עבור לתוכן

מהוא הכרטיס מסך הכי טוב בשוק (למשחקים)

Featured Replies

פורסם

יש לי עכשיו כטיס מסך ישן וגרועה GTA3 איפלו מקרטע קצת מדי פעם (RADEON 9200 SE 128MB) אניר וצה להחליף את הכרטיס.. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקנות.. בבקשה תעזרו לי. אני צריך את הכרטיס הכי חזק למשחקים (שכול המשחקים יעבדו עם FPS גבוה וברזולוציה גובה בקצור הכי טוב) אני מוכן להשקיעה עד אלף שקל (זה המקסימום)

מקווה לתשובה בהקדם ובתודה מראוש -

דן רפופורט.

:jump::yelclap::hat::silly::bash:

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פותח התרד תפרט על המערכת שיש לך....

לפי הכרטיס הישן יש לך AGP....(מה שהבחור מעלי הציע זה לPCI-E)....

וכרטיס מסך חדש יכול לעזור רק עם המעבד/זיכרון סבירים.....

אם לא גם כרטיס טוב לא יעזור..

פורסם

חביבי עדיף שתפסיק למלא את הפורום בשטויות.

תחילה יש לשאול את השאלות הנכונות:

- על איזה מערכת מבוסס המחשב? (מערכת מיושנת תציג ביצועים גרועים עם כל כרטיס מסך)

- האם הכרטיס הוא AGP או PCI-E (במקרה הזה AGP ואתה לא התחשבת בזה, הצעת לו כרטיס שלא יתאים פיזית למחשב)

- מה התקציב? (במקרה הזה הוא כתב עד אלף שקלים, אתה הצעת לו כרטיס שעולה פי 3 וחצי)

- האם הכרטיס משתלם (קניית AGP במחיר גבוה זה ביזבוז כיום. הכרטיס לא יוכל להמשיך הלאה למחשב הבא)

בקיצור, אנשים מסתמכים על חברי הפורום האחרים,

ועושים שיקולים של אלפי שקלים.

אם הידע שלך דל עדיף שתשתוק בינתיים,

תקרא תגובות של אחרים, תשכיל, תתעמק,

ואז תביע את דעתך המלומדת בנושאים שונים.

פורסם

לא יכלתי לומר את זה בדרך טובה יותר :)

סוף סוף מישו הבין למה משמש האתר הזה :yelclap:

פורסם

אני הייתי בטוח שהמטרה של האתר זה לתת במה חופשית לכל מי שרוצה לפלוט כמה שיותר שטויות (שבמקרה חלק מהם יוצאות גם נכונות).

פורסם

תחילה יש לשאול את השאלות הנכונות:

- על איזה מערכת מבוסס המחשב? (מערכת מיושנת תציג ביצועים גרועים עם כל כרטיס מסך)

- האם הכרטיס הוא AGP או PCI-E (במקרה הזה AGP ואתה לא התחשבת בזה, הצעת לו כרטיס שלא יתאים פיזית למחשב)

- מה התקציב? (במקרה הזה הוא כתב עד אלף שקלים, אתה הצעת לו כרטיס שעולה פי 3 וחצי)

- האם הכרטיס משתלם (קניית AGP במחיר גבוה זה ביזבוז כיום. הכרטיס לא יוכל להמשיך הלאה למחשב הבא)

מה הקטע שלכם?!!? הוא שאל מה הכרטיס הכי חזק למשחקים חוץ מזה שהוא רצה הצעה לכרטיס !!!!!!!!!!!!(בכותרת) הוא ענה על השאלה הראשונה, לא הציע לו לקנות אותו!!!

פורסם

אם כבר, שיירשם לפורום ואז הוא יוכל להיכנס לפינת המבצעים החדשה (באמת כל הכבוד לצוות האתר).

שם יש את הכרטיס הזה (אמנם לא של BFG, אבל...) ב-2750 - הרבה הרבה הרבה יותר זול מהקישור שהבאת... ;)

פורסם

^^^

אבל הכרטיס שהוא הביא זה לא 7900GTX ::)

מה הקטע שלכם?!!? הוא שאל מה הכרטיס הכי חזק למשחקים חוץ מזה שהוא רצה הצעה לכרטיס !!!!!!!!!!!!(בכותרת) הוא ענה על השאלה הראשונה, לא הציע לו לקנות אותו!!!

אבל הוא הציע לו את הכרטיס מבלי לברר איזה אפיק יש לו (ולפי ההודעה של פותח התראד יש לו AGP).

פורסם

^^^

אבל הכרטיס שהוא הביא זה לא 7900GTX ::)

אופס :smile1:

פורסם

יש לכרטיס הזה כמה פאקים רציניים(מישהו אמר HDR+FSAA?), והתוספת במחיר לעומת X1900XT וXTX לא ממש שווה את זה.

פורסם

אני מוכן להשקיעה עד אלף שקל (זה המקסימום)

מקווה לתשובה בהקדם ובתודה מראוש -

דן רפופורט.

:jump::yelclap::hat::silly::bash:

את זה ראיתם

וב1000 שקל אין כרטיס טוב כבר למשחקים של היום

פורסם

אני הייתי בטוח שהמטרה של האתר זה לתת במה חופשית לכל מי שרוצה לפלוט כמה שיותר שטויות (שבמקרה חלק מהם יוצאות גם נכונות).

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:חחחחחחחחחח :lol:חחחחחח :lol:........ שפכת אותי :silly:

פורסם

שמתם לב שאף אחד לא ענה לבחור המסכן ?

אם יש לך AGP אז כדאי לך לקנות (1000 שקל תקציב)

X800GTO 256mb

הוא אולי לא הכי טוב בשוק , אבל הוא מספיק טוב, הכי טוב שאתה יכול לקבל בתקציב ל AGP...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים