עבור לתוכן

מה ההבדל ומה עדיף בין פילטר למאוורר ממתכת או מספוג?

Featured Replies

פורסם

:lol: :lol: התביישתי להגיד שגם לי יש קומפרסור בבית..חחח אני משתמש בזה בגינה ומחבר לזה מים בלחץ...חשבתי אולי ניקח את המחשבים למתקן שטיפת מכוניות..חחח

וסתם שאלה?איפה קונים מיכל בלחץ גבוה שלא בהום-סנטר?לפני קנית הקומפרסור כן השתמשתי במיכל ל"א,אבל לא ידעתי שיש בלחצים גדולים יותר.

• תגובות 41
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol: :lol: התביישתי להגיד שגם לי יש קומפרסור בבית..חחח אני משתמש בזה בגינה ומחבר לזה מים בלחץ...חשבתי אולי ניקח את המחשבים למתקן שטיפת מכוניות..חחח

וסתם שאלה?איפה קונים מיכל בלחץ גבוה שלא בהום-סנטר?לפני קנית הקומפרסור כן השתמשתי במיכל ל"א,אבל לא ידעתי שיש בלחצים גדולים יותר.

גש ישר ליבואן גם יעלה לך 25 ש"ח במקום 47 ש"ח בחנויות שמוכרות מיכל בלחץ גבוה, ואין הרבה כאלו.

כתובת היבואן...הלל סלי ובנו רח' הקישון 75 ת"א טל' 03-6821615

פורסם

ליאור כמובן שקומפסור עדיף. אבל ניראה לך שמשתמש ממוצע יחזיק קופרסור?. ובקשר לטענתך ואני מצטט - "הספריי לחץ אוויר לדעתי מועיל כמו כוסות רוח למת" כנראה שלא ניסית את המיכל עם לחץ גבוה. כמו שציינתי בתחילת הטרד. המיכלים שמוכרים האופיס דיפו ועוד חנויות אלא מיכלים בלחץ נמוך. הם אפילו לא מגרשים זבובים. תנסה מיכל בלחץ גבוה אני בטוח שדעתך תשתנה מהר מאוד...

ניסיתי את הדרעקים שמוכרים בחנויות מחשבים בתור ספריי ל"א לניקוי מחשב

וכמו שאמרתי מועיל כמו כוסות רוח למת

חוצמזה שקומפרסור קטן ופשוט יהיה עדיף לדעתי

גם לא צריך לקנות כל פעם חדש

ודעתי עדיין לא תשתנה מקומפרסור, מנקה כמו שאפילו ניקוי מים לא ינקה

הקומפרסור לא יכול לפגוע ברכיבים רגישים ?

הוצאת אוויר בלחץ גבוה

במה לעזאזל זה יכול לפגוע? זה לא מספיק חזק לשבור PCB אפילו המסכן ביותר

פורסם

לא PCB... אני יודע.. להזיז קבלים / רכיבים רופפים וכו'...

פורסם

ניסית פעם להזיז קבל?

יש לי חברים שמתעסקים בכל מיני דברים עם PCBים וכו' וכו', והם משתמשים בקומפרסור יותר גדול וחזק משלי

ולא זזים להם קבלים ולא רכיבים אחרים

פורסם

ליאור שאלה יש קומפרסורים קטנים אבל ממש קטנים. שמתאים למטרת ניקוי המחשב ואם כן הכין ניתן לרכוש אותם, תן לינק בתודה מראש.

פורסם

לא יודע עד כמה הממש קטנים עוזרים

אני מדבר בעיקר על אלה שמיועדים לניפוח צמיגים גדולים (צמיגים גדולים לא קומפרסורים גדולים) שיש להם לחץ יותר גבוה

פורסם

יש כזה אחד בג'יפ, פעם הבאה ננסה ונדווח...

פורסם

כן אבל הצעצועים האלה שמנפחים צמיגים אין להם מיכל לחץ אוויר. עד כמה שזכור לי יש להם קומרסור קטן שדוחס אוויר בפעימות קצובות. וזה לא טוב בשימוש למחשב. פשוט צריך קומפרסור קטן שבא ביחד עם מיכל לחץ. ופיסטולת שעל ידי לחיצה אתה משחרר אוויר בלחץ מספיק חזק, על מנת לנקות מחשב גם במקומות שהגישה אליהם קשה. וכאן באה השאלה האם קיים כזה קומפרסור זעיר שאפשר לאכסן אותו בארון למטרה זו...

פורסם

בשלנו יד מודיפיקציה קלה :)

פורסם

כן אבל הצעצועים האלה שמנפחים צמיגים אין להם מיכל לחץ אוויר. עד כמה שזכור לי יש להם קומרסור קטן שדוחס אוויר בפעימות קצובות. וזה לא טוב בשימוש למחשב. פשוט צריך קומפרסור קטן שבא ביחד עם מיכל לחץ. ופיסטולת שעל ידי לחיצה אתה משחרר אוויר בלחץ מספיק חזק, על מנת לנקות מחשב גם במקומות שהגישה אליהם קשה. וכאן באה השאלה האם קיים כזה קומפרסור זעיר שאפשר לאכסן אותו בארון למטרה זו...

אם אני לא טועה, מה שאני ראיתי בביקור האחרון להום סנטר היה כזה

אבל הקופסה הייתה סגורה

פורסם

מה שיש להום סנטר לא שווה כלום.זה לנפח מיזרון ים.

אני קניתי קומרסור לא קטן ב-600שקל,איטלקי ואפשר גם לחבר לו עם אקדח הלחץ גם כניסת מים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים