע בAGP אם ה66GT

פורסם

^^

וגם מבחינת חשמל!!

אתה צריך ספק כוח רציני

פורסם

אני לא כל כך מעודכן במחירים של היום, אבל אני חושב שה-X800GTO עולה קצת יותר מה-1000 שקל. אני אבל יודע שה-7600GS רוב הסיכויים שהוא ניכנס לתקציב של ה-1000.

אז לפי דעתי אם הוא יכול לחרוג קצת ללמעלה, ממסגרת התקציב אז שילך על ה-X800GTO. (תגידו הוא יותר טוב מה-7600GS?. אני לא בטוח).

חבל על ה200ש"ח איתם הוא יכול לקנות עוד 512 זיכרון...

7600GS עדיין לא הגיע לAGP בארצנו והמחיר ההתחלתי שלו יהיה גבוה מאוד (כמו כול מחיר השקה)

פורסם

עדיף sapphire

פורסם

7950 GX2 איזה כרטיס מפלצתתתת אלוהיםםם ..

הלוואי עליי הכרטיס הזה .. הלוואיייייי

אין לי את המערכת המתאימה אפילו .. מבחינת סלוט ..

אני עדיין תקוע בAGP אם ה66GT

יש לכרטיס הזה כל כך הרבה בעיות (AA+HDR) שלא הייתי מתקרב אליו :/

פורסם

^^

מבחינת FPS טהור הוא הכי מוצלח.

לגבי הבקשה של פותח הת'ראד. הכרטיס הכי מוצלח לדעתי בתקציב הזה יהיה X800 למרות חוסר התמיכה ב-SM3. אם זה ישנה לו מאוד, אני משוכנע שיש חברים בסדרת 6800 שייכנסו בתקציב

פורסם

מבחינת FPS טהור הוא הכי חזק, אבל לא קונים כרטיס כזה בשביל 800X600 ו150FPS יציב אם לא ויתר, נכון?

פורסם

Oo

אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך. הכרטיס הזה משתלם, הוא מציג ביצועים של 2X7900GT במחיר 7900GTX. חוסר התמיכה היא בעיה בכל ליבות ה-G7X של nvidia וגם בליבות הקודמות. אני משער שבעיה זו תיעלם ב-G80

פורסם

לטעמי לא שווה את המחיר שלו, בגלל חוסר הפיצ'רים הבסיסיים האלה (וכן אני מודע לבעיה של סידרה 7, אבל בכל זאת). בכל מקרה, לדעתי לשלם על כרטיס מסך מעל 2200 שקלים זה בזבוז (טוב נוותר לX1900XT 2400 שקלים)

פורסם

זה תלוי עד דמעות בתקציב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים