פורסם 2006 ביולי 1819 שנים הם לא יגלו, אני אומר לך את זהיאללה, אין להם סיכוי לדעת,שאנחנו קשורים,בואו היום ב 22:00
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים אתה חי בסרט.יש להם מיליון דרכים לדעת, הם יכולים לדעת לפי האיפי ולפי הקוקיס ועוד מיליון דברים שלא שמעת אליהם בחיים שלך.אה ואם קראת את ה FAQ הם לא חייבים לתת את הכסף, הם פשוט יכולים להגיד לא בא לנו וזהו ביי ביי.
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מה זה לא חייבים לתת את הכסף, הם סתם מרמים את האנשיםאנשים לא ישנים בלילה, אח שלי הגיע ל 10 דולר, הוא לא ישן כבר יומייםהוא מנסה להגיע למיליון, הוא נהיה כבר אלוף בזה
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים הם לא מרמים אף אחד, זה כתוב בפירוש ב FAQ שלהם, זה לא שאתה עובד בישביל הכסף ולא מקבל אותו אחר כך.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים יאללה כולם לשים תמונות של כמות המופנים שלכם אני כבר לא זוכר מי הזמין אותי ואין לי כח לבדוק, אבל רק ממני יש לו(כולל אותי): 64 מופנים (טוב דיפדפתי 11 עמודים והנה המאושר likantrop ) [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים עוד לא נמאס לכם מהתרמית הזאת? נמאס.. בגלל זה אני כבר לא משחק.. אני רק מפנה כשצריכים
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים קיבלת גם. זהו אין לי יותר הזמנות. אבל מי שרוצה, שיבקש.. בטוח לאנשים פה יש הזמנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.