עבור לתוכן

מה ההבדל ומה עדיף בין פילטר למאוורר ממתכת או מספוג?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למיכל לחץ אוויר מצמידים צינורית גמישה שבאה עם המיכל. על מנת לנקות אבק במקומות שהגישה אליהם קשה, וזה היתרון במיכל לחץ אוויר.

לא הבנתי את שאלתך - "ואיפה עדיף לשים את הפילטר? בצד שצמוד למארז או בצד שצמוד יותר לפנים המארז ".

מה שבטוח אין טעם לשים פילטר בצד של הוצאת האוויר. ובטח שלא צריך לפרט בנידון...

התכוונתי, שאת הפילטר אפשר לשים צמוד לדלת למשל או מהצד השני., הבנתה???

ו-sdfzxc, מה הקשר עכשיו שואב ענק? אמרתה בציניות? לא הבנתי

• תגובות 41
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא.. ככה מנקים את המחשב, משתמשים במשהו שיוצר לחץ אוויר או קצת, ואוספים מהצד השני עם שואב אבק, את.... האבק

פורסם
  • מחבר

מאיזה צד??? יענו שמים את השואב אבק מעל החלק שאותו מנקים???

וזה עושה עבודה יעילה יותר מלשאוב עם שואב אבק?

פורסם

כן, התוספת של לחץ אוויר (בין אם זה מפן למיכל דחוס), היא בהחלט מורגשת.. ותנסה ותראה, זה לא ניתוח מוח.

פורסם

מיותר עם השואב אבק ובטח הענק. פשוט שאתה מנקה עם מיכל לחץ אל תעשה את זה בחדר, אלא בחוץ או במירפסת. על מנת למנוע מהאבק להתפזר בחדר.

פורסם

עדיין זה נתקע במקומות, וזה תלוי כמה אתה מפרק את המחשב בשביל לנקות (וכמה אתה אסמטי).

פורסם
  • מחבר

מאיזה צד??? יענו שמים את השואב אבק מעל החלק שאותו מנקים???

וזה עושה עבודה יעילה יותר מלשאוב עם שואב אבק?

פורסם

sdfzxc כל מה שעליך לפרק זה את הדלת הצדדית יותר אתה לא צריך...

פורסם

כל אחד למה שהוא רגיל.

פורסם
  • מחבר

אבל עדין אף אחד לא ענה לי על השאלה: איפה עדיף לשים את הפילטר של המאוורר? בתד שהוא מול פנים המארז או בצד שהוא מול חוץ המארז?

פורסם

אבל עדין אף אחד לא ענה לי על השאלה: איפה עדיף לשים את הפילטר של המאוורר? בתד שהוא מול פנים המארז או בצד שהוא מול חוץ המארז?

בוא נחשוב ביחד..אויר יוצא אתה רוצה לסנן?לא!

אתה רוצה להכניס אויר נקי נכון?לכן בכל מקום שמותקן לך מאורר שמכניס אויר שם ורק שם אתה צריך/חייב/רצוי שתשים פילטר.

פשוט לא?

פורסם

הספריי לחץ אוויר לדעתי מועיל כמו כוסות רוח למת

אישית אני משתמש בקומפרסור של כמה כ"ס

מנקה מחשבים ממרחק של מטר וחצי (אם הייתם רואים איזה מחשבים מגיעים לניקוי הייתם מבינים, ענן אבק עולה למעלה) ביעילות מושלמת

פורסם

ליאור כמובן שקומפסור עדיף. אבל ניראה לך שמשתמש ממוצע יחזיק קופרסור?. ובקשר לטענתך ואני מצטט - "הספריי לחץ אוויר לדעתי מועיל כמו כוסות רוח למת" כנראה שלא ניסית את המיכל עם לחץ גבוה. כמו שציינתי בתחילת הטרד. המיכלים שמוכרים האופיס דיפו ועוד חנויות אלא מיכלים בלחץ נמוך. הם אפילו לא מגרשים זבובים. תנסה מיכל בלחץ גבוה אני בטוח שדעתך תשתנה מהר מאוד...

פורסם

הקומפרסור לא יכול לפגוע ברכיבים רגישים ?

פורסם

לא אם אתה מתיז אוויר מרחוק. כמובן תלוי בעוצמה של הקופרסור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים