פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אכן ספאם בתיבה זהו אחד מהמשברים הבינלאומיים הקשים ביותר שידעה האנושות, אני מצדיע לך אם אלו הצרות שלך : יפה שאתה צודק (כבר נאמר שזה אחראי על בזבוז של 40% מהפרודקטיביות של האנושות בסביבה משרדית), וכן אלו הצרות שלי, וכן זה עלוב.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים בשביל 10 מיליון נראה לי הייתי לוקח הפסקה של איזה שבוע מהחיים ביחד עם חבר. נשחק עד שיצא מצב בו אנחנו משחקים אחד נגד השני, ואז בטלפון אחד מישהו מאיתנו זוכה ב-10 מיליון... : אתה צריך הרבה חברים! כי כל פעם אתה צריך מישהו ברמת כסף כמו שלך, כדי שזה ילך מהרר.. או חבר, אחד וכל פעם לשחק על סנט אחד בלבד.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אווהווו הינה שוב התחלנו עם הת'רדים המטומטמים האלה... זה כמו ההודעות שרשרת הטפשיות האלה ששולחים אנשים באיסייקיו אחד לשני כי הם חיים באיזה סרט שהם באמת הולכים לזכות במשהו
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים מחבר Rngkay , נגיד לך וחבר יש סנט שיחקתם אחד נגד השני עכשיו יש לך 2 סנט ולו שוב יש 1, כלומר אתה כבר "לא בליגה" שלו אלא אם כן תסכןרק סנט אחד, כלומר אחרי הזכייה יהיו לך רק 3 ולא 4. אחרי המשחק השני כבר יהיה לך 5 סנט במקום 8, 7 סנט במקום 16, ההתקדמות תיהיה איטית מדיבהנחה ובכל המשחקים האלה יד הגורל הנחתה אותכם לשחק ביחד.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אממ..אפשר הזמנה ? leonid9100@gmail.comאם אי אפשר לבחור עם מי לשחק זה דיי בעיה לשחק עם חבר ולרמות...אבל צריך לבדוק איך השיטה הזאת עובדת.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים איזה עובדת?! עד שתגיע ל10 מיליון............ :-\ (או שלא הבנתי ואפשר למשוך את הכסף לפני שמגיעים לסכום אסטרונומי כזה?)
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים עכשיו לאנשים לא יהיו חיים, זה כמו OUTWAR, מתמכרים וזהו, נגמרו חברים, יציאות וכו
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים אפשר הזמנה email@ חשבון בטרונט בייטס בגלל ה vip שלי למי ששולח הזמנה ראשון אלי! נערך 2014 ביוני 2411 שנים על-ידי ExploiT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.